PDA

צפייה בגרסה מלאה : כיצד/האם ניתן לדחות את מועד הטסט השנתי?

סולי
27-01-12, 01:36
שלום לכולם,
הטסט עד ה-2.2 והסמוראי בדיוק יתחיל הרצה אחרי אובראול..
סמוראי מוזרק נדר ש לעמוד בבדיקות זיהום, הבוחנים מרימים טורים לשמיים בבדיקה הזו וממש לא בא לי שהבוחן יקרע לי את המנוע במכון. :cool:
מה עושים?

תודה,
אורי

shmulikbg
27-01-12, 01:50
בבדיקת העומס הם מעלים סל"ד ל-2500. לא נורא.
אתה גם יכול להגיד לו, אם אפשר בעדינות...:)

GodsFather
27-01-12, 04:32
כמה זמן אתה רוצה לדחות ? אתה מתכוון לנסוע עם הרכב בזמן הזה ?

טל חסיד
27-01-12, 08:00
אפשרי לדחות, אבל אז אתה בבעיה אחרת עד 2.2 אתה יכול לסוע ברכב כרגיל ומהתאריך הזה אסור לסוע ברכב וברגע שתרצה להעביר טסט אתה הולך (ברגל) למשרד הרישוי מקבל אישור מיוחד לנסיעה לצורך העברת טסט למשך 48 שעות עד כמה שזכור לי.
לדעתי יותר פשוט לדבר אם הבוחן במכון טסטים לפני הכניסה למסלול הבדיקה ולוודא ששהוא עושה לך "בדיקה עדינה ".

טל

השבדי
27-01-12, 08:37
במקרה הגרוע ביותר - גש לטסט - בקש לא לעבור את הבדיקה הנ"ל - תקבל דו"ח ריגקטים המחייב אותך לעבור את הבדיקה שוב (בהנחה שזה הריגקט היחיד) והנה יש לך דחיה מאושרת ב 10 ימים וכל זאת בעלות של 50 ש"ח בלבד.

לירן

GodsFather
27-01-12, 08:37
אם אני לא טועה, עד חצי שנה מהטסט יש ברירת קנס בלבד, זה סיכון שאולי שווה לקחת...

בכל מקרה, אתה לא הראשון שניגש לטסט עם רכב בהרצה...

טל חסיד
27-01-12, 10:10
המלצה גרועה מאד לסוע בלי טסט!! לא הייתי כותב דבר כזה פה, אין היום דוח תנועה לתשלום שהוא ללא נקודות. שלא נדבר אם יש תאונה מה יכניסו לבחור.

טל

GodsFather
27-01-12, 10:14
טל, תקרא מה רשמתי - יש "ברירת קנס" עד תום תקופה מסויימת, צריך לברר מה התקופה הזו. לא אמרתי לא לנסוע בלי טסט לעולמים אלא כי יש תקופה מסוימת שנחשבת "בסדר"... בין אם יבחר לעשות כך או לא, זו תהיה החלטה שלו. לא אמרתי פה שום דבר שונה מהמלצות והצעות אחרות כאן בפורום.

אגב, גם הכשלה בטסט ואישור נסיעה שניתן על ידי המכון הוא מוגבל בשעות פעילות ובטווחי נסיעה. אתה לא אמור לנסוע עם רכב שנבדק ונכשל, אלא למטרת תיקונו ובין שעות מסוימות ביום, בלבד. וזה עוד יותר גרוע מלנסוע בלי טסט בכלל...

טל חסיד
27-01-12, 10:32
בכישלון בטסט שהוא בטיחותי אתה מקבל מספר ימים לנסיעה לתיקון בלבד! אוקי תחום אפור אבל יש אישור לתנועה.
אתה רשמת, לא אני "זה סיכון שאולי שווא לקחת" לא הייתי מצפה ממך לכתוב המלצה כזו לבחור! (יאלה אתה מנהל תמחק את זה לפעמים עושים שגיעות) כל נסיעה ללא אישור וטסט זו עבירה רצינית שיכולה לסבך מאד במקרה חמור של תאונה קשה וקלה. אין כזו תקופה שזה בסדר לסוע ללא טסט!
היום כל דוח תנועה לתשלום הוא אם נקודות ואחרי מספר נקודות גם שלילה.

טל

gp1
27-01-12, 10:38
המכונאי שלך קיבל כסף על האוברול ? לא מספיק ? תן לו עוד 200 ש"ח והוא יעביר לך טסט , לרוב מכירים אותם במכונים , אז מתחשבים בהם .

GodsFather
27-01-12, 10:39
http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.com/images/warning_jeepolog_3.png

טל חסיד
27-01-12, 11:33
אמיר לא הבנתי אז אתה מאלה שכותב בדיות או מהמשוגעים ?:)

טל

GodsFather
27-01-12, 11:42
אם עד עכשיו לא הבנת... אני לא יודע אם יש לזה עוד סיכוי :)

אגב, ההצעה שGP1 הציע גם יכולה לבוא בחשבון.

סולי
27-01-12, 15:17
תודה לכולם על התגובות!

נראה איך ילך..

moshik999
27-01-12, 17:10
בבדיקת זיהום אתה על הגז לא הבוחן.

-->