PDA

צפייה בגרסה מלאה : תקלות בחלונות חשמל של הWJ

נמרוד - מערד
03-01-12, 19:54
כמו בכותרת, מנגנוני החלונות מתקלקלים כל הזמן, כל חלון תוקן שלוש פעמים לפחות. מה עושים? יש פתרון או שצריך ללמוד לחיות עם זה.
נמרוד

JustDoB
03-01-12, 20:06
תגדיר : "תוקנו" ?

shmil
03-01-12, 20:09
מה נמרוד - המפסק?
המנוע?
הכבל?
גלגגלי שיניים/גלגלי מסילות?

נמרוד - מערד
03-01-12, 20:24
ברוב המקרים הכבל מסתבך על הגלגל המרכזי, ואז יש להחליף את הכבל בלבד. יש גם תקלה שהכבל מסתבך והורס את הגלגל המרכזי, ואז מחליפים את הגלגל יחד עם הכבל, הבעיה היא שזה עובד כמה חודשים ומתקלקל שוב. אין בעיות במערכת החשמל של החלון.
נמרוד

shmil
03-01-12, 20:57
אם אתה מדבר על חלון ספציפי, אז כנראה שאחת הזרועות התעקמה, וגורמת לכבל להסתבך על עצמו.
אם אתה מדבר על כל החלונות, זה כבר מוזר, כי אני לא זוכר עוד מישהו עם בעייה דומה.
האוויר המדברי?
וברצינות - אם זה כל החלונות - נסה פעם בחודש חודשיים ספריי סיליקון על המסילות - אולי באמת האבק אצלכם פשוט מקשה עליו.

נמרוד - מערד
03-01-12, 21:13
שמיל
החלונות עולים ויורדים חלק, אין זרועת כמו בZJ לצערי יש כבל והכל מפלסטיק, התקלות בכל החלונות, לא נראה לי שרק אצלי יש בעיות בחלונות פשוט לא כותבים על זה.
נמרוד

grand
04-01-12, 07:48
היי נמרוד.
התקלה היחידה שאני חויתי באחד החלונות האחוריים היתה קשורה בשבר של הפלסטיק שמחזיק את הכבל, תוקנה בתיקון עצמי יצירתי.
מה שאתה מתאר לא ידוע.

נמרוד - מערד
04-01-12, 11:04
רמי
מזה הבעיות מתחילות מובילי הפלסטיק נשברים, הכבל משתחרר ומסתבך בתוך התוף והורס אותו ואת הכבל.
האם יש מנגנון אמין יותר מאלומיניום, או פשוט לקנות חדש מחו"ל.
נמרוד

yoni 110
04-01-12, 13:02
אתם מפחידים אותי עם התקלת חלונות הזו.
חשבתי כשעזבתי את משפחת הלנדרובר עזבתי גם את התקלות המעצבנות :)
אצלי בWJ בנתים הכל עובד

grand
04-01-12, 13:29
יוני, מנגנוני חלונות מתקלקלים בכל הרכבים, אצלי התקלקל אחד לאחר 10 שנים, זה סביר.

בכל מיקרה.... למען הדורות הבאים
נקודת הכשל היא אותו פלסטיק קטן שמחזיק את הכבל, ניתן לתקן ע"י תפיסת הכבל מחדש.
הבעיה מסתבכת כמו לנימרוד, כאשר הכבל ניקרע והחלון נופל אסור בתכלית האיסור לשחק עם המפסק של החלון ולנסות להרים כי אז הכבל נכנס פנימה למנוע ומתחרבש.
צריך כמה שפחות לגעת, לפרק את המנגנון לחבר את המנוע לקונקטור כאשר הוא מחוץ לדלת ולאט לאט לשחרר את הכבל בעזרת המפסק + משיכות עדינות עד למידה המקורית שלו.
צריך להקפיד גם על אותם קפיצים שאחראים על כניסת הכבל למנוע ולדאוג להידוקם למנוע החלון.
עבודה לא פשוטה ועדינה אך אפשרית.

נמרוד - מערד
04-01-12, 14:30
רמי
אני מתחיל לשפץ את המנגנון, שחזור המסילות בתוף עם שופין עדין, והחלפת הכבל בכבל ברקס של אופנוע.
יוני
אני מקווה שלא יהיו לך בעיות בחלונות, אבל קח בחשבון שזה יכול לקרות הפלסטיקים מזדקנים ונישברים.
נמרוד

אייל67
04-01-12, 20:30
היי נמרוד.
התקלה היחידה שאני חויתי באחד החלונות האחוריים היתה קשורה בשבר של הפלסטיק שמחזיק את הכבל, תוקנה בתיקון עצמי יצירתי.
מה שאתה מתאר לא ידוע.

+1
חוויתי את אותה הבעיה בחלון אחד. הפלסטיק הלבן שמחזיק את סופית הכבל נשבר, וחלקו התפורר.
השלמתי החלק באמצעות בורג ופלסטלינה אפוקסית יעודית לפלסטיק (לא האפורה המוכרת).
איזה חלון אתה משפץ בדיוק? נדמה לי שיש לי שאריות מנגנון שמאלי אחורי. אם אתה זקוק למשהו - תודיע.

אייל

נמרוד - מערד
04-01-12, 21:32
אייל היי
אני מתקן את חלון הנהג, אני בשלב ההרכבה ומסתבך עם הכבלים, התחלתי עם כבל ברקס של אופנוע הוא עבה מידי עברתי לכבל ברקס של אופניים גם עבה וגם מתנגד לליפוף על התוף, צריך כבל גמיש יותר, נבדוק מחר כבל הילוכים של אופניים נקווה שיתאים.
נמרוד

-->