PDA

צפייה בגרסה מלאה : התקנת מכשיר קשר Motrola Maxtrac בקרוזר ארוך

ilya.sn
26-01-12, 12:07
שלום לכולם,

קניתי מכשיר MAXTRAC ואני רוצה להתקין אותו בלנד קרוזר ארוך 2004.
איפה אתם ממליצים להתקין אותו ברכב?
יש לי איתו אנטנה מגנטית די ארוכה, איפה תמליצו להתקין אותה ואיך להעביר את הכבל?

תודה

benb
26-01-12, 13:34
אהלן,
אני התקנתי בסמוך לרגלי הנוסע לידי על הדופן של איזור ידית ההילוכים (לי יש פג'ארו אבל זה לא משנה)
לגבי האנטנה אני קפצתי למוטורולה וקניתי קליפס לדלת האחורית ככה זה תמיד שם ולא נופל בחניונים וכאלה והכי חשוב לא שורט את הגג

bigfoot69
26-01-12, 14:18
ככלל, אני ממליץ לחבר את מכשיר הקשר ישירות למצבר הרכב. בנוסף, רצוי להשתמש במתקן קבוע לאנטנה וזה אומר או מתקן שמתחבר למכסה המנוע ויושב על הקצה שלו, או קידוח בגוף הרכב.
במידה ותרצה פרטים נוספים פנה אלי בפרטי.
צחי

joedavni
27-01-12, 13:13
יש לי רכב זהה. מיקום המכשיר על דופן ימין של ידית ההילוכים באמצעות 4 ברגים. ממליץ לבחור את הנקודה המדוייקת תוך התחשבות בפתיחת תא הכפפות והסטת כיסא ימין קדימה, כדי שלא להפריע לתנועתם. את החשמל מומלץ באמת לחבר ישירות למצבר, ואת האנטנה אני חיברתי לכיסוי המתכת שיש לי לגלגל הרזרבי (דגם לקצ'ורי). אם אתה באיזור רמת השרון, אתה מוזמן לתאם איתי ולראות בדיוק כיצד ביצעתי את ההתקנה.עוד נקודה לגבי האנטנה-לא כדאי להתקין על הגג, גם בגלל החניונים אבל בעיקר בגלל ענפי עצים בטיולים.
יועד, 0544899545

sos4u
27-01-12, 14:42
המיקום הקלאסי בקרוזר, בלי לפגוע בדשבורד, שגם ככה נסדק לכם, הוא למקם אותו בתא שבין שני הנוסעים.
נסו ותהנו ...
כמובן שיש למשוך כבלים מתח עד למצבר. ולא לשכוח לשים פיוז הגנה בסמוך למצבר.

joedavni
28-01-12, 10:01
SOS4U, אני בספק לגבי התא שבין המושבים הקדמיים. מכשיר קשר שמופעל הרבה וברצף בטיולים זקוק לאיוורור טוב יותר ממה שהתא יכול לספק. לפיכך אני חושב שעדיף להתקינו באיזור מוט ההילוכים כפי שכתבתי למעלה. מסכים כמקודם בעניין הכבלים הנתיך, וכו'

sos4u
28-01-12, 10:18
SOS4U, אני בספק לגבי התא שבין המושבים הקדמיים. מכשיר קשר שמופעל הרבה וברצף בטיולים זקוק לאיוורור טוב יותר ממה שהתא יכול לספק. לפיכך אני חושב שעדיף להתקינו באיזור מוט ההילוכים כפי שכתבתי למעלה. מסכים כמקודם בעניין הכבלים הנתיך, וכו'

אתה יכול להיות בספק עד 100... עם ההצלחה קשה להתווכח
יש לי דוגמא כזו שעובדת כבר מספר שנים, תוך שימוש אינטנסיבי של כמעט כל שבת טיול.
הגנה למכשיר, שמיעה מצויינת, אין צורך לדאוג למיקום המעד.

2 נקודות לשים אליהן לב:
1. יש לשים ספייסר קטן בין המכסה, לתושבת שלו, כדי שלא ייסגר עד הסוף. ואז ייצא הכבל של המעד בלי בעיה. אותו חרך גם משפר את השמיעה
2. החיסרון ב SETUP הזה שהוא מצמצם את המקום בקופסא. אבל היא מהגדולת שראיתי ברכבים. אז ההפסד לא כזה גדול ...
3. הן את הכבלים של החשמל, ןהן את האנטנה, אפשר בקלות להעביר מתחת לקופסא, כך שלא רואים חוטים בכלל ! אלגנטי ברמה. מה גם שאת החיבור של המכשיר בתוך הקופסא, עושים עם סקוטש, ואז אין צורך לחורר ..

נסה ותהנה...

-->