צפייה בגרסה מלאה : הג'יפ לא מניע
כשאני פותח סוויץ יש חשמל כי אני שומע את המשאבת דלק (חשמלית) הבעיה שהוא לא מניע אפילו לא משמיע כלום יש חשמל מהמצבר והסולינואיד נותן מתח לסטרטר בדקתי עם רב מודד מה זה עוד יכול להיות?
מה זה אין כלום גם לא סטרטר?
כן UNIX גם אין סטרטר.
העניין הוא שעבדתי על החשמל (יש לי עודף חוטים מבעלי מקצוע שונים שעבדו על הרכב ועשו מעקפים אבל לא ניתקו את השאר) חברתי חזרה הכל כמו שצריך(לפחות כך נראה לי),משאבת דלק עובדת, סולינואיד עובד נותן מתח לסטרטר (מדדתי רב מודד נותן 12V ) יש מתח בשעונים כשפותחים סוויץ. מה זה יכול עוד להיות?
יש לי גיר אוטומטי יכול להיות שהחוט שמונע ממני להתניע ב - DRIVE התנתק או משהו כזה
תעלו כל רעיון אפשרי כדי שאני אוכל לבדוק.
בוא נבטל אפשרות אחת
מתח ישיר לסטרטר מתניע אם כן אז נתקדם הלאה
יש לי פיתרון בשבילך כנראה שהלך לך הגיר האוטומט ,
אני מכיר מישהו שיכול להחליף לך גיר אבל לרגיל בחינם . :lol: .
תבדוק מה שטדי אמר בעזרת כבל פלוס ישירות אל הסטרטר אבל כבל בריא (התנעה זה טוב) בזמן שהסוויץ דלוק .
חברה תודה על העזרה לא הלך לי הגיר פשוט יש כבל שמחובר לגיר ואומר לסוויץ אם אני נמצא בדרייב או ברוורס ומונע מהסטרטר להתניע הכבל היה מנותק ובגלל זה הוא לא הניע.
ודר"כ UNIX אני בחיים לא עובר לגיר רגיל וחוץ מזה שמעתי אותך לפני כמה ימים מדבר גם על גיר אוטומט .
אל תתפוס כל מילה רצינית צריך לצחוק קצת אפילו עם המניאק לא מניע ,
ברור שהגיר לא הלך אין כל קשר ,זה הכל היה בצחוק אני חולם על גיר כמו שלך בלילה וזה כבר לא בצחוק :lol: .
מה לגבי מתח ישיר לסטרטר ניסית?
אל תתפוס כל מילה רצינית צריך לצחוק קצת אפילו עם המניאק לא מניע ,
ברור שהגיר לא הלך אין כל קשר ,זה הכל היה בצחוק אני חולם על גיר כמו שלך בלילה וזה כבר לא בצחוק :lol: .
מה לגבי מתח ישיר לסטרטר ניסית?
תתעלם מהשורה האחרונה לא שמתי לב שרשמת שהוא הניע ,
אני שמח שהסתדרת .
ברוך
אני יודע שאתה צוחק זה הכל נאמר בציניות בכל אופן תודה על העזרה
אחרי שדסרתי את הפלג והג'יפ הניע לי כיוונתי את הגיר בהתאם לידית שבהגה.
עכשיו הג'יפ מעביר הילוכים מהר מידי בשלישי הוא ב - 40 קמ"ש מעביר הילוכים ב - 1500 סל"ד ואפילו פחות.
אני הבנתי שצריך לכוון את השטנגות (לפי בן מינוביץ) ואפשר לשחק איתם ככה שהוא ימשוך את ההילוכים לסל"ד יותר גבוה.
קודם כל מה זה שטנגות? איפה זה נמצא בערך בגיר? ואיך אני מכוון את זה?
אין שום קשר בין השטנגות לסל"ד העברת ההילוכים - השטנגות מסנכרנות בין מצב הבורר הבגיר למצב הידית בהגה או ברצפה, תלוי איפה הידית שלך.
כנראה שנגעת במשהו נוסף.....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.