צפייה בגרסה מלאה : חיבור משאבת דלק?|סובארו
שלום לכולם.
יש ברשותי באגי עם מכלולים של סובארו עכשיו השאלה שלי היא כזאת,
איך אני מחבר את המשאבת דלק לקרבורטור? מה שאני עשיתי נתתי מינוס קבוע ופלוס עם הסוויץ וזה היה מציף והמנוע היה ניחנק וניכבה!
יש איזה שהוא חיישן בקרבורטור שהיא צריכה להתחבר אליו? אני כבר הרבה זמן מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה. תודה מראש לעוזרים!:)
שכחתי לציין שהקרבורטור עבר ניקוי והיציאה של העודפים הייתה סתומה ומאז לא ניסיתי להניע.
התשובה בגוף השאלה, חבר/תקן את יציאת העודפים, זו הדרך של המערכת לווסת את כמות הדלק.
לדעתי, אם הבנתי נכון, אתה מתאר בעיה ברורה-לעודפי הדלק אין דרך לחזור למיכל והקרבורטור מוצף. החיווט למשאבת הדלק נכון והיא אמורה לקבל מתח קבוע אחרי סוויץ'.
קובי
תודה רבה רבה עזרתם לי מאוד!!
צביקה קרבורטור
25-12-11, 22:03
לא ברור מתגובת התודה שלך, האם הבעייה נפתרה, וכיצד?!
בברכה
צביקה
הבעיה הייתה איך מחברים את המשאבת דלק לחשמל.
אם היא עובדת קבוע או שיש חיישן כל שהוא או ריליי שהיא צריכה להתחבר אליו.
הבעיה הייתה כזאת:היציאה של העודפים הייתה סתומה. עכשיו זה היה מציף את הקרבורטור והמנוע היה ניחנק וניכבה!
ואני חשבתי שהיא צריכה להתחבר לאיזה חיישן בקרבורטור ושיתן לה פקודה מתי להזרים דלק ומתי להפסיק.
עכשיו ממה שהבנתי היא צריכה לקבל פלוס קבוע אחרי הסוויץ ולעבוד קבוע פשוט הבעיה הייתה שהיציאה של העודפים הייתה סתומה.האם הבנתי נכון או שמא אני טועה?
צביקה קרבורטור
26-12-11, 23:42
הבעיה הייתה איך מחברים את המשאבת דלק לחשמל.
אם היא עובדת קבוע או שיש חיישן כל שהוא או ריליי שהיא צריכה להתחבר אליו.
הבעיה הייתה כזאת:היציאה של העודפים הייתה סתומה. עכשיו זה היה מציף את הקרבורטור והמנוע היה ניחנק וניכבה!
ואני חשבתי שהיא צריכה להתחבר לאיזה חיישן בקרבורטור ושיתן לה פקודה מתי להזרים דלק ומתי להפסיק.
עכשיו ממה שהבנתי היא צריכה לקבל פלוס קבוע אחרי הסוויץ ולעבוד קבוע פשוט הבעיה הייתה שהיציאה של העודפים הייתה סתומה.האם הבנתי נכון או שמא אני טועה?
שלום רב !
לא ב רור על איזה יציאת עודפים כוונתך!
לשאלה כזאת, אני מעדיף לענות כאשר אתה מציג תמונה, משום שתמונה שווה אלף מילים !
בקרבורטור סובארו DL, קים ניפל בעל יציאות כפולות, אחד עבה יותר משמש ככניסת דלק ישירה לקרבורטור ממשאבת הדלק, השני דק יותר משמש כקו החזרת דלק לטנק הדלק, מה שאתה קורא לו עודפים.
מכיוון שמדובר בבאגי אני מניח שהיציאה לעודפים האמורה לחזור לטנק הדלק בוטלה ונסתמה בעזרת פקק או צינור גומי עם פקק/ בורג.
קיימת במכסה הקרבורטור יציאה נוספת, המשמשת כנשם לאוויר אטמספורי לאורור תא המצוף, אותו אסור לחסום ווחסימתו עלולה לגרום להצפה, האם כוונתך ליציאה זאת, לווי תשובתך בתמונה מהשטח יעזור מאד.
בקרבורטור המיועד לטנדר סובארו, היציאה לנשם לא קיימת.
בברכה
צביקה
הימני ביותר אני קורא לו עודפים שזה מה שהיה סתום. וטיפה משמאל שלו זה הכניסה של הדלק.
עכשיו השאלה אם היציאה הזאת הייתה סתומה יוכל להיות שזה הייתה כל הבעיה או שיש עוד יציאה?
צביקה קרבורטור
27-12-11, 08:18
אכן כמו שאני תמיד נוהג לומר, תמונה שווה אלף מילים,, והתמונה שצרפת שווה מעט מילים ,והרבה מידע:
הצינור מעל המכסה ללא ההברגה הוא כאמור צינור אורור לאוויר אטמוספרי, ואסור לסתום אותו, בסובארו מתחבר אליו צינור גומי המוביל לעבר חור בשילדה, על מנת שבעת הצפה הדלק יזרום לחור בשילדה, וכך תימנע האפשרות שהדלק יזרום לעבר בלוק המנוע החם או המצתים והמנוע יעלה באש.
בברכה
צביקה
צביקה שלום!תודה רבה על התעינינות ועל הרצון לעזור!!
תמונה לא הכי באיכות אבל זה קרבורטור בדיוק כמו שלי כנראה שמי שהתעסק בזה לפניי חיבור את זה הפוך.
ממס' 2 ניכנס הדלק וממס' 1 היה אמור לצאת הדלק.ראיתי בסובארוהוליק שהסברת לאיזה מישהו שממס' 1 הכניסה של הדלק ו 2 מתחבר לפילטר אויר שזה צינור אורור אטמוספרי.
אצלי זה היה בדיוק הפוך!(תמונה לא באיכות משהו זה מה שמצאתי באינטרנט)
ד.א. החיבור של מס' 1לא זהה אצלי בקרבורטור אין את הזוית הקטנה הזאת ליציאה של העודפים.החיבור כמו בתמונה ששמתי בהודעה הקודמת(החיבור הכי ימני כזה יש אצלי שממנו ניכנס הדלק אין לו יציאה לעודפים האם זה בסדר?)
54078
צביקה קרבורטור
27-12-11, 17:57
כנראה שהחלטת לשגע אותי!
כשאני אומר בפעם השלישית שתמונה שווה אלף מילים, ואתה שולח לי תמונה של קרבורטור מהרשת, אתה מטעה אותי ואותך גם יחד!!
אני אתיחס ברשותך לקרבורטור בתמונה בלבד:
הזוית ימנית כניסת דלק ממשאבת הדלק כניסה שמאלית עליונה זהו זוית נשם לאוורור תא מצוף אל תחבר לשם דבר, אל
תסתום מאותו, נקודה ,סימן קריאה !
בברכה
צביקה
צביקה תודה תודה תודה!!!
(ד.א. מתי שאתה בדרום יש לי מתנה בשבילך או שני ראשי מנוע של סובארו במצב מעולה
או כויל וסעפת יניקה או גיר ידני במצב טוב תבוא תבחר!)
0525522583יחיאל
על התמונה הזאת דיברתי פשוט קצת הסתבכתי עם העלאה של התמונה
צביקה קרבורטור
27-12-11, 20:55
צביקה שלום!תודה רבה על התעינינות ועל הרצון לעזור!!
תמונה לא הכי באיכות אבל זה קרבורטור בדיוק כמו שלי כנראה שמי שהתעסק בזה לפניי חיבור את זה הפוך.
ממס' 2 ניכנס הדלק וממס' 1 היה אמור לצאת הדלק.ראיתי בסובארוהוליק שהסברת לאיזה מישהו שממס' 1 הכניסה של הדלק ו 2 מתחבר לפילטר אויר שזה צינור אורור אטמוספרי.
אצלי זה היה בדיוק הפוך!(תמונה לא באיכות משהו זה מה שמצאתי באינטרנט)
ד.א. החיבור של מס' 1לא זהה אצלי בקרבורטור אין את הזוית הקטנה הזאת ליציאה של העודפים.החיבור כמו בתמונה ששמתי בהודעה הקודמת(החיבור הכי ימני כזה יש אצלי שממנו ניכנס הדלק אין לו יציאה לעודפים האם זה בסדר?)
54078
שלום רב !
עשית סלט ירקות לא מתובל, ולא ערב לחיכי!
בתמונה האחרונה שצרפת, העיגול המסומן ב1 הוא ניפל כניסת דלק לקרבורטור, וזוית נוספת, חזרה לטנק לעודפים, ובמידה ולא ניתן להתחבר בחזרה לעודפים יש לחסום אותה.
הניפל השני המצויין במספר 2 הוא צינור לכניסת אוויר אטמוספרי ואסור לחסום אותו ,ויש עליו צינור גומי שתפקידו לאוורר את תא המצוף, ולספק אפשרות להסטת הדלק מחוץ לרכב במקרה של הצפה.
להבא ספק תמונה באיכות טובה יותר, עם אפשרות להגדילה.
אני מקווה שהובנתי הפעם כראוי.
בברכה
צביקה
ערב טוב צביקה!
1.עכשיו שהבנתי אותך אני מבין שכל העסק אצלי היה מחובר הפוך לגמרי!!
2.הניפל כניסה לקרבורטור אצלי הוא כמו בתמונה הראשונה השהעלתי (הכי ימני)זאת אומרת אין עליו את הזוית חזרה של העודפים האם זה בסדר לא צריכה להיות בעיה?
מקווה שאתה מבין אותי זה קצת מעצבן 4 חודשים לנסות לפתור בעיה שאתה שובר את הראש ומי שהתעסק לפניי עשה לי שם סלט כמו שאני עשיתי לך!
צביקה קרבורטור
27-12-11, 21:54
לא , יחיאל לא צריכה להיות בעיה !
אני מתפרנס מסלט שעושים חאפרים, וחובבי רכב שחושבים שיודעים הכל ועושים סלט,שלא ערב לחיכו של הלקוח, אך מפרנס אותי.
בברכה
צביקה
תודה רבה צביקה עזרת לי מאוד!! :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.