צפייה בגרסה מלאה : סרטון קצר- חדש
http://www.youtube.com/watch?v=RyLjajiZ6As&feature=g-upl&context=G2b8beaaAUAAAAAAAAAA
העליה בתחילת הסרט התגלתה כבלתי עבירה כשרטוב (וגם כששבועים לא ירד גשם...) אז נחכה לקיץ.
מנצל את המקום לשאלה:
מי יכול לעזור בהתקנה של SONY VEGAS, או כל תוכנה אחרת חינמית ואיכותית?
תודה
תותח כבר אמרתי לך..
יש עוד המשך??..
למתי אתה צריך את ההתקנה? (מדובר במחשב ביתי או לפטופ?)
ואוו איזה יופי.
כמה אינץ' הג'ימיני מוגבה? הכתום זה הרכב של מורי ?
ואוו איזה יופי.
כמה אינץ' הג'ימיני מוגבה? הכתום זה הרכב של מורי ?
יש דברים שעדיף לא לדבר עליהם בפורום פומבי. אבל אתה יכול לחפש פה על הג'ימני שמורי בנה ולקרוא.
הסמוראי הכתום, היה של מורי, היום יש לו סמוראי טנדר.
כיום הכתום שייך לאיזה כוכב משוגע אחד..
חוצמזה,זרקו תסתכל בפרטי שלך.
הייתי שם ליפני שנה עם החברה של איוך גרשמי , ברטוב בילתי אפשרי אפילו עם עולים את הראשונה לאחר מכן זה נעשה גרוע ומסוכן ,
על יבש אפשרי עם הרבה כוון ומע''צ
שגיא לכלי שלך בלי השיפורים הנידרשים אין סיכוי חבל לפזר חלקים בכל השטח
הייתי שם ליפני שנה עם החברה של איוך גרשמי , ברטוב בילתי אפשרי אפילו עם עולים את הראשונה לאחר מכן זה נעשה גרוע ומסוכן , על יבש אפשרי עם הרבה כוון ומע''צ שגיא לכלי שלך בלי השיפורים הנידרשים אין סיכוי חבל לפזר חלקים בכל השטחאפי, אפי, אפי...א. אני את מעלה שש כבר עליתי, והמעלה השני - זה לא הסגנון שלי ושל הטיולים שלי.ב. אני גם אוהב אותך..לא יודע אם שמעת אבל אתה היית ההשראה לקנייה האחרונה שלי לסמוראי..פרטים בפרטי אני עוד לא מוכן לחשיפה
זרקו אחלה סרט, .. הכלים ככה ככה .. ;) סתם האמת כוכב הארוך שלך, איזה צמיג הוא נועל?
מה קרה לגלגלים, יחסי העברה נעילות, כמו בסרטונים הקודמים.
אז זה מה שאתה עושה...בחמש לפנות בוקר?! הילדה לא נותנת לך לישון?
היא יודעת מה טוב בשבילה....
שלג בסופשבוע, מה?
תראה את ההודעה האחרונה שלי- אולי משהו אחר ישאיר אותי ער בחמש בבוקר...
זרקו אחלה סרט, .. הכלים ככה ככה .. ;) סתם האמת כוכב הארוך שלך, איזה צמיג הוא נועל?
מה קרה לגלגלים, יחסי העברה נעילות, כמו בסרטונים הקודמים.
עניתי לך בה"פ
אפי, אפי, אפי...א. אני את מעלה שש כבר עליתי, והמעלה השני - זה לא הסגנון שלי ושל הטיולים שלי.ב. אני גם אוהב אותך..לא יודע אם שמעת אבל אתה היית ההשראה לקנייה האחרונה שלי לסמוראי..פרטים בפרטי אני עוד לא מוכן לחשיפה
לא מדבר על 6 =מישחק ילדים אלה על השיגעון בחורשה ,משוגע מי שמנסה ברטוב
וספר מה חדש בפרטי
אחלה סירטון זרקו.
המעלה ביער אלעד הוא אכן מהקשים שיש,למרות שעליתי אותו על יבש לפני כמה חודשים...נשוב לשם אחרי הגשמים.
לגבי הכתום-הוא עדיין שלי,רק שאודי נוסע עליו לבינתיים...:p:p:p
גמדים גמדים
אבל טחנתם את המעלה כמו ענקים
מקסים
יוסי
סירטון חבל על הזמן כיף לראות את זה!
אגב אני מעוניין להתעלק לזרקו בנוגע לסוני ווגאס. אם יש למישהו הורדה אשמח לקבל!
סירטון חבל על הזמן כיף לראות את זה!אגב אני מעוניין להתעלק לזרקו בנוגע לסוני ווגאס. אם יש למישהו הורדה אשמח לקבל!ניבו להוריד תוכנות זה לא חוקי!! דבר איתי הפרטי
ItayWitzer
15-01-12, 11:18
האוטו נראה מעולה נועם!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.