צפייה בגרסה מלאה : שיפוץ תיבת הגה של חיפושית אמריקאית 1303
שלום לכולם
אני מנסה לשפץ תיבת הגה לבד מכיוון שאין להשיג חלקים לשיפוץ בארץ ובעולם, ותיבה חדשה עולה 400$ מעבר לים.
בתיבה יש מנגנון של מוט חלזוני וגלגל שרוכב עליו ,רואים עליהם בברור שנשחקו , הם עשויים מפלדה ומצופים בכרום או ניקל או משהו בסגנון.
השאלה היא האם יש למישהו מושג לגבי איך ניתן לחדש גלגלי שיניים כאלה?
חשבתי לנסות מלא ע"י ריתוך את הבורות שנוצרו ואז לצפות בניקל את כל החילזון כדי להגביה בכמה אלפיות
אין לך מה לחפש ומה לרתך, חבל על הזמן והכסף.
http://www.ebay.com/itm/TRW-Steering-Box-/390376945411?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Year%3A1975%7CMake%3AVolkswagen&vxp=mtr&hash=item5ae4477703#ht_2697wt_944
משלוח אליך לא יהיה כזה נורא, הערכה שלי (גסה) בסביבות ה200 שקל.
לפחות היית מציע לי תיבה לדגם שלי שעולה 400$ ...
ההתעסקות בלשפץ זה חלק מהתחביב
דרור, זה לכאורה מסרק, אבל בפועל חילזון עם רוכב.
רם תעלה תמונה שיבינו אל מה מדובר, כמו שאתה יודע מעט מאוד אנשים אשכרה שיפצו כזה דבר.
תרשה לי להיות מקורי וקצת תחמן... אין מסרקים של באגים למיניהם שיכולים להחליף את המקור?...... אפשר להרוויח גם היגוי מהיר יותר, גם אם מעט יותר כבד?
לגבי ציפוי כרום או ניקל, הייתי מתייעץ עם שמואל מחברת "קדמוכרום" בבני ברק.
לגבי שיפוץ התיבה, האיש שלי זה ארמון, מ"ארמון הגאים" רח בן אביגדור בת"א, 03-5618780
בברכה,טושי
דרור, זה לכאורה מסרק, אבל בפועל חילזון עם רוכב.
אומי האמת שדרור די צודק
הדגמים האחרונים של ה1303 היו עם מסרק הגה ולא תיבה
אני באופן כללי מבין מעט מאוד באמרקאיות, פשוט דיברתי עם רם על זה וזה מה שהבנתי.
מצטער אם התטעתי. :)
לפחות היית מציע לי תיבה לדגם שלי שעולה 400$ ...
ההתעסקות בלשפץ זה חלק מהתחביב
כתבת תיבת הגה והלכתי לפי זה, אם יש לך מסרק תכתוב בהתאם.
כתבת תיבת הגה והלכתי לפי זה, אם יש לך מסרק תכתוב בהתאם.
הוא התכוון תיבת הגה
רק של 1303 או 1302 (הדגמים שהגיעו עם מתלה קידמי מקפרסון)
אתה הצעת לו תיבה של הדגמים האחרים
טוב?
http://www.ebay.com/itm/VW-Bug-Super-Beetle-Steering-Gear-Box-1971-1974-Nice-/280794787417?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&vxp=mtr&hash=item4160ac6e59#ht_2172wt_1177
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.