התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנושא בולמים קפיצים, מישהוא יכול להסביר לי את ההבדל בין סט אולדמן בולמים+קפיצים

jacko1953
04-01-12, 19:21
לסט בולמים קוני+סט קפיצים מד לסוזוקי גימני ? בתודה יעקב

oferbr5
04-01-12, 21:20
מה ההבדל? 2 חברות שונות שמייצרות קפיצים ובולמים לג'ימיני, האם גם הקוני "2?

הדרך הטובה ביותר לדעת מה ההבדל הוא לנסות את 2 הסטים על הג'מני בתנאי דרך שוניםולהחליט, לא ממש מעשי.

יש לי סט אולדמן "2 בג'מיני ואני מאוד מרוצה, הרכב יותר רך ונעים לנסיעה בכביש ובשטח אבל הג'ימיני נשאר קופצני כמו ג'ימיני, אל תצפה להבדל מהותי.כתוצאה מההגבהה והגדלת מהלך הקפיצים/בולמים הרכב קצת פחות יציב מהמצב המקורי שלמכתחילה לא היה ממש יציב.

גם הסט של קוני אמור להיות טוב, זאת חברה מהליגה הראשונה.

jacko1953
14-01-12, 09:00
זהו, עם כל הכבוד אומרים לי שפורום גיפולוג הוא הכי מיקצועי והכי פעיל , ואין יותר תגובות, נשארו לי יומיים להחליט אם להישאר עם הקוני או להחליף לאולדמן , מישהו יכול לעזור?

boaz avrahami
14-01-12, 13:49
זה כמו לעזור לך לבחור צבע.
עניין של טעם והעדפה אישית.

אל תעלב אבל הסגנון שלך כאילו החברים פה חייבים לתת לך תשובה.

asafk
14-01-12, 14:07
בימינו קשה לדעת את ההבדלים על סמך נסיעת התרשמות. אולדמן, לדוגמה, העבירו את הייצר של הקפיצים ממפעל א' למפעל ב'. אולי התכונות של הקפיצים השתנו?
בכל מקרה קוני הם בולמים ברמה הכי גבוהה שיש. אולדמן בולמים בסדר גמור. איכות הקפיצים של מד (אירופאי) ושל אולדמן (מהמזרח) די דומה בשורה התחתונה.

(אגב, כותרת מדוייקת יותר תעזור לך לקבל יותר תגובות כי יותר אנשים שיש להם מה לומר יכנסו לדיון)

אסף.

jacko1953
14-01-12, 18:48
אוקי אני מתנצל , על הסגנון , נלחצתי קצת כי יש לי עוד יום אחד לתת תשובה סופית , אני ממש לא מתכוון לסחוט חלילה תגובות, סתם התפלאתי שאין תגובות , 10 ימים,
כשפגשתי בבור אנשים היפנו אותי לפורום גיפולוג , ואמרו שכאן אקבל הכי הרבה תגובות , וזה לא קרה, ושוב אני מתנצל , וממרומי גילי המתקדם , מודה ומתוודה, שכל תשובה נוספת , מביאה אותי לדבריו של קונפוציוס שגרס שככל שאדם מתבגר הוא מבין שהוא צריך עוד ללמוד הרבה יותר . בתודה יעקב

Orang
06-02-12, 15:39
וממרומי גילי המתקדם
ידידי היקר
במקום להחליף קפיצים ובולמים בג'ימיני עדיף לך "בגילך המתקדם" לנהוג ברכב נוח יותר...

בידידות, אורן

GodsFather
06-02-12, 16:12
לכאן או לכאן, מדובר בסטים איכותיים. לאולדמן יש יבואן עם מוניטין בעל דעות משתנות. לקוני יש יבואן עם מוניטין ללא רבב עד כה. מעבר לכך, בקוני אפשר לכוון את הרכות של הבולם בכמה דרגות, יתרון נוסף.

וממרומי גילי למדתי שלא קונים דברים בלחץ, זה רק מזיק לבריאות ולכיס ואז שוב לבריאות.

-->