צפייה בגרסה מלאה : פקק מיכל סולר נוזל בזויות מסוימות שהרכב עומד בהן
בדכ נוזל שהרכב עומד בעמדת טיפוס כלפי מעלה.
הפקק יחסית חדש, הולחף לפני שנה בערך.
הסולר יוצא החוצה מהחור של המפתח של הפקק לפי דעתי.
גם נכנסתי לשלולית דיי עמוקה לפני כמה ימים ולפי דעתי נכנסו לי כמה טיפות מים למיכל סולר דרך שם.
איפה הבעיה? אני יודע שלעוד דיפנדרים יש את הבעיה הזאת...
איפה הפתרון?
תודה והמשך שבוע בוצי לכולם
רן
היי רן,
גם לי יש את הבעיה הזאת. האמת היא שניסתי להלחם בה פעם אבל לא ממש הצליח לי. אתה מוזמן לנסות גם. אם אתה מוציא את הפקק את תראה בתוכו דיסקית מתכת (אני חושב שזה נחושת או פליז) שאתה יכול לפרק אותה ולראות את כל "מנגנון" הנעילה. בזמנו, הוספתי שם אטמים בתקווה שהסולר לא יגיע לשם אבל שוב, לי זה לא עזר.
אם אתה מצליח לפתור את זה, אשמח לדעת.
פתרון אחר - שים פבב אוניברסלי בלי חור מפתח ובלי כלום (בהנחה שהוא מספיק גדול לפתח של הדיפנדר). אני לא בטוח שבמחירי הסולר של היום לא "יעלם" לך סולר מהמיכל אבל זה מאוד תלוי איפה אתה מסתובב עם הרכב.
http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9136
בהצלחה.\,
נועם.
היי נועם, זה בעיה לשים שם אטמים, כי זה אוטם את הנשם, ואז המכסה נסגר עם וואקום.
ואז הדרך היחידה לפתוח אותו תהיה עם לום.
מה אנחנו מפספסים?
אתה בטוח שהנשם יושב בפקק? פירקתי את זה אמנם די מזמן אבל לא זכור לי שיש שם נשם.
אכן, קח את הפקק והפוך אותו אל מתחת לברז, תראה שיוצאים מים מהחור של המפתח.
והיום, התקשרתי לחברת המזרח האהובה על כולנו ורציתי לשמוע על פתרון שיש להם לעניין הזה, היות ואני יודע שאני לא הראשון עם הבעיה. להלן התשובה של אחד הבוחנים שם-
"פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה, איזה עליות אתה מטפס עם הדיפנדר שלך שנוזל לך סולר החוצה?? בכל מקרה, אין פתרון, שים שקית ניילון שתאטום לך את המיכל שאתה מטפס".
אתם מוזמנים לתת את דעתכם.
אני אישית צחקתי (מחוסר הרצינות והמקצועיות שלהם) וניתקתי. פשוט בזיון.
שים שקית?! באמת?? זה הפתרון שיש להם לתת לי?
א - הפקק נוזל.
ב - נוזל יותר כאשר בתחנות דלק ממלאים יותר מידי ,
(אני רק מעגל אדוני...הנה נכנס עוד 5 ליטר)
ג - אין מה לעשות עם זה יותר מידי , חוץ מלמלא בתחנה לבד , כדי שלא ידחפו עוד, ולסוע בשטח בעדינות...
(פירקתי את הפקק לגורמים , החלפתי גומיות , קניתי חדש , שמתי תחליפי...וכו, לא עוזר)
ד - לא להחנות לתקופה ארוכה בעלייה קשה מידי, כדי שלא תיצור את אגם הסולר המלאכותי הראשון בישראל.
הלוואי שאלה היו הגורמים, אחרת לא הייתה לי בריחת סולר...
ממלא לבד
ולא מחנה בזוויות מוזרות, זה קורה במהלך המעלה.
אגב, אני לא משוכנע שהנזילה דווקא מהעליות והשיפועים. אם תסתכל לתוך צינור הדלק שיורד למיכל תראה שיש לו כניסה קטנה, קרוב לפתח המילוי. כשהמיכל מלא מאוד, והדלק במכיל מתנדנד, הוא משפריץ מהפתח הזה חזרה לתוך צינור המילוי (אתה יכול לראות את זה קורה בסוף התדלוק). במילים אחרות, אם תסתכל מתחת לאוטו על הצינור הגדול תראה שמחובר אליו עוד אחד קטן שהוא מעין "נשם" למכיל עצמו. לדעתי, זה מה שגורם לסולר ליזול. בטלטלות של השטח, ולאו דווקא בעליות, הסולר משפריץ משם וחלקו בורח מהפקק. אני לא משוכננע בזה, סתם מחשבה.
נועם.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.