צפייה בגרסה מלאה : התקנת קומפרסור בתא מנוע
אני רוצה להתקין קומפרסור בתא המנוע (קומפרסור חשמלי 12V).
כרגע הקומפרסור נייד, והוא מבודד מהבסיס שהוא יושב עליו עם 4 גומיות קטנות לבלימת זעזועים.
האם ניתן להתקין את הקומפרסור באופן "קשיח" לרכב - ז"א לוותר על הבסיס שלו ועל בולמי הזעזועים, ולחבר אותו ישירות לרכב?
תא המנוע הוא מקום חם, ולא בטוח שהחום הזה יעשה חסד עם המדחס. תלוי באיכותו.
בכל מקרה, כדאי להרכיב ע"ג תושבות לא קשיחות, ולהשאיר בולמי זעזועים, גם אם במקום אחר ברכב.
חיפוש מעלה: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=43159&highlight=%F7%E5%EE%F4%F8%F1%E5%F8
כ (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=43159&highlight=%F7%E5%EE%F4%F8%F1%E5%F8)מו שתוכל לקרוא אצלי זה עובד מצויין למרות שצינור האויר שאליו אני מתחבר מראה כבר סמני גסיסה (יבש וסדוק).
זה קומפרסור מל.כ. אני לא אחבר אותו למצבר באופן קבוע, כשאצטרך להשתמש בו אני אפתח מכסה מנוע ואחבר את הכבלים שלו.
גם צינור האוויר הגניש שלו לא יהיה באופן קבוע שם, אלא ישכב בתא מטען מאחור.
סה"כ אני רוצה לחסוך מקום בתא מטען, ולחסוך את הזמן של להוציא את הקומפרסור מהתא מטען, ומתוך התיק שלו ולהתחיל לחבר את הכל.
כן אתה יכול בתא המנוע, יש כאלה שמרכיבים מדחס נייד לצורך נעילת דיפרנציאל נשלטת אוויר בתא המנוע בכדי לחסוך כסף. כמובן שזה לא באותה איכות, אבל עובד. אם היצרן החליט שהמדחס יעבוד עם בולמים עדיף שתשאיר אותם. אני מסכים עם שמיל שהמקום חם והייתי בכל זאת חושב על התקנה פנימית,למרות שגם מתא המנוע זה יעבוד. רצוי להרכיב שקע פנאומטי לתקע הצינור מחוץ לתא המנוע זה הרבה יותר נוח. מפסק מתאים מתא הנהג על חוטי החשמל של המפסק המחובר למדחס [במידה וקיים, ולא מופעל ישירות מתנינים המתחברים ישירות למצבר] כך תחסוך ממסר. הייתי מציע לך גם להחליף את הצינור השרשורי לצינור גומי אוויר משוריין. הצינור השרשורי שקיבלת עם המדחס או לא בדיוק פאר היצירה, הוא לא באיכות של צינור שרשורי כמו בגורר תומך למשל. עושה בעיות ונסדק בקיפול של-90 מעלות
כן אתה יכול בתא המנוע, יש כאלה שמרכיבים מדחס נייד לצורך נעילת דיפרנציאל נשלטת אוויר בתא המנוע בכדי לחסוך כסף. כמובן שזה לא באותה איכות, אבל עובד. אם היצרן החליט שהמדחס יעבוד עם בולמים עדיף שתשאיר אותם. אני מסכים עם שמיל שהמקום חם והייתי בכל זאת חושב על התקנה פנימית,למרות שגם מתא המנוע זה יעבוד. רצוי להרכיב שקע פנאומטי לתקע הצינור מחוץ לתא המנוע זה הרבה יותר נוח. מפסק מתאים מתא הנהג על חוטי החשמל של המפסק המחובר למדחס [במידה וקיים, ולא מופעל ישירות מתנינים המתחברים ישירות למצבר] כך תחסוך ממסר. הייתי מציע לך גם להחליף את הצינור השרשורי לצינור גומי אוויר משוריין. הצינור השרשורי שקיבלת עם המדחס או לא בדיוק פאר היצירה, הוא לא באיכות של צינור שרשורי כמו בגורר תומך למשל. עושה בעיות ונסדק בקיפול של-90 מעלות
הקלדנו יחד. לא ידעתי שזה המדחס [קרוב לוודאי האפור} של ל-כ. חיבור דרך תנינים יחסוך לך התקנת ממסר [הוא כבר בגוף המדחס] תחשוב על הפעלתו עם מפסק מתא הנהג,כמו שתיארתי לך, לא תצטרך לפתוח מכסה מנוע בכלל, ואם אתה רוצה להתחרע לגמרי- אפשר להתקין מד PSI בקבינה- שליטה מלאה על מערכת האוויר הדחוס. לא חייב- יש צינורות ניפוח עם המד באקדח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.