התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המדינה נדפקה!!!!!! 40 דולר עצורים במכס מה עושים

סופת המדבר
12-12-11, 17:49
גיסי גר בארה'ב ושלחתי לו זוג פנסים לסופה עם וינקרים שישלח לי אותם לארץ
כי מי שהזמנתי ממנו לא שולח לארץ
הוא שלח לי את החבילה וכמובן שהיא נתקע במכס כולה 40 ד'
עכשיו שלחו לי מכתב שאני צריך להביא כל מיני אישורים וכו' כדי לשחרר אותה
וגם קבלה, והקבלה לא אצלי היא על המשלוח
וכתבו לי שזאת כבר התראה שניה (לא יודע איפה בכלל הראשונה) ושתוך כמה ימים אני חייב לחשרר אותה וכו'

מה עושים עכשיו?

Pilon
12-12-11, 18:12
לפני שנה עצרו לי חבילה במשקל נוצה ובמחיר של 10$. אין לי איך לתאר את זה חוץ מ התעללות באזרח.
בכל אופן, גם אצלי הקבלה הייתה על המשלוח והפקידה פשוט הוציאה (אחרי ויכוח כמובן) את החבילה מהמחסן , בדקה ושחררה אותה.

asafk
12-12-11, 18:23
אתה צריך אישור משרד התחבורה על חלקי רכב בטיחותיים. אם הפנסים לא מתאימים לתקינה הנכונה לסופה... לא תקבל אישור.

בהצלחה.

אסף.

meir alony
12-12-11, 18:57
היות והשולח הוא אדם פרטי מתעורר חשש במכס מקומבינה, גש למכס תבקש בדיקה ע"י מעריך ותסביר לו הכל כולל קבלת הקנייה.
אני חושב שישחררו לך בלי בעייה.

nir.samo
12-12-11, 19:03
זה לא נתפס אבל אם תחשוב על זה, יש מצב שיותר קל ומשתלם להגיד להם לשלוח חזרה ולהביא במזוודה.

talilim
12-12-11, 19:14
איך החבילה הגיע ? עם איזה משלח ?

meir alony
12-12-11, 19:33
אגב, בכדי לאתר את החבילה עוד לפני הגעת הודעת הדואר הראשונה אני מקליד את מספר החבילה באתר דואר ישראל http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?OpenForm כך אני גם יודע אם היא מעוכבת במכס או נשלחת לסניף הקרוב ומתי.

six 4 life
12-12-11, 20:01
הבעיה היא לא בחבילה אלא בתוכן שלה.
לפנסים צריך אישור משרד תחבורה גם אם יעלו 2$.

בהצלחה.

tzagi
12-12-11, 20:19
בקש מגיסך שיצלם את מסמך המכס, יש 4 העתקים-אחד נשאר אצל השולח.
מחק שמות וכתובות ותעלה פה
אל תתעצל-תעשה.

landY
12-12-11, 21:28
הבעיה היא לא בחבילה אלא בתוכן שלה.
לפנסים צריך אישור משרד תחבורה גם אם יעלו 2$.

בהצלחה.

בדיוק,
בדרך כלל גם תצטרך לשחרר את החבילה רק אחרי שבודק מטעם משרד התחבולה בדק אותם פיזית.

shahav
12-12-11, 21:36
תיקנה מחדש, תשלח ב FEDEX או סוג משלוח מהיר אחר לכתובת אחרת בארץ. גם יותר זול ופחות כאבי ראש.
רבין

asafk
12-12-11, 22:14
לא! לא פדקס, לא אקספרס ולא אף אחת מחברות הקורייר. הם עובדים "לפי הספר" וחלקי רכב מעוכבים גם עם עולים סנט וחצי עד אישור משרד התחבורה.

עכשיו בוא נהיה פרקטיים.
איזה פנסים? צרף לינק בבקשה.
אתה יודע איזה סימונים יש על הפנסים? DOT, או E ?

אסף.

shahav
13-12-11, 05:48
דווקה בגלל שהם עובדים לפי הספר אז הם עוברים יחסית חלק במכס, בהנחה שהמוצר מוצהר ב"התאם" על ידיי השולח.
רבין

boaz avrahami
13-12-11, 07:01
יש דברים שיותר טוב לא לכתוב.
הפורום פתוח לכול דכפין.
אל תתהדרו בשיטות שבהם אתם משתמשים כי גם אלו יחסמו...!
לשם כך יש הודעות פרטיות וכו׳

shahav
13-12-11, 07:16
אנחנו לבנתיים בכיוון הנכון - כרגע ניראה לי שיש יותר סיכויים לפטר "עובדיי מדינה" שהתעסקו בזוטת של 40$. לפי החוק החדש המצב צריך להשתפר פלאים.
לא, אני מיתבייש במה שכתבתי למעלה, להפך צריך לדבר על זה כמה שיותר כדיי שהדברים יזוזו בכיוון הנכון.
רבין

יש דברים שיותר טוב לא לכתוב.
הפורום פתוח לכול דכפין.
אל תתהדרו בשיטות שבהם אתם משתמשים כי גם אלו יחסמו...!
לשם כך יש הודעות פרטיות וכו׳

סופת המדבר
14-12-11, 21:03
נראה לי שהעיניינים רק מסתבכים..
אחרי שיומיים אני מנסה לתפוס מישהו במשרד התחבורה
היום ענתה לי מישהי (מצטער שהערתי אותך- היא נשמע כאילו קמה משינה)
ואמרה לי שאני צריך למלא את הטופס המצורף ולשלוח אז הסברתי לה שחוץ מההודעה שהגיעה לא נשלח שום טופס
אז היא אמרה שאני יכנס לאתר של משרד התחבורה ויוציא את הטופס
נכנסתי והוצאתי את הטופס
הם רוצים שאני יצרף את המסמכים הבאים צילום רישיון רכב, צילום ת.ז (היא אבדה- האם צילום של רישיון נהיגה יהיה בסדר?)
צילום של ההודעה
וצירוף החשבונית קניה ועם זה יש בעיה
שגיסי שלח לי את החשבונית (הוא גם עובד באיזה חברה שמוכרת דברים באינטרנט)
אז אמרתי לו שירשום שזה פנסים לטרקטור ועכשיו יש לי בעיה שאין לי רישיון של טרקטור רק של ג'יפ
האם זה יהיה בעייתי אם אני יצרף את הרישיון של הג'יפ ויגיד ש..... הפנסים האלה במקור של טרקטור
או שמי ששלח חשב שזה לטרקטור וכו'

asafk
14-12-11, 22:41
אל תתרץ כלום.
שלח את המסמכים בלי הסברים מיותרים. וזהו.
תנסה רשיון נהיגה + אישור מהמשטרה שהת"ז אבדה, או דרכון. לבוא לקראתך זה לא הקטע שלהם.

יאשרו יאשרו, לא לא.

אסף.

six 4 life
14-12-11, 23:49
אני הייתי מוותר על הפנסים אחרי מה שכתבת שביקשו. זה עלול להיות פתח לצרות, אבל לשיקולך.

tomig
18-12-11, 18:13
לי היתה את אותה בעיה לפני כמה חודשים שהזמנתי זוג פנסי ערפל 4' של חברת גיפ מהאתר אליאקספרס (אליבאבא)ב39$ כולל משלוח,החבילה נעצרה במכס וביקשו אישור משרד התחבורה.
כל הסיפור פה הוא הליך פורמאלי פשוט אתה ממלא את הטופס של אישור יבוא אישי של משרד התחבורה שמפורט בו פירטי הרכב ומשאיר אצל השומר במשרד התחבורה בתל אביב בצירוף אישור ממוסך שהפריט הנ"ל מתאים לרכב הספיציפי שלך כולל מספר החבילה ותוך שבוע האישור אצלך בדואר!
אחרי שיהייה לך את האישור ביד אז אתה ניגש למכס בדואר תל אביב ומראה קבלה או נכנס לאתר שממנו קנית את המוצר ומראה לפקיד כמה הוא עלה והוא יחליט עם אתה תשלם או לא,כמובן יש פטור עד 50$.

סופת המדבר
18-12-11, 20:00
אישור ממוסך לא הגשתי כי לא ביקשו להציג.
וממי כבר אפשר לקבל אישור כזה?

tomig
19-12-11, 22:34
אישור ממוסך לא הגשתי כי לא ביקשו להציג.
וממי כבר אפשר לקבל אישור כזה?
את האישור אתה יכול לקבל מכל מוסך שיהיה הלוגו שלו והחותמת שהוא מאשר שהחלק הספציפי מתאים לרכב,הם לא מבקשים לצרף אבל בהרבה מקרים הם ידרשו את זה ממך לאר עיון בבקשה זה פשוט מקצר את הדרך לאישור וככה הפקיד שמאשר חותם לך ביותר קלות כשמוסך מאשר שהפריט מתאים.

סופת המדבר
20-12-11, 20:10
מאיפה אותו מוסך ידע על מה אני מדבר?
מה אני צריך להיכנס איתו לאי-ביי להגיד לו הנה את זה קניתי?

סופת המדבר
28-12-11, 22:56
כנגד כל הסיכויים אישרו לי את החבילה
היום הגיע האישור בדואר ומחר על הבוקר אני מתייצב בדואר בת'א לחבק את ''החבילה''
וליראות איזה עוד ''''אגרות'''' אני יצטרך לשלם

-->