PDA

צפייה בגרסה מלאה : איפה ניתן להשיג צינור שרשורי



moriseven
20-01-05, 16:57
שלום לכם מועצת החכמים!

איפה ניתן לקנות צינור שרשורי(הצינור פלסטיק שמכניסים לתוכו את החשמל במנוע) באיזור המרכז.
ומה זה החלק שמתחבר לסטרטר ונותן לו את החשמל כדי להניע את הגלגל הינע בהתנעה (נראה לי שהחלק הזה צריך להיות מאין קבל כדי לתת לסטרטר מתח גבוה -את המתח הוא עצמו מקבל מהמצבר)
בקיצור מה זה החלק הזה?

חנן א.
20-01-05, 17:16
אתה יכול לקנות צינור שרשורי בכל טמבוריה.
לחלק הזה קוראים ממסר-סולנואיד, והוא יעלב אם תקרא לו קבל-הוא לא.

UNIX
20-01-05, 17:20
בכל טמבוריה תמצא צינור ירוק ומכוער , אם תרצה שחור או אפור יש לך באיזור תעשיה בחולון , אם רלוונטי תגיד לי ואני יחפש כתובת .

AvigdorAharon
20-01-05, 20:34
[/quote]אתה יכול לקנות צינור שרשורי בכל טמבוריה.


זה נכון אבל,
צינור שרשורי המתאים לחשמל לרכב, מגיע עם חריץ לכל אורכו. הוא מגיע בקטרים שונים, 11 מ"מ זהו קוטר סביר. בזמנו (לפני כ 3 שנים) קניתי 50 מטר (לא ניתן היה לקנות פחות), ועד היום אני משתמש בו. בגל-אור (רחוב שונצינו בת"א) רצו ממני כ 4.5 ש"ח למטר (225 ש"ח) ולבסוף מצאתי ב 2.5 ש"ח למטר.

אביגדור

moriseven
20-01-05, 20:37
UNIX יש לי את הירוק מהטמבוריה אבל הוא נראה לי דק מידי ולא מתאים לרכב לבית הוא טוב אני מחפש את השחור שמתאים לרכב אם לא קשה לך אודה לך אם תמצא את הכתובת

UNIX
20-01-05, 20:54
יש להם שרשורי שחור וגם אפור שמתאים לרכב ויש גם עוביים שונים ואצלי יש בערך 10 מטר ממנו במנוע כבר כמה חודשים ושום דבר לא קרה לו (מהחום) אבל וזה אבל גדול יש בעיה קטנה איתו אין לו את הפס הזה שאביגדור דיבר עליו ועכשיו שאני שומע מה שאביגדור אמר בא לי לבוא ולתפוס אותו על זה שהוא לא פרסם את קודם , אתה יודע כמה זמן לוקח להשחיל חוטים ולבנות צמה שלמה משרשורי כזה בלי חריץ? .
אבל יש לו יתרון הוא גם עמיד למים כי אין לו את החריץ והוא גם יותר עבה(החומר שממנו הוא עשוי) ממה שאביגדור מדבר עליו אבל בכל אופן אם הייתי בונה צמה חדשה היום הייתי קונה את השרשורי של אביגדור .
אם בכל זאת תרצה ואתה צריך רק קצת אז הם נמצאים בחולון רחוב הסתת 24 , זה באיזור התעשיה ליד אווזי אם אתה מכיר 03-5560667

moriseven
20-01-05, 21:00
אביגדור, אם תוכל לספר איפה מצאת צינור שרשורי ב - 2.5 ש"ח למטר זה יעזור לי מאוד חיסכון של 100 שקל לפי מה שאתה אומר

עירא
21-01-05, 01:21
הפיתרון שלי לבעייה המדוברת (צינור למערכת החשמל) ללכת לחנות אספקה של חשמלאים, לקנות ממנה צינור שרשורי שחור (ללא פתח לכל אורכה) המחיר זול יחסית (אני לא זוכר כבר כמה זה היה) הצינור עצמו מיועד לחשמל 220V ועמיד מבחינת חום ועיקוב בעירה וכו', ופשוט לקחתי מספרים וחתכתי אותו לכל אורוכו והשחלתי פנימה את הכבלים.
עירא

AvigdorAharon
21-01-05, 19:24
אני אבדוק עם הבחור עדין מסוגל להביא את הצינור.
במחשבה שניה, גם השיטה של עירא נשמעת בסדר גמור.

אני אבדוק ואעדכן.
אביגדור

UNIX
21-01-05, 19:27
השיטה של עירא לא תופסת לגבי הצינור שאני דיברתי עליו מכיוון והוא חזק וקשה לעשות את זה , גם אני ניסיתי אבל התיאשתי אחרי כמה ס"מ, חוץ מזה הקו יוצא לא מדויק וזה מעצבן .

moriseven
21-01-05, 19:46
UNIX אני יודע אני גם נסיתי עם השרשורי של החשמלאים ובאמת קשה לחתוך את הקו ישר והא גם לא נסגר אחרי כמו שצריך בגלל זה אני מחפש את אלה של הרכב

-->