צפייה בגרסה מלאה : החלפת נוזל רדיאטור - כיצד מרוקנים?
boaz avrahami
30-12-11, 23:00
צד נהג בחלק התחתון עם הפנים אחורה יש מעין פרפר שמסתובב רבע סיבוב ומתחתיו צינורית ריקון ממתכת.מסובב, מכסה רדיאטור פתוח וגורנישט. כלום לא יוצא...התחיל להחשיך אז עוד לא דחפתי חוט ברזל כלפי מעלה.אני בכיוון, זו הדרך לרוקן או שאני מפספס משהו?
אני חושב שזה זה אבל בטח סתום לגמרי.
אם סתום, תנסה לפרק צינור תחתון, אל תשכח לשים מיכל כלשהו מתחת כדי לא לקבל הצפה.
לא לפעול בכוח, שלא ישבר.
עדיף כבר לנתק צינור רדיאטור תחתון. הברזים הללו הם מתכון לצרות.
אחרי שתנקז דרכו, אם תצליח, הוא ינזל.
boaz avrahami
31-12-11, 02:22
יש חיזוקים באתרים אמריקאיים לעניין הנזילות מהברז הזה בהמשך.
נלך על הצינור.
תודה רבה
יש חיזוקים באתרים אמריקאיים לעניין הנזילות מהברז הזה בהמשך.
נלך על הצינור.
תודה רבה
יש גם בורג ריקון בבלוק המנוע לניקוז של הנוזל מהבלוק.
בכל מקרה אם הברז סתום, הייתי מוציא רדיאטור ושולח לניקוי. אולי תגלה עוד כמה הפתעות ...
זה ברז הריקון. אם הוא לא מאפשר לך לנקז החוצה את נוזל הקירור, סימן שהוא סתום.
בכל מקרה, קל לרוקן ע"י פירוק צינור תחתון, אבל הרדיאטור שלך מסתמן כחשוד - קח אותו לניקוי וזו כבר הזדמנות לבדוק היטב את מצבו. אל תזלזל בזה, מערכת הקירור וכל נושא פינוי החום מתא המנוע בגרנד צ'רוקי הם גבוליים גם כך.
boaz avrahami
03-01-12, 16:01
בבלוק V8 יש שני ברגי ניקוז.
אחד מכל צד - בערך בקו של תושבת המנוע.
הרכב עובד וגם עבד על 90-95 מעלות אלא אם מדובר ביום חם במיוחד שאז הוא מגיע בעמידה או זחילה לכיוון ה 105-110 אבל זה באמת חריג וקרה לי רק פעם אחת.
הניקוז בוצע דרך צינור היציאה מהרדיאטור לבלוק.
לא נמצאו סימני משקעים - לא בכניסה לרדיאטור (אזור המכסה), לא ביציאה מהרדדיאטור בצד של הרדיאטור ולא בצינור המים.
הכול בצבע שחור פלסטיק מבריק כחדש...
החלפת הנוזל בוצעה כטיפול תחזוקה רגיל ולא בגלל בעיה כלשהיא.
האם בנתונים האלו אתם חושבים שיש צורך לפרק רדיאטור בכלל?
סתם מעניין אותי...
למה להחליף נוזל אם אין בעיה של חום מנוע, צבע עכור, או מי ברז ברדיאטור?
טיפול תחזוקה רגיל? לדעתי סתם ביזבוז זמן וכסף.
מים שנראים טוב לא מחליפים ללא סיבה, אפילו לאחר עשרות אלפי ק"מ רבים, זה לא שמן מנוע.
זו דעתי בלבד ולא המלצה.
boaz avrahami
04-01-12, 11:37
החלפו משתי סיבות.
מתדלק הוסיף לאישתי בטעות מעט מי ברז למיכל עודפים.
חוצמזה, אורך החיים של נוזל קירור המבוסס עם אתילן גליקול הוא שנתיים לפי יצרן הרכב ויצרני הנוזלים.
מכיר את התאוריה שלך שאין צורך להחליף אבל מאחר והטיפול זול ופוטנציאל הנזק גבוה, החלטתי להחליף.
חוצמזה, אורך החיים של נוזל קירור המבוסס עם אתילן גליקול הוא שנתיים לפי יצרן הרכב ויצרני הנוזלים.
מכיר את התאוריה שלך שאין צורך להחליף אבל מאחר והטיפול זול ופוטנציאל הנזק גבוה, החלטתי להחליף.
יצרן הרכב דואג לפרנסה לו, למוסכים וליצרני הנוזל.
שוב...
אם הרכב אינו מתחמם, המים אינם מבעבעים ברתיחה, ואינם קופאים ( מה שאצלנו בארץ נדיר), אז האתילן גליקול קיים ופעיל, זה כולה מים מתוספים לא חבל על הכסף?
הסיכון לנזק גדול יותר דווקא לאחר ההחלפה, מים באיכות נמוכה או אף מזויפים לא יתרמו לחיי המנוע, נזקים פוטנציאלים בצינור\פקק ריקון קיימים בעת ההחלפה.
אויר במערכת שעלול להשאר אם לא נוקז נכון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.