צפייה בגרסה מלאה : העברת רכב ללא טסטים לסטטוס אספנות
השאלה היא בשביל חבר.
ברשותו סמוראי טנדר שנת 84. הרכב לא במצב נסיעה ועומד כבר תקופה כאשר חסרים מס׳ טסטים.
בבדיקת עלויות עולה כי ישנה עבודה רבה על הרכב.
עולה האופציה לשפץ את הרכב בעבודה עצמית בשנתיים הקרובות ועוד שנתיים להעבירו לסטטוס אספנות.
מה הפרוצדורה?
האם להקפיא רשיונות או פשוט להתעלם מהטסטים הבאים?
איזה בחינות נדרש מרכב כדי שיעבור לסטטוס אספנות במידה ואין רשיונות תקפים?
תודה מראש
GodsFather
22-01-12, 10:59
הכי נכון יהיה לשאול בפורום של מועדון החמש.
בעבר לכל השאלות האלה ניתנה התשובה - אין מה לחשוש מעניין הרישוי, ברגע שעוברים לאספנות, החובות הקודמים נמחקים וגם אין בדיקת טכניון, להבדיל מרכב רגיל שלא עבר טסט שנתיים ומעלה.
אבל שוב, הכי נכון - מועדון החמש.
אתה לא צריך ,לעשות כלום,
במלאות לרכב 30 שנה,כל האגרות מבוטלות כל ההורדות המינהלתיות ,מבוטלות!(הרכב עובר סטאטוס)
את ה הולך עם ת"ז של בעל הרשום ומקבל רשיון נקי וחדש,אתה גם מחייך חיוך של תימני שזכה בלוטו!
330 ש"ח אגרה שנתית וזה עוד לשנה!!
אה...........
גל
כל מה שאומרים לך הוא נכון להיום.
לא מן הנמנע שבעוד שנתיים התקנות ישתנו לרעתך . ככל שמספר רכבי האספנות גדל , כך גדל הסיכוי לפגיעה בהקלות הניתנות , שלא תופתע...
לכן אני ממליץ לחכות שנתיים עם ההשקעה ולהשקיע ברכב רק כאשר אי הוודאות לא קיימת. מה בוער ?
מצטרף לגל עם תיקון קטן
במלאות 30 שנה לרכב הוא לא הופך לאספנות
אלא בעל הרכב צריך לבצע את ההסבה במשרד הרישוי (אתה יכול לבחור גם שלא)
אבל כן... לא צריך לשלם עבור טסטים שלא נעשו.
אני גם לא מסכים עם ניר
לא נראה לי שההקלות לרכב אספנות ישתנו ולא משנה כמה רכבי אספנות יהיו.
הסיבה לכל ההקלות האלו נובעת מכך שברוב המקרים רכבי אספנות הם לא הרכב היחידי שאותו אספן מחזיק
כלומר - ביום יום הוא נוסע על רכב ברישוי רגיל.
עם ההקלות ישנם גם מגבלות לרכב אספנות כמו שעות ביום שאסור ליסוע בהם (הביטוח לא תקף באותן שעות)..
כך שהסבת רשיון הרכב לאספנות הוא פתרון נכון לרכבי פנאי שרוב הזמן נמצאים בבית ויוצאים בעיקר בסופשים
צחי - מהנסיון שלי - אין עם זה שום בעיה , אני עשיתי את זה עם חיפושית
פשוט הסבתי לאספנות , שלמתי על רשיון זמני שמאפשר ליסוע למכון הטסטים ויצאתי עם חיוך של תימני שזכה בלוטו :)
GodsFather
22-01-12, 14:08
למה שיהיה לך פנאי ? מי אישר לך את זה ? אם יש לך פנאי אז יש לך כסף. אם יש לך כסף, צריך לקחת אותו ממך. שר האוצר ידאג לשאר :)
סתם עקיצה.
למה שיהיה לך פנאי ? מי אישר לך את זה ? אם יש לך פנאי אז יש לך כסף. אם יש לך כסף, צריך לקחת אותו ממך. שר האוצר ידאג לשאר :)
סתם עקיצה.
גם שמעתי שעוד מעט רכבת ישראל הופכת את הרכבות שלה לאספנות בשביל ההקלות
יש פה כמה פרטים שיעזרו...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4177923,00.html
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.