התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לצמיגים לג'ימני

zerez
06-12-11, 22:30
אני יודע שהנושא נטחן כאן ובמקומות אחרים עד דק, עברתי היום על הרבה שירשורים בנושא, חלקם חדשים וחלקם מלפני כמה שנים ולא מצאתי תשובות ברורות.

הגיע הזמן להחליף צמיגים בג'ימני שלי, מידה מקורית 205/70/15, המבחר במידה הזאת לא גדול ואני מחפש משהו במחיר סביר.
הג'ימני הקודם שלי נעל מקסיס 751, אחיזה בשטח לא רעה אבל בהחלט לא מספקת.
אני מחפש צמיג שיהיה טוב בכביש, לא מוכן להתפשר על אחיזה ומרחק בלימה, אבל בעל אחיזה טובה בשטח ובעיקר בשטחים טכניים, בוץ פחות חשוב לי.

ההתלבטות היא בין ארבעה צמיגים:

יוקוהומה ATS - קראתי דברים מצויינים על האחיזה אבל טענות שהדופן רכה מידי והצמיג נקרע מכל שטות - למישהו יש נסיון איתם על ג'ימני?
קופר ATR - ראיתי ביקורות לא רעות בארץ ובחול.

בין הצמיגים היקרים יש את:
ברידגסטון D694 וצמיג של קונטיננטל ContiCrossContact AT שנראה מאוד דומה ל BF ונמכר במחיר מאוד דומה, ראיתי בפורומים בחו"ל שהוא קיבל חוות דעת טובות לפחות כמו של ה BF.

למישהו יש ניסיון עם הצמיגים האלו?
האם אחיזת השטח שלהם היא באמת משמעותית יותר טובה מהאחרים ומצדיקה את המחיר הכמעט כפול?

מבין ארבעת הצמיגים האלה, מה מומלץ לג'ימני?

oferbr5
06-12-11, 23:26
הרכבתי קופר ATR טרי על הג'ימיני לפני שנה וחצי!
חרא של צמיג!!!
אחרי פחות משנה ו 10K ק''מ התחיל להתייבש ולהתפורר! ראה שאלה שלי בפורום (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=58105&p=398355#post398355).
הוחזרו לאליאנס לבדיקה והתשובה שלהם " הבלאי בצמיג בגלל נסיעה בשטח" תשובה מעניינת לגבי צמיג שאמור לנסוע בשטח?
האחיזה בשטח לא יותר טובה מהצמיגים המקוריים שהחזיקו מעמד יותר זמן ויותר קילומטרז'.

שוקל להחליף למקסיס שטח מלא 8060? חושש מהתנהגות לא ידידותית שלהם בכביש?

zerez
07-12-11, 09:42
אתה שואל אותי?
אני לא רוצה להרכיב שטח מלא בגלל התנהגות כביש ובמיוחד בגלל שלא רק אני מוהג ברכב.
אבל - יכול להיות שבסוף אני אשבר.

balmog
07-12-11, 10:07
אם אתה נשאר במידה המקורית ויכול לנסוע עם צמיגי שטח מלא אז מקסיס 8060 הוא פתרון מעולה (ויחידי לדעתי...).

zerez
07-12-11, 10:24
אם אתה נשאר במידה המקורית ויכול לנסוע עם צמיגי שטח מלא אז מקסיס 8060 הוא פתרון מעולה (ויחידי לדעתי...).

פתרון יחיד ולא זמין.
חסר אצל היבואן ואין צפי מתי יהיה - לפחות כרגע זאת אופציה לא קיימת.

פרנצ'י
08-12-11, 00:27
חייב להגיד לך שבגשם, המקסיס 8060 הרבה יותר בטוחים מאשר ה751...
האוטו לא מחליק לי יותר.

הם רועשים הרבה יותר, וצורכים יותר דלק... בערך 9%.
מרחק בלימה גדל קצת אבל עדיין בסדר גמור.
בשטח הם אחלה.

zerez
08-12-11, 08:47
אם אני מגדיל את מידת הצמיגים ל 205/75/15 יש הרבה יותר אפציות כולל המקסיס 753 שנראה פשרה טובה בין שטח לכביש (פחות אגרסיבי מה 8060)
מה המשמעות של הגדלה כזאת מבחינת עבירות וצריכת דלק?
מה המשמעות של הגדל בשתי מידות ל 215/75/15?

jimnyjunky
08-12-11, 14:33
[QUOTE=zerez;421445]אני יודע שהנושא נטחן כאן ובמקומות אחרים עד דק, עברתי היום על הרבה שירשורים בנושא, חלקם חדשים וחלקם מלפני כמה שנים ולא מצאתי תשובות ברורות.

הגיע הזמן להחליף צמיגים בג'ימני שלי, מידה מקורית 205/70/15, המבחר במידה הזאת לא גדול ואני מחפש משהו במחיר סביר.
הג'ימני הקודם שלי נעל מקסיס 751, אחיזה בשטח לא רעה אבל בהחלט לא מספקת.
אני מחפש צמיג שיהיה טוב בכביש, לא מוכן להתפשר על אחיזה ומרחק בלימה, אבל בעל אחיזה טובה בשטח ובעיקר בשטחים טכניים, בוץ פחות חשוב לי.

ההתלבטות היא בין ארבעה צמיגים:

יוקוהומה ATS - קראתי דברים מצויינים על האחיזה אבל טענות שהדופן רכה מידי והצמיג נקרע מכל שטות - למישהו יש נסיון איתם על ג'ימני?
קופר ATR - ראיתי ביקורות לא רעות בארץ ובחול.

בין הצמיגים היקרים יש את:
ברידגסטון D694 וצמיג של קונטיננטל ContiCrossContact AT שנראה מאוד דומה ל BF ונמכר במחיר מאוד דומה, ראיתי בפורומים בחו"ל שהוא קיבל חוות דעת טובות לפחות כמו של ה BF.

למישהו יש ניסיון עם הצמיגים האלו?
האם אחיזת השטח שלהם היא באמת משמעותית יותר טובה מהאחרים ומצדיקה את המחיר הכמעט כפול?

מבין ארבעת הצמיגים האלה, מה מומלץ לג'ימני?[/QUOTE

רק dunlop at-3
אצל אנטון חנניה ביפו 500 ש"ח צמיג

matokik
17-12-11, 16:36
כבר כמה חודשים טובים, אולי ארבעה או חמישה, שאני נוסע על קופר 50/50.

מבסוט לחלוטין, עושה לטעמי את העבודה.

מי שהציע את זה, ואמר לי, ציטוט מדוייק: "אם 50/50 אז רק קופר, וקופר בלבד", זה ראש עיריית סוזוקי בראשון לציון
אני מניח שהבחור יודע דבר אחד או שניים על ג'ימני וסמוראי, ומה שמתאים או לא מתאים להם.

:p

Twist
17-12-11, 19:04
+1
אני גם נוסע על קופר ATR מזה שנתיים צמיג מעולה אחיזה מעולה בכביש ולא מאכזב בשטח
יש לציין שלפי האתר של היצרן הוא לא צמיג 5050 אלה 4060 כאשר 40 מתייחס לשטח

ינשוף
18-12-11, 02:19
היה לי ניסיון טוב עם קופר 5050. טובים מאד בכביש וסבירים בשטח. הרבה יותר מוצלחים מהבריג'סטון המקוריים. החזיקו 70000 ק"מ עד שהוחלפו. שמעתי גם המלצות על דנלופ AT3 אבל לא ניסיתי.
בהצלחה

im_ri
19-12-11, 20:24
אני עם דנלופ. 5050, אחלה צמיג. בעייתי בבוץ. חוצמזה אני ממש מרוצה. קצת יותר יקר.

haimzis
05-01-12, 20:23
יש דגם אחר למקסיס 771 מישהו שמע עליו?

haimzis
05-01-12, 20:24
רוצה לדעת מה 50/50 הכי עדיף בשטח, ולא יותר מדי יקר, על מה אתם ממליצים ללכת...

-->