צפייה בגרסה מלאה : פחחות לסופה (משהו ברמה ובמחיר)
ערן טרופר...+six
25-01-12, 17:47
ראיתי פה באתר מישהו שמצפה באפוקסי את הבודי מבפנים אני רוצה מבחוץ ומבפנים אבל לפני המריחה של האפוקסי בא לי שכבה או שניים של ממיר חלודה ומעל האפקסי בחלקו התחתון של הרכב לפחות שכבת גריז (לפחות) וכמובן ישנם כמה מקומות עם חלודה ממהירה בקיצור לא מעט עבודה ...אבל ככה בא לי
בבקשה תעזרו בטח בעלי הניסיון
היי ערן
זה שבא לך, זה לא אומר שזה הגיוני או נכון לעשות... לא מורחים ממיר חלודה סתם שיהיה, ובטח שלא מורחים גריז לפני צבע או בכלל על מתכת. ממיר חלודה הוא עזרה ראשונה על חלודה פעילה למניעת התפשטות, שלא מחליפה תיקון של המקום, אם בהשחזה ומילוי או בטלאי ממש במידה ויש ריקבון עמוק. לגבי גריז, אולי אתה לא מבין כ"כ אבל למרוח גריז על הבודי זו שטות גמורה...
מה שאתה כן צריך לעשות, אם אתה מעוניין בטיפול יסודי בסגנון הציפויים האפוקסיים, זה להפשיט את הרכב מכל תכולתו, לקלף שטיחים וכל דבר אחר, אח"כ לטפל ברקבונות הממאירים, ע"י חיתוך והחלפת פחים, לשייף היטב את כל הצבע עד ליסוד או המתכת, תלוי במצב הצבע הקיים, ועל זה ליישם, יסוד איכותי, ואת האפוקסי המדובר. יש אפשרות שלפחות חלק מהחומרים האפוקסים בשוק גם לא מצריכים יסוד כלל. הציפוי האפוקסי מספק לך הגנה מוחלטת מחלודה עתידית (אבל לא יכול לעצור חלודה קיימת ללא טיפול יסודי), ציפוי עמיד לתחתית הרכב, שלא יישרט או יתקלף לך לאורך זמן, הקשחה של הרצפה וגם בידוד טרמי ואקוסטי לתחתית המרכב.
בהצלחה-קובי
ערן טרופר...+six
28-01-12, 17:17
טעות שלי התכוונתי לזפת לא לגריז ... המלצות על מקום יש ???
גם אם אתה רוצה למרוח\להתיז זפת על התחתית, דבר שאני לא משתגע עליו באופן כללי וגם מיותר לחלוטין עם הציפוי האפוקסי, עושים את זה אחרי האפוקסי. כמו שאמרתי, אפוקסי נכון ליישם על מינימום שכבות, ליטוש יסודי עד ליסוד המקורי או מתכת גלויה, ובמידת הצורך יסוד מתאים
קובי
על הסופה שלי עשו צבע אפוקסי חפש במנוע חיפוש שירשור של עמרי 2 (הייתה שלו )
אתה מוזמן לראות איך זה ניראה אחרי מספר שנים.....
סתם מתוך סקרנות- איך באמת זה נראה? היה שווה את ההשקעה?
GodsFather
04-02-12, 12:43
באמת מעניין לראות את העבודה אצל עמרי. לרכב שלי כבר אין מה לראות, פונה לגריטה לפי מקורות שונים :(
יש לי מישהו שיעשה לך עבודה חבל על הזמן ומחיר מצויין!!הרכב שלי נמצא כרגע אצלו בכללי...אם תרצה פרטים בפרטי..
יש מישהו בשם מאמון ממש בכניסה לכפר קאסם- שעושה פחחות וצבע ברמה שלא הכרת,בנאדם מקצוען,אמין ונחמד. [עשה לי עבודה לפני שנים על פיאט אונו שעברה תאונה רצינית
בפרונט ושיחזר לי את הרכב בצורה מדהימה]
http://www.d.co.il/cgi-prog/yp-applications/phonebook/makegif2.pl?cust_id=80021081&heading_code=28410נייד:050-5566824,
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.