PDA

צפייה בגרסה מלאה : אבקשכם חוות דעת על כננת לגימני

jacko1953
29-01-12, 17:29
שלום לכולם , אחרי התקעות בבוץ . עלה על דעתי אולי כדאי להתקין כננת בגימני , למרות שלא ראיתי הרבה גימנים עם כננות , נראה לי שעם כננת יכולתי להיחלץ לבד, הבנתי שהפגוש היחידי בארץ שמתאים לגימני הוא של אספיר בשילוב כננת פאוור , עם כבל סינטטי , משהו שמגיע לסכומים של 4000 הכננת עוד 4000 בערך הפגוש עבודה מעמ ומילווה עננים מגיע לשמיים זה כדאי? [

reuvenk
29-01-12, 18:53
מה אתה שואל בעצם? האם כדי לך להתקין כננת או על המחיר?
יש לך צמיגים שמתאימים לנסיעה בבוץ? זה יותר חשוב מכננת לדעתי ( לפחות למי שלא מתחרה עם האוטו )

jacko1953
29-01-12, 19:33
יש לי צמיגי 50/50 לדעתי גם צמיגים בפרופיל הכי קרבי לא היו עוברים בבוץ של אתמול , ובעניין הכננת אני אכן שואל גם בעניין הטכני וגם בכספי , מבקש כמה שיותר אינפורמציה

GodsFather
29-01-12, 23:21
א. אתה תופתע ליכולות שיש לצמיג שטח מלא
ב. נעילה יכולה גם כן לסייע והיא יותר זולה
ג. כננת אפשר לקנות גם יד שניה, מה שמוזיל עלויות
ד. כמה אתה מתכוון להשתמש בזה ? בשביל הפעם בחודש-חודשיים, אתה למעשה לוקח עוד 30-40 ק"ג על הפרונט כל הזמן ויש לזה השלכות שלא כולן טובות.

אני לא נגד כננות, אבל יש כמה דברים שצריך לעבור בדרך לפני כן

jacko1953
30-01-12, 15:39
נעילה נשלטת בולסטר כבר יש לי בבוץ עמוק זה כוסות רוח למת, לעומת זאת בשטח טכני היא מחוללת נפלאות, צמיגי שטח מלא ראיתי מסביבי מפרפרים כמוני בבוץ.
נראה לי שכננת נשלפת היא הפתרון לשקט בשטח

ori abr
30-01-12, 15:51
לגביי שאלת צמיגי שטח מלא או לא תבדוק כמה אתה נוסע איתו על הכביש. בפראדו שלנו יש BF חצי חצי. בטכני מעולים בבוץ בסופו של דבר נתקעתי איזה 20 מטר מאחורי חברים עם צמיגי שטח מלא...בסופו של דבר כולנו היינו צריכים כננת או את אחד החברה שלנו שיביא טרקטור מאחד המשקים....( אני גר בעמק יזרעאל...מדובר על הרבה בוץ!)

tomig
30-01-12, 16:11
לי יש גימיני עם כננת ,היה לי בעבר גימיני עם פגוש אספיר והכננת שלהם,הפגוש שלהם מסורבל,כבד ולא ממש נוח לתפעול הכננת! כרגע בגימיני יש לי כננת 4500 ליברות שקניתי בל.כ ב1600 ש"ח כולל המע"מ והיא יושבת בפגוש המקורי של הגימיני עם סטנד שנבנה במיוחד ככה המשקל הכללי שהוספתי על הפרונט של הרכב הוא נמוך בהרבה ולדעתי האישית והניסיון האישי שלי הרבה יותר טוב מהפגוש אספיר ! בלי קשר אספיר היא לא היחידה שמוכרת פגושים עם הכנה לכננת יש לך גם את מורי,זוקי לנד וזוקי פרו שמוכרים ביותר זול מאספיר את הפגוש והכננת זה כבר לשיקולך הפרטי איזה גודל וסוג להרכיב. כך תמונה להתרשמות...

reuvenk
30-01-12, 16:25
נעילה נשלטת בולסטר כבר יש לי בבוץ עמוק זה כוסות רוח למת, לעומת זאת בשטח טכני היא מחוללת נפלאות, צמיגי שטח מלא ראיתי מסביבי מפרפרים כמוני בבוץ.
נראה לי שכננת נשלפת היא הפתרון לשקט בשטח

תלוי כמה בוץ? אתה צודק שצמיגי שטח לא יתנו פתרון בכל מצב אבל גם הג'מיני לא... צמיגים שמתאימים לבוץ ( פרופיל, רוחב כמה שיותר, לחץ אויר נמוך ) ושתי נעילות

jacko1953
01-02-12, 21:11
בקשר להיתקעות בבוץ , במקום שנתקעתי גם 2 נעילות ושטח מלא לא היו מזיזים אותי מילימטר, רק כננת או רכב חילוץ וזה מה שבאמת היה , די בקושי חייב לציין זה לקח די הרבה זמן החילוץ , לגבי הכננת 4500 דיברתי עם לכ והם אמרו שהיא די גבולית לגימיני , איך אתה מסתדר איתה בשטח?

GodsFather
02-02-12, 10:49
יש עכשיו בלוח מכירה כננת של וורן 6000 ליברות. נראה לי בול בשביל מה שרצית, רק נשאר לקנות/לבנות טמבון ושלום על ישראל.

אין לי דבר וחצי דבר עם המוכר ואני לא יודע מה מצב הכננת המדוברת.

רון נחמן
04-02-12, 22:59
(אם התגובה לא תואמת את כללי הפורום אתם מוזמנים למחוק ולנזוף בי חגיגית)

מתנצל אם זה יותר מדיי דומה לפרסומת, אבל לפי מיטב ידיעתי 'גתוס' עומדת להוציא בקרוב פגוש מתכת פרי פיתוחם, המאושרת לנשיאת גננת 9000 וורן.
חוקי וללא קומבינות (מאושר מכון תקנים)

גילוי נאות אני עובד בגתוס.

(via Tapatalk)

ishc
04-02-12, 23:47
גננת 9000 זה דגם חדש של גננות? זה מגיע עם סייעת כוסית בלבוש מינימלי? ;)

(סליחה, הייתי חייב)

זרקו
04-02-12, 23:57
הקדמת אותי צחי....
רציתי לכתוב משהו ו...
רון, אתה לא בחו"ל????? אולי תביא אחת משם :-)
דבר איתי יש רעיון מעניין עם אופצייה טובה לביצוע ביום רביעי.

-->