התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נשאל בפורום יעוץ לקנייה

e-sheta
02-12-11, 21:50
היתלבטות לגבי קניית רכב לטיולים בלבד מדובר בסניונג קורנדו ניבדקו 2 רכבים איזה מבין השניים כדאי לקנות .
הראשון ללא טורבו ומוזנח מאוד מבחינת אסטתית ליכלוך בפנים צבע חיצוני מלא נקודות חלודה בעל מיגונים ובולמי רנצו מתכווננים פנאומאטי לוקרים ידניים וצמיגי 245\75\16 שטח מלא שחוקים ביותר , רשומים ברישיון מנוע מזיע קלות אך לא מטפטף מערכת ההגה מרעישה ייתכן שמדובר במסרק הגה תקול ההיגוי מאוד קשה ברכב . ו השני בעל טורבו ומוזנח מאוד מבחינה מערכת פרונט סטנדרטי למעט קפיצי ספירלה מוחלפים וצמיגי 31\10.5\15 כימעט חדשים אך ניזוקו מהפרונט הדפוק ,שמור ביותר מבחינה אסטתית כולל חיצונית ופנימית נזילות סולר ניראות לעין ונזילות שמן מהמנוע בעמידה במקום רואים טיפטופים ,מערכת ההגה גם מרעישה .
האם מישהו יודע להגיד לי כמה כסף עלות החלפת כל רכיבי הפרונט כולל זוג בולמי זעזועים קידמיים ובוקסות משולשים וכמה עולה מסרק הגה לרכבים האלה .
תודה לעונים.

hadtomer
03-12-11, 06:55
היי. אני מתנצל-אבל אני לא יודע כמה הרכיבים עולים. מה שכן-דבר אחד שלמדתי בחיים בנוגע לקניית רכב- מוזנח? שפראייר אחר יקנה. רכב מוזנח תמיד מסתיר מתחת לעטיפה החיצונית עוד שפע של בעיות. מי שלא מכבד את הרכב שלו, במיוחד כשמדובר ברכב שיכול להשאיר אותך תקוע בשטח, לא ראוי שיקנו ממנו את האוטו.

-->