PDA

צפייה בגרסה מלאה : צמיגים "חדשים" בני שנתיים

heminew
25-01-12, 00:28
מה דעתכם על צמיג (חדש מפנצרייה) בן שנתיים?
האם נכון שמבחינת החוק, צמיג שיושב בפנצריה יותר משנה כבר לא נחשב חדש (מותר בכלל למכור אותו?)
הסיבה לשאלה היא שהצמיגים שאני רוצה אזלו בארץ ולמקום האחרון שמחזיק אותם יש רק כאלה בני שנתיים
חמי.

liorl
25-01-12, 01:10
לפי תקנות משרד התחבורה ניתן למכור צמיגים חדשים עד 6 שנים מתאריך היצור המוטבע. במידה והצמיג אוחסן כיאות (לא בתנאי חום קיצוניים, חשיפה לשמש ישירה וכו') אין בעיה להרכיב ולהשתמש בו.

heminew
25-01-12, 01:25
. במידה והצמיג אוחסן כיאות (לא בתנאי חום קיצוניים, חשיפה לשמש ישירה וכו')

אני מבין את ההגיון, אבל אני לא ממש יכול לדעת איך הצמיג אוחסן...

GodsFather
25-01-12, 05:20
תשאל את עצמך את השאלה הבאה - האם זה שווה את זה ?

כמה אתה חוסך ברכישת צמיג כזה לעומת צמיג טרי וחדש באמת ? שאגב, גם עם חדשים יש פשלות לפעמים.

heminew
25-01-12, 07:05
תשאל את עצמך את השאלה הבאה - האם זה שווה את זה ?

כמה אתה חוסך ברכישת צמיג כזה לעומת צמיג טרי וחדש באמת ? שאגב, גם עם חדשים יש פשלות לפעמים.

ברור. כל ההתלבטות היא בגלל שלא נשארו בארץ (וגם לא יהיה בקרוב) צמיגי שטח לג'מני. זה סטים אחרונים הבחלט. לדברי היבואן אין אפילו יצור שלהם כרגע.

GodsFather
25-01-12, 07:09
איזה יבואן ? מקסיס ?

איזו מידה ? 205/70 ?

heminew
25-01-12, 07:50
איזה יבואן ? מקסיס ? איזו מידה ? 205/70 ?

כן וכן. דיברתי אתמול עם היבואן. כמו שכתבתי, הוא טוען שהיצור שלהם הופסק כרגע ויש סטים אחרונים.

shahav
25-01-12, 10:01
אני עשיתי את זה בעבר, כלומר קניתי זוג חדש, ששכב כשנתיים, כדאיי שכל הארבעה יהיו זהים.
אני זוכר שדיי הצטערתי, כי הצמיגים נשחקו נורא מהר. אם אתה מכווץ את המוכר במחיר באופן דרסטי אז כדאיי לך, אחרת תקנה דגם אחר.
רבין

פלג_
25-01-12, 10:55
אני חושב שזה מאוד תלוי בכמות הק"מ שאתה עושה.

יש כאלו שעושים כל כך מעט ק"מ שהצמיג מתיישב עוד לפני שהוא נשחק.
ויש כאלו שנוסעים כל כך הרבה, שהצמיג שנקח לפני שהוא מתייבש.
ויש אחד שכל הזמן בשטח, וכל צמיג מתפוצץ עוד לפני שהוא נישחק או מתייבש.

מה גם שלדעתי שנתיים, זה לא באמת כל כך הרבה זמן, אם תחשוב לרגע את הדרך שהם עושים.
המשלוח יכול להמתין גם רק מחוץ לנמל מספר חודשים.

אני חושב שהיתי הולך על זה, אם זה באמת הצמיג שאתה רוצה, ואין לך אפשרות למשוך עם מה שיש עכשיו.

בהצלחה
פלג_

-->