התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש גוז'ונים ארוכים לדיפנדר

drorbo
13-01-12, 19:20
לאחר קניית ג'נטים מגנזיום לדיפנדר 110 עם ג'נטים ברזל גיליתי כי הגוז'ונים (הברגים של הגלגל )קצרים מידיי, כמו כן האומים של ג'נט הברזל
קטנים מידיי מבחינת הקוטר.
אפו אפשר להשיג גוזונים ואומים ארוכים יותר?

בקרוב אני יעלה תמונות של התקדמות השיפוץ.
התחלתי בפירוק כללי של כל פנים הרכב (החזרתי זמנית רק את כיסא הנהג אין מה לעשות זה הרכב היחידי שלי)
בהמשך הוצאתי כמות מסחרית של חיווט סורר מהרכב, כמות הצמות והחוטים הבודדים שלא מחוברים לשום דבר מדהימה .
לאחר שיוף אזורים פגועים הוחלט על סגירת החורים במרכב ( הרכב נראה כאילו ניסו לעשות ממנו מסננת) ע"י פיברגלס ופוליאסטר.
שלבים הבאים הם ציפויי הרכב בחומר בידוד ולאחר מכן אלומיניום מרוג ולבסוף ריפוד בחלק מהמקומות.
כמו כן נקנו 4 כיסאות אחוריים מאלי בצומת בילו תמורת סכום סמלי ביותר (תודה אלי), כל הכיסאות כולל הקיימים ברכב יעברו ריפוד מחדש.
(עדיין מתלבט בנושא הכיסא של 3 המושבים הוא לא מקורי ודאי חבוט ומכופף אולי יש המלצות איזה מתאים, אני מחפש אחד שגם יכול להתקפל קדימה
וגם אפשר לפרק לגמרי.)
לקראת הסוף מתוכנן ייצור מחדש של הדשבורד כולל העברת המאוורר של המזגן למרכז מתחת הקופסה המרכזית שגם כך עמוקה מידיי וצביעה של כל הרכב
עוד לא הוחלט על הצבע יש עוד זמן.
דרור

אמיר ב.א
13-01-12, 21:03
גוז'ונים אתה יכול לחפש מפירוק , או להזמין באינטרנט או אצל ג'קי

לגבי הכיסא - יש כל מיני שמתאימים בגודל - אבל תחסוך לעצמך את ההתאמות ותקנה אחד מקורי במצב טוב מפירוק...

amirk
13-01-12, 21:22
יש לי סט אומים לגנטים של דיסקברי.
צור קשר בה"פ
אמיר

shachar
14-01-12, 10:02
לאחר קניית ג'נטים מגנזיום לדיפנדר 110 עם ג'נטים ברזל גיליתי כי הגוז'ונים (הברגים של הגלגל )קצרים מידיי, כמו כן האומים של ג'נט הברזל
קטנים מידיי מבחינת הקוטר.

דרור

הברגים שמיועדים לגאנטים האלו שונים ונכנסים כנו שרוול לתוך החור של הגאנט.
ביצר גאנטים דיסקברי = ברגי הידוק של דיסקברי.

אמיר מ
14-01-12, 18:04
האומים המקוריים של הג'נטים של דיסקברי מצופים ניקל שנופל ומהווה בעיה לפתוח אותם. ניתן להשיג בחברת המזרח אומים ללא הניקל כמו שמרכיבים היום בצבא שעדיפים.
אני רכשתי כאלה. מומלץ.
אמיר

gp1
14-01-12, 19:07
כתבת : לאחר שיוף אזורים פגועים הוחלט על סגירת החורים במרכב ( הרכב נראה כאילו ניסו לעשות ממנו מסננת) ע"י פיברגלס ופוליאסטר

אתה מתכוון ללחורים שקיימים בקורות השילדה ?? אם כן הסתכל בתמונה , ואם אלו החורים . ממליץ לך לא לגעת בהם.55030

drorbo
16-01-12, 16:39
סליחה טעות הכוונה היתה לחורים בגוף הרכב(לוחות האלומיניום ) לא בשלדה. דרך אגב לא רואים את התמונה.

drorbo
16-01-12, 16:42
מסתבר שהגוז'ונים הם לא הבעיה .
לאחר ביקור במזרח בפ"ת מתברר שיש הבדל בין האומים של הג'נטים פח הלבנים לבין האומים של הג'נטים מגנזיום .
קניתי 20 יח' חלופיות לפי המלצה ובתקווה אני יעלה מחר גם תמונות סוף סוף של הרכב.

whisky
16-01-12, 20:43
בנוסף,

אתה באמת חייב ביקור אצל ג'קי מאוטו מיני, זו לא פרסומת, זה מוקד העליה לרגל האמיתי של בעלי לנד רובר בארץ, כמעט כל חלף אפשרי במחירים הכי הוגנים בארץ, אפשרות להתייעץ עם חברים אחרים שבאים לשם עם הרכבים שלהם.

אוטומיני: 054-487166
רח' תושיה 15 ת"א. הבעיה היחידה היא שאין חניה, ואם אתה מגיע עם חוברת XXX ונותן לג'קי, תקבל גם קפה...

whisky

drorbo
04-02-12, 00:19
הייתי אצל ג'קי והם היו יותר יקרים

-->