צפייה בגרסה מלאה : הצצה בוידאו על רכב הקונספט של מחליף הדיפנדר
http://www.autoblog.com/2011/12/20/translogic-drives-land-rovers-defender-concept-samples/#continued
מעבר לעצבים על עצם מחשבת הכפירה שלהם להחליף את הדיפנדר... :mad:
הרכב הזה בקונספט אכן נוסע ?
חצי מהסירטון זה הדמיות מחשב ובחצי השני נראה כאילו גוררים אותו כל הזמן.
אם גוררים אותו חצי מהזמן אז הוא בטוח דיפנדר!
56420
כאן הוא כבר נראה יותר נורמאלי, מין גריסה אגרסיבית יותר של הדיסקו 4, אני לא בטוח שזה יעשה למוצר רק רע, אישית אני עדיין מאוהב בקוביה המעצבנת, אבל תחלס זה חרא של רכב( והדיסקו 4 ממש לא...)
העיצוב ממש מדליק, אבל זה יותר רכב פאן, משהו כמו הויטרה דור ראשון, לא ממש קשור לקונספט של רכב שטח/עבודה קשוח שזו המהות של הדיפנדר
שימו את העיצוב בצד... מה זה כל האלק' הזו?!!? פיכסה.
רק אלק'? מה עם מרכב אחור? מתלים נפרדים? פלסטיק בכל מקום? חתך נמוך בצמיגים (למרות שהספייקים די מגניבים)? זה ג'יפון די איכסה עם עיצוב ממש מגניב.
אין ספק שעדיף על הקונספט הקודם...
ועדיין... כפירה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין ספק שעדיף על הקונספט הקודם...
ועדיין... כפירה.
הלו! לא קנית את הרכב לפני שבועיים או משהו כזה? כפירה מותר להגיד רק למי שעבר את ה50K בתיקונים... (תן לזה עוד חודש...)
הדיפנדר נקנה לפני שנה.
(ולא באת לקחת את כיסוי הגלגל ספייר ולא לשתות קפה... ;) )
ובלי קשר, קלאסיקה היא קלאסיקה גם אם אתה לא הבעלים שלה...
למה לייצר רכב חדש ושונה ולקרוא לו דיפנדר ? תן לו שם אחר והשאר את האגדה במקומה (וזה ממש לא קשור לדעתך/דעתי על טיבו של הרכב).
ראה את כשלון הקונספט של ה׳חיפושית החדשה׳ של VW, או את הכשלון הנוכחי של הפיאט 500 החדשה.
ולא, אין לי חיפושית ולא פיאט ואני אומר את דעתי ללא פחד...
תייר - אתה בטוח שפיאט 500 החדשה היא כישלון?
כולכם מתלוננים כאילו מחר הייתם הולכים לקנות דיפנדר חדש מהניילון. תספרו בקצרה כמה דיפנדרים חדשים אתם מכירים וכמה רנגלרים למשל, אין ספק שדיפנדר הוא לא הצלחה גדולה מחוץ לשוק המוסדי. הרי אין כל הגיון לשלם היום על דיפנדר חדש כמעט כמו על דיסקו 4 ובסוף לסוע ברכב מתפרק עם ביצועים נחותים מהדיסקו בכל מצב - שטח (לפחות במצב סטנדרטי) ובטח שבכביש שם אנחנו נוסעים רב היום.
בקיצור אולי סוף סוף יצא להם רכב מגניב עם יכולות שטח גבוהות ומראה צעיר ולא של רכב מנכלים.
מחכה לראות אותו בארץ :)
מראה צעיר ולא של רכב מנכלים
זה יהיה הרכב של בנים של...
אין הרבה צעירים שמוציאים מאות אלפי שקלים על אוטו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.