צפייה בגרסה מלאה : ככה עובד המנוע בלאדה שלך . .
http://www.youtube.com/watch?v=LhRNc8v6IL8&feature=related
ב 0.03 רואים בברור שכתוב HP על הבלוק
אני מתאר לעצמי שדוברי רוסית יודעים בדיוק למה הכוונה.....
הרוסית שלי קצת חלודה (כמו הניבה)...
תשפוך קצת אור על העניין בשביל הצפון אפריקאים שביננו..
כול מה שיש לי להגיד....שזה בטח לא ר'ת
לhorse power
or high performance
אז מה זה יכול להיות?
אני אמנם צפון אפריקאי, אבל יוצא עם רוסיה ועדיין לא הצלחתי לגלות, הכי קרוב שהגעתי מחברים בעבודה זה אולי קיצור למספר סידורי/שנת ייצור.. תטעה אותי אם אני צודק..
אני מאמין שכמעט כול צפון אפריקאי שמתגורר בארץ הקודש מדבר רוסית יותר טוב ממני, ומא שבטוח עם מבטא נקי וצלול.
ברצינות, אם זיכרוני לא מטעה אותי
הם קיבלו את זה בירושה, אני זוכר את היציקה מהמנוע של הספיידר 72 ששיפצתי לפני המון שנים.
אני שמעתי שבאיזשהו שלב הרוסים מכרו להם פחים רק לא גילו להם שהפחים האלו היו בחוץ הרבה זמן והם רק ניקו מהם מעט חלודה שיראו טוב ובגלל זה יש (היו) הרבה אלפות עם חלודה בגג בשנים ההם..
לא יודע עד כמה זה נכון זה מה שסיפרו לי פעם...
כול מה שיש לי להגיד....שזה בטח לא ר'ת
לhorse power
or high performance
אז מה זה יכול להיות?
צריך להתחיל מזה שנתרגם את האותיות H ברוסית מבוטאת בתור "N" ו- P ברוסית מבוטאת בתור "R" (ככה כותבים לא רק אומרים, האותיות שם קצת שונות מהאנגלית)
ככה שהאותיות הן בעצם NR ולא HP. זה עדיין לא מקרב אותנו לפתרון...
כול זה טוב ויפה, ואפילו היה רלוונטי אם המוצר היה רוסי, אבל זה לא.
השטאנצים נקנו מפיאט עם רשיון ליצור, ראה VAZ 2101. שזה פיאט 124 שאיבד את כול הצד החיובי של הפיאט (מה? היה צד חיובי??)
לא מכיר את הסיפור על הבחים, כנראה הגיע מהאלפא סוד, שיוצר במפעל רכב הכי גרוע בעולם סוד=דרום, זהמפעל היה בסיציליה,
מה שבטוח, החומר גלם לפלדה האיטלקית תמיד הגיע מרוסיה, וכנראה תמיד היה באכות ירודה מאד, האגדות האורבניות על התפתחות חלודה מוקדמת ברכבים איטלקיים קיימים כ50 שנה.
ועם כול הצרות.....עד היום אני מתגעגע לספידר המחורבן שנת 72 שהיה לי דאז ב86, ואפילו אני לא יכול להסביר למה. חוץ מלספר שהיה לו את הז'ה נה סה קואה....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.