התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פורד פוקוס 2011, התחברות לבלוטות'

חנן-ג'יפולוג
28-12-11, 04:37
הרכב שכור ואין ספר רכב. אני חושב שיש ברדיו המובנה דיבורית בלוטות' כי יש שני לחצנים עם אייקון של טלפון עליהם, אחד ירוק ואחד אדום. כשאני מחפש עם הטלפון שלי התקן של בלוטות' הוא רושם שאין כזה. מישהו יודע אם יש ואיך מתחברים? כשאני לוחץ על הכפתורים הנ"ל הם עושים MUTE וUN-MUTE למע' השמע.

hadtomer
28-12-11, 05:55
היי. כל הפוקוס 2011 מצוידות בבלוטות. למיטב זכרוני-אם תנסה דרך הMENU-אתה תגיע לאפשרויות סנכרון לטלפון

eysham
28-12-11, 06:18
בהנחה שהרכב שאתה מדבר עלוי הוא הדגם היוצא, ולא החדש שלדעתי הוא כבר 2012:

במילה אחת... אין
ביותר מילים... הבנ#$%#ז שמו כפתורים והיה להם ממש יקר, מסובך וכואב להוסיף עוד ג'וק (או סתם כמה שורות קוד בתוכנה שכניראה נמצאות שם אבל מנוטרלים) כדי שזה יעבוד.

בקיצור, כל הכפתורים האלה לקישוט. "גידול עתידי".... ומתפקדים כגיבוי אם כפתור ה-MUTE שלך מתקלקל. ... חשוב...

מה כן, שים לב לדרעקנולוגיה המדהימה של שקע AUX שיש לך מוחבא בתא הכפפות. מה הם חשבו כשתקעו אותו שם?

איל
פוקוס 2010
סטיישן 2 ליטר
ליסינג

sami- cj
28-12-11, 08:56
אין שום בעיה להתחבר לדיבורית הבלוטוס !!!
אתה צריך להפעיל את הבלוטוס במכשיר הטלפון, ולבצע סריקה בפלאפון, ולאחר מכן מתקבל בטלפון שמצא את FORD AUDIO , לאחר שאתה מאשר מתקבל מס' בצג הרכב שאותו אתה מכניס לפלאפון, ומרגע זה אתה מקושר כל זמן שהבלוטוס פתוח ...

חנן-ג'יפולוג
28-12-11, 09:01
אתה צריך להפעיל את הבלוטוס במכשיר הטלפון, ולבצע סריקה בפלאפון, ולאחר מכן מתקבל בטלפון שמצא את FORD AUDIO , לאחר שאתה מאשר מתקבל מס' בצג הרכב שאותו אתה מכניס לפלאפון, ומרגע זה אתה מקושר כל זמן שהבלוטוס פתוח ...

כשאני מחפש עם הטלפון שלי התקן של בלוטות' הוא רושם שאין כזה.

12345

דרור ברלי
28-12-11, 09:08
מימשק התפריטים בפוקוס החדשה בלתי ידידותי להפליא.
הבחור ממתקן המסירה של פורד בניר-צבי שמסר לי את האוטו נזקק לדקות ארוכות וללא-מעט קללות עד שהצליח לסנכרן את הבלוטות' המובנה לטלפון שלי.
איך זה עבד בסוף? מעולה.
בכלל כל האוטו מעולה. בתנאי שהוא סטיישן.

boaz avrahami
28-12-11, 09:50
נסה ביוטיוב חיפוש

Focus pair bt
Focus sync bt

sami- cj
28-12-11, 14:07
אני אישית מאד נהנה מהמשק של הפוקוס החדשה, ובכלל מהחיוג הקולי, שאתה יכול להפעיל כל דבר דרך הדיבורית זה ממש נחמד ( מזגן, פון, רדיו, דיסק...)!!
אצלי התקנת הדיבורית הייתה מאד פשוטה:
לחיצה על פון הפנל האוטו.
הפעלת הבלוטוס כולל סריקת התקנים בפלאפון.
אשור קליטת FORD AUDIO בפלאפון.
הכנסת המספר שמתקבל בצג הרכב לפלאפון.
ואני מקושר ...

הכנסת השמות שאליהם אני מחייג הרבה , והפעלת ה- DIAL NAME והתקשרות לכל השמות דרל חיוג קולי...

בהצלחה

-->