צפייה בגרסה מלאה : בוסטר
מה המחיר של בוסטר אמין להתנעה? לא על עגלה, מזוודה. נמאס מהכבלים, רק להתנעה ראשונה [אין בחניית הבניין גישה לרכב נוסף ,רק באמצעות חיבור שלושה זוגות כבלים באורך סטנדרטי אחד לשני או לבקש משכן לפנות חנייה, לא נעים. או להחנות הפוך וזה לא מתאים לי. מישהו מעוניין למכור? גם יד 2 תקין הולך,תודה
לא יותר אמין וזול לייצר כבלים ארוכים ?
אז זהו ,מה מחיר הבוסטר? השיקול הוא נוחיות. גם ישמש אותי כספק 12 V בבית לעבודות שונות.
צביקי
לפני למעלה משנה קניתי במבצע בוסטר קטן (צהוב)היה במבצע ברוזנפלד מיד לאחר שאייס קנו אותם
לא פעם אחת התנעתי איתו את המליבו של הבת(שהיה בחניה וחיכה שתוציא רישיון)את הג'מוס שלי ואת הביואיק של האשה
אבדוק בבוקר את שמו(הוא ברכב)
אני מידי פעם מטעין אותו ברכב
עלה מאות בודדות של שקלים -פחות מ5 מאות
התנעתי איתו גם כמה ניידות שלנו
יכול להיות שיש באייס
כנראה סיני משום שג'מפר אחד התפרק והרכבתי לו תנין אחיזה של מינוס רתכת
אני מבסוט ממנו
יוסי
תודה יוסי, תעדכן. אני במקביל אבדוק בל.כ [8 דקות נסיעה מבייתי] אולי אמצא משהו [בטוח שסיני, פה אני אתפשר, לא לעבודה יום יומית]
צביקי עידכון
ראשית הבוסטר צבעו ירוק צבאי(כמו מדים)
שנית
TOPIN BATTERY
SUPER POWER
TJS-M8-MINI JUMP STARTER
כמובן תוצרת סין
אני מאוד מרוצה ממנו
יש לו פנס לד ויציאת usb
יוסי
BackDoorMan
16-12-11, 20:56
הצבע לא משנה, כולם אותו דבר.
http://www.topinbattery.com/doce/product-default-46.html
לא ראיתי אפשרות טעינה מ- 220 . זה כולל ספק 12 ?
צביקי
לבית תקנה שנאי 12V 2-3 אמפר, או אפילו ספק של מחשב.
לרכב תייצר כבלים עבים וארוכים, שיוכלו לשמש אותך בכל מקום.
חבל שתזרוק כסף על בוסטר, שממילא כל הסיפור מאחוריו זה מצברון של אזעקות. מה גם שלפחות למיטב נסיוני, לוקח שנה שנתיים והמצבר בבוסטר מת. כבלים הם לתמיד. שנאי הוא לתמיד.
הסיפור הזה הלך לכיוון שלא רציתי בכלל.יש לי עודף שנאים, קונבקטורים, מטענים , ספקים , כבלים בבית ממש בערמות. יש לי גם רשיון מוסמך ל-AC . אני סה"כ רציתי לבדוק מחיר של בוסטר מוסכים רגיל [מזוודה] מקצועי לא על גלגלים, נטען דרך 220/ 12 . וקיבלתי הצעות לצעצועים קטנים,[שכבודם במקומו מונח] אין לי כ וונה להחזיק בוסטר ברכב. אני מקבל קריאות בלילה מהבן , בת, גיסתי, קוזינה,סבתא שלה תעשה טובה בוא תניע לי. בוסטר מוסכים סטנדרטי מונח בבית כמו מברגה ומטען. מה המחיר +- ?. אפשרי בהחלט יד 2 תקין. ולא לשימוש יום יומי, תודה
יש לי בבית כבלים להתנעה של משאיות. עבים מאוד וארוכים מאוד. כבדים שקשה להרים אותם. מצאתי אותם over kill רציני לענייני הג'יפים, ולכן אינם בשימוש.
גבירותי ורבותי, תודה על הרצון לעזור [בכנות ולא בציניות ] רק רציתי לדעת אתמול את מחירו של הבוסטר הספציפי שאני מעוניין לקנות. להשתחרר מתלות הכבלים ורכב נוסף.וזה בעצם יעודו קל, זמין, זריז.בעוד 12 שעות קרוב לוודאי שאדע כבר את התשובה לאחר כמה שיחות טלפון. שוב תודה על התגובות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.