PDA

צפייה בגרסה מלאה : ג'יפאי דנדש

paco77
19-01-12, 09:07
שלום חברים ,
בראשונה אני רוצה להודות על האתר וההנהלה והמשתתפים שנותנים בטחון לג'יפאים חדשים להכנס לתחביב בלי לדאוג מאיפה לשאוב מידע חיוני וטוב .:):)

כפי שרבים ממליצים באתר קניתי ג'יפ סמוראי 90 1.3 .... מוגבהה, לוקרים קדמיים, צמיגי שטח מלא חדשים, זפת חדש בפנים הרכב , סרנים משופצים ,
אךך מנוע לא תקין :(:( אתמול קיבלתי את הרכב והוא כבר במוסך ..יש לי אפשרות לקנות מנוע אך המלצת המוסכניק עדיף לעשות אובראול ולהיות בראש שקט ... מה אתם ממליצים ? מיותר לציין שהתקציב שלי דל מאד לישור קו אך אני לא אוותר על דברים שחשוב לעשות .
שמעתי על כל כך הרבה שיפורים למנוע כמו קמשפט חם או קרבורטור סובארו ... האם זה משמעותי ?
אני אשמח להמלצות לגבי הרכב הנ"ל ....
ושוב תודה וסופ"ש בוצי לכולנו :)
55150

שגיא S
19-01-12, 10:45
מנוע יעלה לך 5.5 בערך כולל עבודה ואביזרים..בכמה הוא מציע לך אוברול?מה כולל האוברול..תזהר שלא יעשה לך חצי עבודה ואז עוד שנה תצטרך להשקיע שוב פעם.מה הבעיה במנוע? ואם אתר יכול לספר לי בפרטי בכמה קנית את האוטו אני אשמח..אני מחפש לחבר ועושה בירור על מחירי שוק.

valdman50
19-01-12, 11:41
מחיר החלפת מנוע מיבוא ואוברול כמעט זהה

שמעתי על הרבה מיקרים של אוברולים שלא צלחו במנועים האלה

לי היה ניסיון מאוד מוצלח עם החלפת מנוע שהגיע ביבוא

בהצלחה

paco77
19-01-12, 11:55
אני קניתי את הרכב כשמנוע כבר היה מפורק הראש ... מה שאמר לי המוכר שהרכב התחמם והתחיל להוציא עשן לבן .
לטענתו לא היו דפיקות במנוע אבל כמו שאני רואה הרינגים והבוכנות גמורות ויש צורך לאוברול ...
אני לא חושב שאני אגיע לסכום של 5 ההצעה של החרט היא בערך 2000 ש"ח כולל החלקים ועוד שיפוץ ראש 350 זה עדיין לא סגור הוא יחזיר לי תשובה היום .
שגיא למה אתה מתכוון חצי עבודה? מה עוד צריך לעשות חוץ מהחריטה והבוכנות ?
דרך אגב הוא גם נותן לי 3 חודשים אחריות .

ishc
19-01-12, 12:00
חבר שנמצא באותה דילמה קיבל מס הצעות מחיר, בגדול שתי אופציות:
מנוע סוויפט/יורוסוויפט מיבוא סדר גודל של 6500
אוברול סדר גודל של 7000-8000
אני חסיד של אוברולים כל עוד הם מבוצעים טוב (ואין הרבה בעלי מקצוע שמבצעים טוב).
אני עשיתי אוברול לפני כמעט שנתיים אצל בעל מקצוע שעשה עבודה מצויינת, היום הוא כמעט ולא עובד אבל אם תרצה טלפון בפרטי תקבל. למוסך קראו storm 4x4
עוד שני בעלי מקצוע ששווה להתייעץ איתם (ודוגלים דווקא במנועים מייבוא) הם רמוראי וליאור זוקי-לנד.
בהצלחה

paco77
19-01-12, 12:13
אין ספק שעדיף אוברול שמבוצע טוב אבל אי אפשר באמת לדעת מי עובד טוב או לא עד שמנסים ..
וחברים נראה לי מוסכים עם קצת שם דופקים מחירים בשמיים ואני לא מזלזל חס וחלילה אבל ההבדלים עצומים
לדוגמא מצאתי מנוע של סוויפט עם ניירת אחריות 3 חודשים 1500 שקל לא 6500 !!
אני אשמח לעזור כי אני מכיר לא מעט אנשים שמתעסקים במכונית ועם קצת סבלנות אפשר להשיג מחירים טובים .
לפי מה שהבנתי שהסוויפט לא מתאים ב 100 אחוז ואני די פגוע מקומבינות כשבניתי באגי חיפושית עם מנוע סובארו לא נהניתי ממנה יום אחד

foty
19-01-12, 12:20
קודם כל מזל טוב!
אני אישית לא דוגל באובראול , אם כבר עדיף לך להחליף מנוע ....
כמו שצחי מעליי רשם , רמי , ליאור ומורי בעלי מקצוע תותחים!

ishc
19-01-12, 12:53
אין ספק שעדיף אוברול שמבוצע טוב אבל אי אפשר באמת לדעת מי עובד טוב או לא עד שמנסים ..
וחברים נראה לי מוסכים עם קצת שם דופקים מחירים בשמיים ואני לא מזלזל חס וחלילה אבל ההבדלים עצומים
לדוגמא מצאתי מנוע של סוויפט עם ניירת אחריות 3 חודשים 1500 שקל לא 6500 !!
אני אשמח לעזור כי אני מכיר לא מעט אנשים שמתעסקים במכונית ועם קצת סבלנות אפשר להשיג מחירים טובים .
לפי מה שהבנתי שהסוויפט לא מתאים ב 100 אחוז ואני די פגוע מקומבינות כשבניתי באגי חיפושית עם מנוע סובארו לא נהניתי ממנה יום אחד

1500 זה מחיר של מנוע סוויפט מפירוק מקומי (בדר״כ לא מומלץ), מה עם עבודה מסביב?
צריך להעביר מהמנוע הישן:
קרטר כולל פילטר, גל זיזים כולל רוקרים (שבדר״כ מומלץ להחליף), סעפות, הזרקה או קרב׳, מפלג ואני בטוח ששכחתי עוד כמה דברים.
בנוסף על הדרך עושים טיימינג, משאבת מים, רצועות, פילטרים, פלאגים וכו׳...
אם אתה עושה לבד אז העלות היא המנוע +. 1000-1500 חלקים.
מנוע של סמוראי זה כמו לחפש זהב בירקון (סיכוי של אחד למיליון למצוא).
אני עדיין בדעה שאוברול, אם נעשה טוב הוא עדיף, תקבל מנוע חדש ולא חתול בשק (מנוי מייבוא, עשה רק 30,000 ק״מ, נשבע לך אחי...). כמובן שתצטרך לבצע הרצה ארוכה ומתסכלת אבל לאורך זמן זה שווה את זה.
בהצלחה

אייל שמואל
19-01-12, 18:18
יש כאן שרשור של אחד שעשה אוברול ואחרי שנתיים מת לו המנוע ובסוף הגיע למורי להחלפת מנוע.

תעשה לעצמך ולכיס שלך טובה ודבר עם מורי .[ לפני שניפגש כאן עוד שנתיים או פחות ]

paco77
19-01-12, 20:46
תאמת עם כל מה שאני שומע ... אני כבר בדילמה ..
אני הולך על מנוע הסוויפט אני מקווה שזה יהיה קל להתאים אותו כי אני עושה את זה לבד :confused:

-->