התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סרטון על טמבל - או איך להרוס את האוטו עם צינורות ניקוז

IlanHadar
27-12-11, 21:01
http://www.youtube.com/watch?v=YwSFmztPqX4&feature=youtu.be

א (http://www.youtube.com/watch?v=YwSFmztPqX4&feature=youtu.be)פשר להתחיל לראות מ 0:55

יש כסף אין דאגות, רק צריך לשים אסלה במקום כסא אחורי...

lizard
27-12-11, 21:10
נראה מטופש

פלג_
28-12-11, 00:13
האמת שזה דווקה מתאים לרכב.

הוא נראה שמור כמו בית שימוש ציבורי

Pageup
28-12-11, 01:01
שנורקל זה מכוער, אבל צנרת של בית שימוש בתוך הרכב זה שיא היופי. הבנאדם גאון מבוזבז.
פרדיננד פורש מתהפך בקברו.

six 4 life
28-12-11, 01:58
אני לא מרחם על מי שישב מאחור ברכב הזה בנסיעה
הפילטרים הפתוחים בתוספת מנוע 6.1, במידה והצנרת אטומה כמו שצריך, יעשו רעש מטורף בתוך הרכב, שלא לדבר על כל החמצן שהם ירוקנו מתא הנוסעים עד לרמה שיהיה קשה מאוד לנסוע בו עם חלונות סגורים.

מעבר לאסטטיקה- זה ממש לא פרקטי והוא לא ישאיר את זה לאורך זמן במידה והוא באמת נוסע ברכב.

ishc
28-12-11, 08:14
אני לא מבין מה אתם רוצים??? הבחור לא רצה שנורקל כי זה נראה נורא ועושים חור בכנף. הרבה יותר הגיוני להריץ צנרת מתחת לכל האוטו (אל תדאג המיגון סף זה 100% אין סיכוי שאיזה סלע סורר יפרק לך את אחד הצינורות) ולעשות חור ברצפת תא הנוסעים כדי שפתח יניקת האויר יהיה בבאגז', מה שגם זה מקל על החלפת פילטרים בטיפול 10K.
הוא אמר שחבר עשה לו את זה בזמן שהוא היה בתיאלנד. על זה נאמר, אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה.

avishon
28-12-11, 10:28
אפשר להכניס לספר המקצועות ערך חדש : "שרברב רכב" :)...

IlanHadar
28-12-11, 13:33
אני לא מרחם על מי שישב מאחור ברכב הזה בנסיעה
הפילטרים הפתוחים בתוספת מנוע 6.1, במידה והצנרת אטומה כמו שצריך, יעשו רעש מטורף בתוך הרכב, שלא לדבר על כל החמצן שהם ירוקנו מתא הנוסעים עד לרמה שיהיה קשה מאוד לנסוע בו עם חלונות סגורים.

זה גם מה שעלה לי בראש, הרעש ושאיבת החמצן מתא הנוסעים, זה מנוע שצורך הרבה דלק (ואוויר), זה מנוע ה- 5.7.

המטרה שלו להפוך את האוטו לצוללת, אבל האידיוט כנראה שכח את כל המחשבים החיווט שיש לו בפנים. פשוט טמבל...

zviki
28-12-11, 14:03
למי שיש רכב כזה , כנראה גם הרבה כסף, ידע,זמן לתכנן ולהשקיע, ללכת על הקריזות של עצמו, לחרבש את האוטו, להראות לכל העולם את זה [ובכל אופן עבודת צנרת יפה] כנראה לא מטומטם. משוגע?-יתכן מאד.
אם תגיד- יש לי חמש מפעלים, אף אחד לא יצחק על העברית שלך.

kobiarava
28-12-11, 19:24
והוא אומר שהוא שוקל לפתח את זה כקיט, אם תהיה התעניינות... גועל נפש של דבר, גם מכוער וגם מחשבה דבילית

קובי

zviki
28-12-11, 19:30
גם על חתן פרס נובל הישראלי האחרון אמרו את זה. ושלא נדבר על "אף על פי כן נוע תנוע" חכו בסבלנות.

kobiarava
28-12-11, 19:50
צביקי, אתה מזמין את הקיט? או שכבר קפצת לחומרי בניין ליד הבית? יש לך כבר אינסטלטור טוב?

zviki
28-12-11, 20:20
עשיתי את זה כבר.אני בעצמי בניתי שנורקל לתפארת מצינורות מיים כולל זוויות ,מפרקים, צינור שרשורי איכותי וכמובן עם אטמים מקוריים. הבעיה היחידה שלי הייתה למצוא מתאם לדוד פילטר האוויר [סופה] לסגור בו פתח ניקוז, לאטום את המכסה והבורג שפותח אותו. בסוף התגברתי גם על זה. מדובר על הסופה שבסמלון שלי וכל זה לפני 9 שנים. עבד- פיקס, פוקס, פקס,.עובדה. כל העסק בעלות של פחות מ-200 שח.
אבל לא זה העניין בכלל קובי, בטוח שזה נראה כמו בית שימוש משותף במחנה פליטים [מה אני עיוור? ברוך השם לא} רוצה לומר -תן לבן אדם צ'אנס,זו לא תצורה סופית, מי יודע לאן זה הולך? כלומר - לא לראות ומיד לקטול, שוויה שוויה, אולי הוא יצחק אחרון, מי יודע?

נ.ב. והגבהת נשמי דיפרנציאילם בהתאם. סיליקון על כניסת צינורות הנעילות.

Saar
28-12-11, 21:35
מכוער, אבל לך תבין בעלי ג'יפ....

moisofnik
29-12-11, 05:58
מדובר במטומטם אמיתי - שווה לבדוק כמה מ116 ההסרטונים שהעלה בהם הוא מדגים ומתגאה ביכולותיו ויכולות הרכב:rolleyes:

shay_love_off_road
29-12-11, 06:34
נדמה שהבחור אינסטלטור

boaz avrahami
29-12-11, 16:36
למה אתם שליליים כאלו???
עכשיו הרכב יונק אוויר מהמזגן וכידוע אוויר קר נותן ניצולת הרבה יותר טובה - אפשר לוותר על האינטרקולר עכשיו

עידו לוריה
29-12-11, 17:31
רק חסר שיכניס את הגזוז פנימה וזה משלים את החבילה ;)

עידו

A r i
29-12-11, 21:56
רק חסר שיכניס את הגזוז פנימה וזה משלים את החבילה ;)

עידו

למה לא להכניס גם האגזוז פנימה? ככה יוכל לבטל את ה- EGR....:D

tzagi
30-12-11, 07:30
הרעיון לא אורגינלי
שאיבת אויר מתא הנוסע סטנדרטית לרכבי BAJA כבר הרבה מעל ל40 שנה(אם יש מעוניינים, אני מוכן לחפור ספרים משנות ה60 ולצלם)
הבעיה העיקרית שאני רואה, יש פה מנוע שדורש מעל ל550 CFM של אויר, ה2 צינורות 2 אינץ לעולם לא יספקו את זה.

חוץ מזה....למי אכפת איך זה נראה? זה עובד? שיבושם לו.

sos4u
30-12-11, 10:45
הרעיון לא אורגינלי
שאיבת אויר מתא הנוסע סטנדרטית לרכבי BAJA כבר הרבה מעל ל40 שנה(אם יש מעוניינים, אני מוכן לחפור ספרים משנות ה60 ולצלם)
הבעיה העיקרית שאני רואה, יש פה מנוע שדורש מעל ל550 CFM של אויר, ה2 צינורות 2 אינץ לעולם לא יספקו את זה.

חוץ מזה....למי אכפת איך זה נראה? זה עובד? שיבושם לו.

הרעיון קיים גם בפג'רו בנזין קצר. שאיבת האוויר מתבצעת מתחת לכסאות הקדמיים ... ואולי גם ברכבים אחרים. לא יודע.
אמנם לפג'רו היה "חצי מנוע" [ רק עם 3000 סמ"ק ] , אבל זה אף פעם לא הפריע לי לנשום בתא הנוסעים. גם עם חלונות סגורים.

לגופו של רעיון- העניין לא חדש, ואין ספק שהוא מכוער מאד, אבל לא לפסול על הסף.
במקומו הייתי מחזיק באוטו גם צינורות טלסקופיים בקוטר המתאים עם חיבור מהיר, באורך 2-3 מ' כדי לנסוע במים באמת עמוקים ... :)

IlanHadar
30-12-11, 11:22
הרעיון קיים גם בפג'רו בנזין קצר. שאיבת האוויר מתבצעת מתחת לכסאות הקדמיים ... ואולי גם ברכבים אחרים. לא יודע.
אמנם לפג'רו היה "חצי מנוע" [ רק עם 3000 סמ"ק ] , אבל זה אף פעם לא הפריע לי לנשום בתא הנוסעים. גם עם חלונות סגורים.

לגופו של רעיון- העניין לא חדש, ואין ספק שהוא מכוער מאד, אבל לא לפסול על הסף.
במקומו הייתי מחזיק באוטו גם צינורות טלסקופיים בקוטר המתאים עם חיבור מהיר, באורך 2-3 מ' כדי לנסוע במים באמת עמוקים ... :)

רכב מודרני ובטח הרכב המצולם לא יכול להפוך לצוללת בסגנון הדיון שאני זוכר שהיה כאן לגבי הפיכת CJ לצוללת (מישהו זוכר את הדיון?).

כמות האלקטרוניקה במנוע עצומה, כל רטיבות קלה תשתק אותו. בשני הטיולים האחרונים שעשיתי היה איתנו רנגלר, שעבר מים עמוקים (גובה גלגל) כל פעם לאחר המעבר כבה המנוע בגלל רטיבות.

לא חשוב שגם מחשב ה 4X4 יושב על הרצפה מתחת לכסא האחורי, בהנחה שמים לא יחדרו לתא הנוסעים...

BlackStar
30-12-11, 19:22
http://youtu.be/78COTtcOXck

עוד ממעללות הטיפש הזה

וגו'או תגיד להם מה זה שרכב עולה 10K (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-Grand-Cherokee-Laredo-2006-Green-Grand-Cherokee-/190621742154?pt=US_Cars_Trucks&hash=item2c61f0f44a) לא כואב הלב . זה שבארץ הקודש פח אשפה ממנוע עולה קרוב לדירה זה בעיה שלנו :)

eysham
31-12-11, 19:39
אם כבר אז זה ממחיש יותר טוב...

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mmQ0TVW0KdY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

IlanHadar
04-01-12, 22:56
כאן הטמבל מנסה את מיתקון בית השימוש במעבר בריכה, מעניין למה הוא נכשל:

http://www.youtube.com/watch?v=p0rWCA-DNJw&feature=player_embedded#!

או שהבחור אידיוט מוחלט או שהוא לא מבין בחשמל כלום, בטח השמנים בדיפ' ותיבת ההילוכים אצלו מיונז...

בסוף הסרט אפשר לראות כמה מים היה בתוך האוטו, העיקר שהמנוע לא שאב מים :rolleyes:

הנזק שרואים בסוף הסרט מד סל"ד מושבת וכל המנורות בלוח המחוונים נדלקות.

-->