צפייה בגרסה מלאה : גירוז ויטרה - מישהו יכול לפרט
שלום,
ברשותי ויטרה 94,
הבנתי שיש צורך בגירוז מעת לעת אבל אני לא מצליח לקבל תשובה לגבי דרך הביצוע
אשמח אם תוכלו לפרט איפה נמצאים המקומות אותם צריך לגרז
כמה גריז צריך (בערך) לצורך גירוז מלא (הרכב אצלי שנה ללא גירוז)
האם יש צורך במכשיר גירוז?
תשובות מפורטות יתקבלו בברכה
תודה.
מה המצב מני..?
ככה כמובן שצריך מכשיר לגירוז בגלל שאתה צריך לגרז דרך הפטמות ולא סתם למרוח עם היד...
יש מספר פטמות מתחת לרכב אצלי 8 .. אני ממליץ לך פעם הבאה שאתה במוסך פשוט לבקש מהמוסכניק שיגרזו לך
יש להם מגרזת פניאומטית (על אוויר) זה 5 דקות..
אם אתה כבר מרים לבד ומגרז... אז שמים גריז עש שיוצא הגריז הישן מצד שני ורואים קצה של גריז חדש.....
ממש הרבה יותר קל שניה במוסך.. אם אין לך כלים מתאימים
אני חושב שבויטרה אין בכלל נקודות גירוז. לי יש גרנד ואין נקודות גירוז- בדקתי פיזית .
תגרז צלבים זה הכי חשוב. יש תפוחי הגה מסוימים שאפשר לגרז גם.
זה מה שעולה לי בראש כרגע.
אם אין לך מישהו שיעזור לך למוסך ותגיד להם שיגרזו. תעקוב אחרי מה שהם עושים ופעם הבאה תוכל לעשות לבד.
GodsFather
06-12-11, 17:08
אני חושב שבויטרה אין בכלל נקודות גירוז. לי יש גרנד ואין נקודות גירוז- בדקתי פיזית .
הויטרה והגרנד שונים.
לגבי המכשיר - אפשר לקנות מגרזת בכל חנות לציוד מוסכים/טכני , אם תאמר מהיכן אתה, נוכל להכווין אותך. וכמובן אפשר גם באינטרנט - למשל, אישטח - http://e-shetach.co.il/search.asp?qsearch=%EE%E2%F8%E6%FA&qmanufact=
בויטארה דווקא יש, אני לא זוכר בדיוק כמה.. יש בצלבים ובחלק מהבול-ג'וינטים.
בכל מקרה הייתי ממליץ לגרז במוסך - פשוט הרבה יותר נח.. פטמות הגירוז לא תמיד נוחות להגעה, והמגרזת לא זולה במיוחד.
אם אתה קונה מגרזת, אני ממליץ על אחת עם צינור גמיש בסופה (ולא צינור מתכת קשיח, הנפוץ יותר). הרבה יותר נוחה לעבודה.
בויטרה אין!
בצלבים לא מקוריים יש, בתפוחי הגה לא מקוריים יש
אם הם מקוריים אצלך אז אין:cool:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.