PDA

צפייה בגרסה מלאה : משחת איטום לאגזוז - איפה משיגים?

asafk
16-12-11, 17:01
צריך לאטום שני פלאנג'ים של האגזוז. איפה משיגים משחה של אגזוזנים?
(כן, אני יודע... גם אני חושב על כמה תשובות מתבקשות, בהקשר הזה... אבל נישאר עם הכוונה המקורית)

אסף.

lizard
16-12-11, 17:05
אם אתה מגיע לאיזור נתב"ג אני יכול לתת לך. יש לי שפורפרת כמעט מלאה, אם כי היא שוכבת אצלי כבר כמה שנים.
אני לא חושב שאהיה בת"א בזמן הקרוב.

tooshey
16-12-11, 21:42
אצל "פורז", פסאז' יצחק שדה.

בברכה,טושי

tzagi
18-12-11, 09:05
החומר הזה הוא זבל
סיליקון HI HEAT
אדום-כתום-COPPER
עובדים הרבה יותר טוב..
שים שכבה על האזור אטימה, תן להתיבש ואז תרכיב.

איציק - 4X6ZH
18-12-11, 09:42
והמהדרין מוסיפים קצת טפלון שיהיה לבן ונקי
ומי שממהר שים משחה בלי לחסוך טוב מלא לפף טפלון על המשחה רק שיהיה מי שיחזיק אותה במקומה
ואז תרכיב את הצינורות אחד לתוך השני
כמובן חזק את הבנדים
ובעתיד זה יתפרק בקלות

asafk
18-12-11, 21:38
במקרה זה אין צינור בתוך צינור, אלא הרכבה של פלאנג' על פלאנג' (משולשים), עם אטם נירוסטה-אסבסט באמצע (כמו מנוע פרקינס ישן, איציק).. הבעיה היא שהאטם עצמו לא אוטם כי הפלאנג'ים לא ישרים.

אסף.

יורם-דרומי
18-12-11, 21:45
זה מתאים גם לאטימת סדק בסעפת פליטה?

lior_b.s
18-12-11, 22:07
יש לי משחה כזו, אני נמצא במגדל העמק אם זה עוזר.. אבל לא הייתה לי בעיה לקנות אותה בחנות ח"ח רגילה, פשוט ביקשתי משחת אטימה והבן דוד ידע ישר על מה מדובר, עלה לי בסביבות 30 ש"ח...

איציק - 4X6ZH
18-12-11, 22:27
במקרה זה אין צינור בתוך צינור, אלא הרכבה של פלאנג' על פלאנג' (משולשים), עם אטם נירוסטה-אסבסט באמצע (כמו מנוע פרקינס ישן, איציק).. הבעיה היא שהאטם עצמו לא אוטם כי הפלאנג'ים לא ישרים.

אסף.

במקרה כזה לדעתי קח את הפלאנצים לנגריה הסמוכה ותוריד להם שטח על מכונת הליטוש ( זאת עם ניר הזכוכית הגס )
צמוד ( קרוב ) ליציאה מראש המנוע יש לחץ לגזים
ויש טמפרטורה גבוה
אני לא בטוח עד כמה משחת האטימה תחזיק ( זה טוב לחיבור בין דוד האגזוז רחוק מהמנוע )

asafk
18-12-11, 22:35
את זה כבר עשיתי. אבל המבנה בעייתי והרעידות הורגות את האטם. שנה ראשונה זה היה בסדר, אחרי זה התחיל לאט לאט לברוח לחץ בשני הצדדים. ננסה עם משחה. לא יעבוד, נפרק הכל... מה לעשות..

אסף.

-->