צפייה בגרסה מלאה : עזרה בפרוייקט מעניין
לצוות הפורום והחברים שלום.
אני סטודנט בבצלאל שנה שניה ואשמח לקבל מכם עזרה בפרוייקט מעניין שאני מתעסק איתו בימים אלה.
הפרוייקט שלי עוסק בבניית מנגל לדיפנדר, שיותאם לחלל הגלגל הרזרבי של הרכב.
אני די בשלב הגישושים לגבי קוטר והרוחב של החישוק שבתוכו ארצה להתעסק. כמובן שמבחינתי כמה שהגלגל יותר רחב עם קוטר יותר גדול זה יותר טוב לי...
(לפי מה שהבנתי,בשטח משתמשים בחישוקי ברזל בלבד מכיוון ששאר הסגסוגות למיניהם נוטים להשבר ממכות חזקות לעומת הברזל שאותו אפשר ליישר בקלות יחסית.)
א, ארצה לדעת אם יש הבדלים בין החישוקי ברזל לאחרים מבחינת קוטר ורוחב?
ב, איפה אני יכול להשיג חישוקים בזוול(!) אפשר אפילו פגומים...(לצורך נסיונות והתעללות :)
ג, אני ממש אשמח לקבל חוות דעת הערות והארות שאני צריך להתחשב בהם וכו לגבי פרוייקט זה! כל תגובה תסייע
מאחר והנסיון נמצא אצלכם,
שיתוף הפעולה מצדכם חשוב לי מאוד! ויוכל לעזור לי רבות במהלך הפרוייקט! תודה
שלום אביעד,
הרעיון יפה. "בצלאלי" משהו... כלומר רעיון יפה וייחודי, אבל עם פשרות (גודל) לבעיה שלא ממש קיימת.
קודם כל, מה זה "חלל" הגלגל? זה בתוך הג'אנט או במקום של הספייר במקום הגלגל כולו?
כי אם הכוונה היא בתוך הג'אנט אז זה מנגלון אישי לפרגית וחצי. זה קטן.....
קח גם בחשבון, שבד"כ הספייר מורכב כך שהחלק העמוק שלו פונה לכיוון הרכב, מה שאומר שאי אפשר להכניס לתוכו את המנגל בלי לפרק אותו מהרכב.
לגבי הדיפנדר, יש כאלה עם ספייר על הדלת האחורית וכאלה עם הספייר על מכסה המנוע (שבד"כ מעיפים אותו משם לתוך הרכב...)
http://images.v12soft.com/photos/copuBHK/560371/hx29C_640480.jpg
http://www.ridelust.com/wp-content/uploads/2009_land_rover_defender_svx_12_gallery_ image_large.jpg
מה שכתבת על יישור ברזל לעומת סגסוגת נכון, אבל זה לא אומר שאין כאלה שנוסעים עם סגסוגת.
קוטר ורוחב יש מגוון רחב, לרוב קוטר 15" - 17" ורוחב 7" עד 10" וכדי להרחיב את בסיס הגלגלים, נוטה לאופסט VE- (כך שזה מקטין את החלל שבג'אנט)
http://rcmoc.org.uk/bitsnbobs/images/wheel_offset.JPG
ואם כבר שואלים, למה דווקא דיפנדר?... יש לו גלגלים שונים?
איל
אייל שלום! :)
תודה על התגובה המהירה והנחרחבת וסקיצות החתך.
א. אני מדבר על חלל הג'אנט של הגלגל הרזרבי שיושב על הדלת האחורית.ולא, אני לא מתכוון להעיף את הגלגל ולשים במקומו מנגל שנראה כמו..לא יהיה נעים להתקע בשטח עם פנצ'ר ועם מנגל במקום גלגל. או לזרוק את הגלגל הרזרבי בתוך הרכב ולשים מנגל במקומו כי אז לא עשינו בזה כלום.כל הרעיון הוא לנצל את החלל המבוזבז.
ב. אני מודע לעניין שהמנגל לא יאכיל בנגלה אחת 10 איש...הוא יהיה די קטן יחסית!זה נכון..
15 אינצ' זה 38 ס"מ מספיק בשביל 3 איש בנגלה אחת מקסימום...
לעניין חתך האם שימוש בקוטר 17 משפיע על חתך הרוחב לרעה בשטח? או שהכל עניין של איזה צמיג אתה משדך לו ?
חשוב לי להבהיר שאני עובד בתוך הטריטוריה הזו! עם כל המוגבליויות שלה ולצאת משם ולתת פיתרון הולם שיתאים לתנאי שטח. אני בחור יצירתי חח
ג. לעניין החלל העמוק שפונה פנימה.זו נקודה קריטית! האם קיימת אפשרות להפוך את הכיוון של הגלגל למצב ההפוך בו החלל העמוק פונה כלפי חוץ ואם כן מה ההשלכות של מהלך כזה? בטיחותית אולי? חוקית? או בלתי אפשרי בכלל בגלל ש...(?)
ד. לגבי הגלגל שהיה מורכב בעבר על המכסה מנוע, למיטב ידיעתי הרכבת הגלגל על מכסה המנוע היא לא חוקית בגלל פגיעה בשדה הראייה של הנהג.
וגם מבחינה הגיונית אני לא מבין בכלל למה שמים אותו מקדימה?? כאילו...זה חתיכת גודל...נראה לי יותר נכון לראות קדימה את השטח שבא מולך ולא כזה נעים לפספס סלע שיקרע לך את האגן שמן או חלק אחר..לא סימפטי בעניי
ה.האופסט ve נראה לי מתאים בול למה שאני מחפש! קיים אופסט ve גם בברזל? או שזה רק בסגסוגות? ואם כבר אופסט,, מה השיקולים של בעל רכב שטח אם לבחור באופסט כזה או אחר?
ו.לגבי למה דווקא דיפנדר? הסיבה העיקרית בגלל שבעניי מבחינה אייקונית שטח = דיפנדר...
ובנוסף יש לו גלגלים מבין הגדולים בקטגוריה כך שיהיה לי חלל גדול יותר לעבוד איתו לעומת האחרים.(אולי אני טועה)
תודה
(http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1406)
ו.לגבי למה דווקא דיפנדר? הסיבה העיקרית בגלל שבעניי מבחינה אייקונית שטח = דיפנדר...
ככה בדיוק מתחילות מלחמות... :-)
ובנוסף יש לו גלגלים מבין הגדולים בקטגוריה כך שיהיה לי חלל גדול יותר לעבוד איתו לעומת האחרים.(אולי אני טועה)
זה לא קשור לגודל הגלגל אלה לקוטר הג'נט, גם הדיפנדר כמו הסופה סיקס וסמוראי... רובם עובדים היום עם ג'נט 15".
כעיקרון אין בעיה להרכיב את הג'נט הפוך, הבעיות שיהיו זה שזה רחוק יותר מהדלת וזה מגביר את המנוף על הברגים.
ככה זה גם שורט את הגנט, ולא את כל הג'נטים ניתן להבריג ככה.
תודה
בהצלחה
123
(http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1406)123
דיפנדר בא עם ג'נט 16. הרוב המוחלט נוסעים עם 16 וצמיגים במידות מילימטריות. פה ושם יש כאלה עם 15 וצמיגים במידה אינצ'ית.
חלק מהג'נטים לא ניתן להרכיב הפוך, קח בחשבון.
בגדול, אין הבדל גדול בתפיסה המבנית בין דיפנדר לסיקס/סופה/סמוראי/ג'ימני.
אם כבר מוכרחים מנגל שמתאים לתלייה על ברגי הגלגל הרזרבי, הייתי הולך על משהו אוניברסלי, שיתאים לכל סוגי הג'יפים עם גלגל רזרבי שתלוי מאחור... ועושה אותו שיתאים גם לגלגלים בקוטר 15, שהם יותר פופולריים בג'יפים האלה בגלל מבחר גדול יותר של מידות צמיגים מתאימות.
מצד שני, קצת קשה לי להיכנס לראש של זה. למה בדיוק זה טוב ואיזו בעיה זה פותר.
היי,
15" זה הקוטר החיצוני של הג'נט. תוריד כמה ס"מ למשהו שיכנס לתוך החלל הפנימי. (על אחת כמה וכמה אם זה ג'נט סגסוגת שהוא יותר עבה
תכלס, שאיפות הג'יפאי הן נגדך כאן....
בעיקרון, (ובמגבלות החוק בארצינו הקטנה) השאיפה של כל ג'יפאי זה צמיג בקוטר חיצוני כמה שיותר גדול, וג'אנט כמה שיותר קטן. כלומר יותר גומי/פחות ברזל
ובמקביל, עם אופסט שמוציא את הגלגל כמה שיותר החוצה (VE-) כדי שהרכב יהיה כמה שיותר יציב.
לגבי אייקונים... (ומלחמות...) אנשים קוראים לדיפנדר ג'יפ, אבל לעולם לא תשמע מישהו קורא לג'יפ דיפנדר...
אז מי כאן האייקון?...
ודרור,
אני דווקא מפרגן ליצירתיות "בצלאלית"
למרות שבגנים שלי (ובדיפלומה) אני מהנדס שחושב בעיקר על התועלת (ועל כמות הבשר...)
כניראה שאת המנגל שלי תמצא על הגגון או תופס את כל הבגאג'...
איל
נ.ב. השרשור הזה לעוף-טופיק
-למיטב ידיעתי כל גלגל מגיע עם מספר שונה של חורים לברגים עם חלוקה שונה. הגלגל של הדיפנדר מגיע עם מעגל חלוקה של 5 ברגי 6.5 אינץ' והוא נתפס מאחור על 3 ברגים ארוכים.
הנתון הזה חשוב מהסיבה שאני מתכנן מבחינה מבנית שהמנגל ישב על 3 הברגים האלה בתבנית הזו. ברכבים אחרים יש מצב שקוטר החישוק יהיה זהה אבל עניין הברגים ותבנית החלוקה תהייה שונה.
-זה פותר בעייה די פשוטה למען האמת- כל אחד שיוצא לשטח מביא איתו מנגל שלרוב יושב בתוך הרכב או על הגג. ונתון שני שלכל רכב שטח קיים חלל מבוזבז של החישוק.
אפשר להכניס את המנגל לשם..
יחד עם הגחלים שלפעמים מתפזרים ועושים לכלוך...יחד עם כלי המנגל...מזלג ארוך סכין וכו... יחד עם פיצ'רים קטנים נוספים שיהיו בתוך הערכה כגון חור עגול לאפשר הושבה של פיג'אן (כי מי עושה מנגל בלי קפה??) , פנס עמיד חום שיאיר בזמן פתיחת המכסה של המנגל בזמן שימוש בתנאי ראייה לקויים ועוד כל מיני דברים שבפיתוח . כרגע אני עושה חקירה קטנה כדי להכנס לעולם הזה ולהכיר את המגבלות והטריטוריה שבה אני הולך להתעסק.
כך שרעיונות נוספים בעיות שנתקלתם בהם ולדעתכם יהיה אפשר לפתור על הדרך בפרוייקט הזה ,יתקבלו בברכה.
-כמובן שהכל הולך לקבל שפה עיצובית גברית וקשוחה שתהייה מושפעת ישירות מהגנטיקה של עולם רכבי השטח והגלגלים וגם תעניק לגלגל לוק מגניב יותר...מלבד האמירה לכל מי שנוסע מאחוריכם שיש לכם "אחד" כזה...
על מנת להפוך את הרעין היפה שלך לאוניברסלי מבחינת "כמה שיותר כלי רכב",
הייתי הולך על ג'אנט 15, ועל בורג אחג מרכזי. זאת, כדי שלא יהיה תלוי במעגל החלוקה, ויש הרב יותר משני סוגי מעגלי חלוקה.
מי שיש לו גלגל תלוי, תמיד יוכל להוסיף בורג מרכזי אחד מבלי לפגוע בפח של הרכב, שיתפוס את המנגל, ובורג אחד יהיה גם יותר פשוט להרכבה והסרה.
דרור אתה יחסית צודק אבל רק יחסית,
דווקא שימוש בג'נט 16" הוא הגיוני יותר, כי גם בסיקסים וגם בדיפנדרים רוב הג'נטים האלו הם מברזל ולא מסגסוגות כאלו ואחרות, מה שמאפשר הרבה מקום למנגל...
לגבי השימושיות של הפרויקט נראה לי לא כל כך שימושי, אבל יאללה, בואו נזרום. לא שימושי בגלל שהסיכוי שמישהו עם דיפנדר יצטרך לחפש מקום למנגל הוא די קטן, מדובר על אחד הכלים עם נפח האיחסון הגדול ביותר בקטגוריה, אפילו ה90 בדרך כלל משמש לזוג נוסעים בלבד ואז הנפח הטעינה שלו ביחס לכמות הנוסעים הוא לדעתי הגדול ביותר בקטגורית רכבי השטח.
לא הייתה פעם אחת בחמש השנים האחרונות שבה הייתי זקוק למקום נוסף על המקום שלי, וזה כולל מסעות רב יומיים, נסיעה עם 5 אנשים למספר ימים.... ואפילו לקחת את כל הציוד מחברים כי להם לא היה מקום. בקיצור, מהסיבה הזו המוצר לא פרקטי, אבל מגניב.
whisky
זה לא פרקטי, כי זה יתמלא באבק ובבוץ ובמים. למעט ארבעת הגלגלים שעליהם הג'יפ נוסע וכמובן הגחון, הגלגל הרזרבי זה הפריט הכי מטונף בג'יפים... הוא פשוט אוכל את כל האבק והרסס שמתאבכים מאחורי ג'יפ נוסע. גם גלגל שמכוסה מתלכלך נורא. האבק חודר לכל פינה.
זה לא פרקטי, כי גם עם ג'נט 20, עדיין בתכלס יהיה מדובר במנגל קטן יחסית. ואתה עוד רוצה לדחוף שם פחמים, ופינג'ן, ו"כלי עבודה"...
זה לא פרקטי, כי יש אנשים "לא גבוהים", שזה יהיה להם גבוה מדי.
זה לא פרקטי בג'יפים עם מנועי בנזין (דיפנדר בנזין, סיקס/סופה, סוזוקים), כי בזנב הרכב תמיד נמצא מיכל הדלק, ולפעמים יש דליפות של דלק/אדי דלק דרך כל מיני צינורות גומי יבשים למשל, והדבר האחרון שאתה רוצה זה מנגל שדולק ליד אדי בנזין...
בקיצור - זה ממש לא פרקטי. ואביעד, אתה צריך להיות ג'יפאי כדי להבין את זה. (אל תיעלב, ואני מצטער אם אני מרפה את ידיך... אבל פשוט באת למקום הנכון. כל מי שעונה לך כאן אלה ג'יפאים שמטיילים ומקדישים חשיבות מרובה מאוד למנגל, לגודלו, לאיכותו, ובעיקר לאיכות התוצרת שהוא מפיק... אבל גם לפרקטיות ולניצול נכון של חללים ברכב)
לעניין דיפנדר - רכב השטח האחרון בעולם שדורש מבעליו לאכסן חפצים בחוץ... פשוט כי יש כל כך הרבה מקום איכסון בפנים (רק לבני אדם אין מקום ולא נוח להם לשבת שם, זוועת עולם... אבל נעזוב את זה...)
אם אתה מוכרח לנצל את מקום האיכסון שבתוך הגלגל הרזרבי - אפשר לאכסן שם רצועות גרירה למשל. מגולגלת. זה מאד פרקטי, כי מדובר בפריט שבטיולים תמיד צריך שיהיה ב"שלוף", ולא קבור מתחת לערימות ציוד בבגאז'. ובנוסף - זה פריט שממש אין שום חשיבות לנקיונו הפיזי.
לגבי מעגל חלוקה: לא בעיה בכלל, לעשות חורים לא עגולים אלא בצורת חריצים ארוכים שרוחבם כרוחב הגוז'ון. ואז זה יוכל להתלבש על כל מתקן לגלגל רזרבי בעל חמישה חורים, ולא משנה באיזה מידת מעגל חלוקה.53622 צירפתי לך שרטוט סכמטי:
זה לא פרקטי בג'יפים עם מנועי בנזין (דיפנדר בנזין, סיקס/סופה, סוזוקים), כי בזנב הרכב תמיד נמצא מיכל הדלק, ולפעמים יש דליפות של דלק/אדי דלק דרך כל מיני צינורות גומי יבשים למשל, והדבר האחרון שאתה רוצה זה מנגל שדולק ליד אדי בנזין...
ראשית, אני לא הבנתי שהוא מתכון להדליק את המנגל כשהוא בתוך הגלגל :), בטח לא גלגל עומד, ואני מקווה גם שזה לא משהו שהוא התכוון.
מכל מקום, הייתי דווקא שמח אם היתה קופסאת אכסון שמתאימה לחור של הגלגל. פעם שתהיה קופסאת אכסון סגורה עם מכסה, עם רשת בפנים או בלי :), יה לחלק מאיתנו יותר נוח.
גם מבחינת המקום בתוך הקופסא, עדיף בורג אחד מרכזי סוגר, ולא חורים כמו שהצתי, כי מהחורים הללו בדיוק גם ייכנס לכלוך, גם יהיה פחות מקום בפנים, וגם סיבוכיות יתר בפו"ה.
לי נראה אחלה רעיון - חוסך את הליכלוך שנכנס עם המנגל לתוך הרכב.
הצעה - לאפשר שימוש בפויקה ע"ג המנגל, יתרון נוסף לצורה העגולה.
מבחינת העומק של הג'אנט - אפשר לחשוב על תצורה כמו של כוס טלסקופית (http://www.ebay.com/itm/NEW-Stainless-Steel-Travel-Folding-Collapsible-Cup-/230645695501?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b38e040d) , נראה לי ששני שלבים יכולים להספיק - עם קצת מאמץ מאפשר גם משחק עם מרחק הרשת מהגחלים.
this is important
מנהלים ! יש פה טרול טורקי קטן !
אביעד, מה דעתך על בניית המנגל כמכסה לגלגל הרזרבי ?
בעצם כיסוי גלגל רזרבי מאלומיניום (?) שכשמפרקים אותו יוצאת קערה די גדולה. רק נשאר למצוא פתרון לרשת ולהשתמש בחלל הקטן שבתוך הגלגל עצמו לאביזרים הנלווים.
אתה גם מקבל גודל, גם פירוק נוח, גם ניצול מקום, ואינך מוטרד כ"כ מלכלוך שיצטבר.
אני מניח שאתה לומד באיזור י-ם אבל אם יוצא לך להגיע לסביבות חיפה וחוף הכרמל אתה מוזמן לעשות עלי ניסויים.
לאחר שתיישם את הרעיון המבריק (:p) שלי - אשלח לך במייל את הכתובת בשביל שתשלח לי את הערכה המוכנה !
הרעיון יפה, אני מצרף לך לינק ליישום שלו בנגרר מסעות שמיוצר באוסטרליה, 1:45 בסרט
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QpauUSmtJ mA
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QpauUSmtJmA
(http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QpauUSmtJmA%20%20%20)
אוקיי... דבר ראשון אני מודה לכם על שיתוף הפעולה! מכל תגובה החכמתי..אתם מעלים פה נקודות חשובות שבהם אצטרך להתחשב... דרור ובהמשך גם שמיל: אתם מעלים נקודה מעניינת לגבי אופן החיבור ממרכז הג'נט. אני ילך בכיוון של תפיסה עם בורג עגול מהמרכז וכמו שאמרתי שמיל, זה יפתור לי את בעיית ההצמדות לדגם ספציפי. אוכל ע"י פתרון זה להפוך את הערכה לאוניברסלית(לכל האלה שהרגישו מקופחים מההתעקשות הקודמת לדיפנדר חח) בנוסף זה יפתור את בעיית הנגישות. זה יפתח מהר ובקלות ללא צורך להתעסק בכלל עם הגלגל הרזרבי . זה גם יפתור חלקית את בעיית זליגת האבק פנימה. ברור שחור אחד עדיף על 3.... שמיל, שאלה קטנה לגבי הבורג מהמרכז. ציינת שכל אחד יוכל לשדרג את הלוח שעליו מחוברים הברגים ולהוסיף בורג מרכזי.. אני ראיתי שעל אותו הלוח שמחוברים הברגים במרכזו מרותך ברזל בצורת ח' שלפי הבנתי הוא אמור להכנס לחור המרכזי בגלגל ולייצב אותו. בדיוק במקום שבו אמור להיות ממוקם הבורג המרכזי! אז שאלתי היא, האם הח' הזו קיימת בהרבה דגמים או שזה נדיר? או רק בחלק מהדגמים..? Whisky אני מאמץ את העניין של ה 16 אינצ' ברזל בגרסת האופסט ve+ אין מה לעשות... אני חייב חלל מספק לעבודה.דרור, לגבי הפרקטיו ת. אני מאוד שמח שאתה מקשה ומעלה תהיות ובעיות.אינני מתיימר לתת פתרונות לכל הבעיות. וגם יהיו בעיות שמראש אני לא אנסה לתת להם פתרון ממגוון סיבות שהעיקרית היא שאני עוסק בעיצוב בראש ובראשונה. ואינני מהנדס.. אנסה להתקרב כמה שיותר לדבר האמיתי שיתן מענה למגוון פתרונות. אבל לא נשכח שמדובר בקונספט. וכמו בעולם הרכב., לא כל רכב מגיע לפס ייצור וחלקם מטרתם מראש היא לתת כיוון לפרויקטים בסגנון שיבואו לאחר מכן. השאיפה היא להגיע למודל עובד! ולצורך הבהרה אם הדבר לא היה ברור, המנגל נשלף לחלוטין מתוך חלל החישוקים, אין לי שום כוונה להדליק אותו בתוך הגלגלים הרזרבי או בקרבת הרכב היפה שלכם חח.. אני אצייר כמה סקיצות עדכניות לאור הנקודות שעלו כאן ואף אכין מוק—אפ ראשוני אצלם ואעלה לכאן בימים הקרובים. אני חושב שנהייה הרבה יותר ספציפיים לגבי ההערות והתגובות כי בטח לכל אחד את סרט אחר בראש לגבי הכוונות שלי... שלומי, תודה על ההצעות! בקיצור! אני גר בירושלים... איפה אני יכול להשיג את החישוק הנל? 16 אינצ' אופסט ve+ ברזל.. עלויות??
אוקיי... דבר ראשון אני מודה לכם על שיתוף הפעולה! מכל תגובה החכמתי..אתם מעלים פה נקודות חשובות שבהם אצטרך להתחשב... דרור ובהמשך גם שמיל: אתם מעלים נקודה מעניינת לגבי אופן החיבור ממרכז הג'נט. אני ילך בכיוון של תפיסה עם בורג עגול מהמרכז וכמו שאמרתי שמיל, זה יפתור לי את בעיית ההצמדות לדגם ספציפי. אוכל ע"י פתרון זה להפוך את הערכה לאוניברסלית(לכל האלה שהרגישו מקופחים מההדפסים הקודמת לדיפנדר חח) בנוסף זה יפתור את בעיית הנגישות. זה יפתח מהר ובקלות ללא צורך להתעסק בכלל עם הגלגל הרזרבי . זה גם יפתור חלקית את בעיית זליגת האבק פנימה. ברור שחור אחד עדיף על 3.... שמיל, שאלה קטנה לגבי הבורג מהמרכז. ציינת שכל אחד יוכל לשדרג את הלוח שעליו מחוברים הברגים ולהוסיף בורג מרכזי.. אני ראיתי שעל אותו הלוח שמחוברים הברגים במרכזו מרותך ברזל בצורת ח' שלפי הבנתי הוא אמור להכנס לחור המרכזי בגלגל ולייצב אותו. בדיוק במקום שבו אמור להיות ממוקם הבורג המרכזי! אז שאלתי היא, האם הח' הזו קיימת בהרבה דגמים או שזה נדיר? או רק בחלק מהדגמים..? Whisky אני מאמץ את העניין של ה 16 אינצ' ברזל בגרסת האופסט ve+ אין מה לעשות... אני חייב חלל מספק לעבודה. דרור, לגבי הפרקטיו ת. אני מאוד שמח שאתה מקשה ומעלה תהיות ובעיות.אינני מתיימר לתת פתרונות לכל הבעיות. וגם יהיו בעיות שמראש אני לא אנסה לתת להם פתרון ממגוון סיבות שהעיקרית היא שאני עוסק בעיצוב בראש ובראשונה. ואינני מהנדס.. אנסה להתקרב כמה שיותר לדבר האמיתי שיתן מענה למגוון פתרונות. אבל לא נשכח שמדובר בקונספט. וכמו בעולם הרכב., לא כל רכב מגיע לפס ייצור וחלקם מטרתם מראש היא לתת כיוון לפרויקטים בסגנון שיבואו לאחר מכן. השאיפה היא להגיע למודל עובד! ולצורך הבהרה אם הדבר לא היה ברור, המנגל נשלף לחלוטין מתוך חלל החישוקים, אין לי שום כוונה להדליק אותו בתוך הגלגלים הרזרבי או בקרבת הרכב היפה שלכם חח.. אני אמר כמה סקיצות עדכניות לאור הנקודות שעלו כאן ואף אכין מוק—אפ ראשונים אצלם ואכלה לכאן בימים הקרובים. אני חושב שנהייה הרבה יותר ספציפיים לגבי ההערות והתגובות כי בטח לכל אחד את סרט אחר בראש לגבי הכוונות שלי... שלומי, תודה על ההצעות! בקיצור! אני גר בירושלים... איפה אני יכול להשיג את החישוק הנל? 16 אינצ' אופסט ve+ ברזל.. עלויות??
לגבי הג׳נט, אם את. פנוי. הערב תוכל לקבל ג׳נט 16 ללא אופסט.ממחר ההצעה לא בתוקף עד ל26 לחודש. מה שכן מורכב עליו צמיג שאני צריך שתשמור לי. אני ממבשרת ציון לא כל כך רחוק מירושלים...
יש ח' כזה או דוממה לו כמעט בכל הרכבים.
אני חוזר על ה-15'', כי זה יהיה יותר אוניברסלי. 15 ייכנס בג'אנט 16. ההיפך לא.
אם תזדמן לאיזור עמק חפר, תוכל לקבל כמה טיפים במבט על מתקנים, ויש לי כמה....
GodsFather
14-12-11, 09:56
רק כדי להמחיש -
קולמן הידועים, משווקים גרילים קטנים שיכולים להתאים בגודלם למה שהבחור רוצה לעשות ולהאכיל 2-3 אנשים או זוג ו-2 ילדים. כמובן שצריך התאמות בשביל הג'אנט וכאן נכנסת הבצלאליות, אבל הנה כמה דוגמאות.
http://www.coleman.com/coleman/colemancom/detail.asp?product_id=2000001493&categoryid=27110&brand=#.TuhViLK4q7s
יש לי את המוצר הזה אגב.
והנה עוד כמה
http://www.coleman.com/coleman/colemancom/detail.asp?product_id=2000004995&categoryid=27110&brand=#.TuhVmbK4q7s
http://www.coleman.com/coleman/colemancom/detail.asp?product_id=2000003609&categoryid=27110&brand=#.TuhVnLK4q7s
whisky ,איזה יופי! אני גם ממבשרת! אני גר ברקפת.שלח לי את הכתובת בהודעה ותציין באיזה שעה נוח לך שאני יבא. תודה רבה!!!
חבר'ה,
אם למישו יש/מכיר קובץ solidworks של חישוק 16 עם מידות מדויקות והכל אני יותר מישמח לקבל קישור.
טוב, Whisky ניסיון להשיג אותך בקשר לגלגלים. כמו שכבר אמרתי, אני ישמח לקבל את החישוק שהצעתי. צור עימי קשר בבקשה. תודה
טוב, Whisky ניסתי להשיג אותך בקשר לגלגל. כמו שכבר אמרתי, אני ישמח לקבל את החישוק שהצעתי. צור עימי קשר בבקשה. תודה
לגבי הג׳נט, אם את. פנוי. הערב תוכל לקבל ג׳נט 16 ללא אופסט.ממחר ההצעה לא בתוקף עד ל26 לחודש. מה שכן מורכב עליו צמיג שאני צריך שתשמור לי. אני ממבשרת ציון לא כל כך רחוק מירושלים...
אביעד, לקרוא, או שתחכה או שתמצא אחד אחר.
בהצלחה
אוקי. אני אמשיך לחפש... ובכל מקרה ב26 אני אצור עמך קשר יש מצב טוב שאני אעזר בך לילה טוב
ממש במקרה,בחיפושים אחרי משהו אחר לגמרי, הגעתי לאתר הזה. ראיתי את התמונה השניה וזה הזכיר לי את השירשור הזה - אם זה עוזר באיזשהי צורה
http://safaritalk.net/topic/6003-pimping-my-safari-ride/
זה אכן מזכיר. אבל שונה! העלה לכאן אחד החברים סרטון שבו רואים בדקה ה1:45 רשת דומה המותקנת באופן זהה על הגלגל שמחובר לנגר שלו. אני מעצב דבר שונה. כרגע אני עובד על הדמיה הסולידי שתהייה מוכנה בזמן הקרוב. אני מחפש כבר כמה ימים סרטוטים של חישוקי 16 רוחב 10 עם אופסט ve+ ברזל אם מישהו מכיר ויכול להעלות אני אודה לו.
טוב,חבר'ה
אני צריך חישוק 16 רוחב 10 offset +ve ברזל. במהירות האפשרית!
למישו מאיזור ירושלים,מרכז או דרום, יש למכור לי / להשאיל לי לחודש ?
מאיפה אני קונה דבר כזה?רצוי בזול....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.