PDA

צפייה בגרסה מלאה : רדיאטור ל WJ

grand
07-02-12, 23:52
נוצר לי סדק בפיית הפלסטיק של צינור המים העליון, אין מנוס מלהחליף רדיאטור.
אני יודע שמקורי זה THE BEST.
יש למישהו המלצה או נסיון עם משהו שנמכר במחיר שפוי כאן ועכשיו לWJ מנוע V8?
מדיבור עם אודי מזרחי הבנתי שכמה חברה כאן ניסו ולא היו מרוצים מרדיאטורים חליפים, מה נסגר בסוף?

תודות.
רמי.

נמרוד - מערד
08-02-12, 09:00
רמי היי
היה לי נסיון רע עם הרבה חליפיים, עמית המליץ לי על חליפי שעומד יפה בהתפרעויות שלי, הפלסטיק שלו עבה יותר.
הוא מופיע amit.a
נמרוד

amit.a
08-02-12, 21:50
היי רמי ונמרוד....קודם כל תודה נמרוד על הפירגון אני שמח שאתה מרוצה מהרדיאטור.....רמי אני ישמח אם תעדכן אחרי ההתקנה שהכל בסדר .....ושיש סיני אחד שעומד בשרירים של הגרנד.עמית.

eysham
11-02-12, 12:45
אצלי בשן עומד בכבוד כבר שנתיים

amit.a
11-02-12, 15:47
עד כמה שאני יודע גם בשן זה סיני....אבל גם אצל הסינים יש יותר טובים ופחות טובים.

grand
15-02-12, 14:13
אז ככה..
הרדיאטור הותקן, בינתיים הכל נראה בסדר, תודה לנמרוד על חוות הדעת ולעמית על השירות והמחיר הטוב.

אבל... לא הכל עבר חלק.

ההתקנה של הרדיאטור ב WJ הסתברה כסיפור לא פשוט כלל, אם ב ZJ פירוק והרכבה לקחו שעה גג, כאן מדובר על סרט של 6 שעות עבודה בקירוב.
בכדי לפרק את הרדיאטור ולהגיע לכל הברגים היה צורך לפרק את הפגוש הקידמי, הגריל כולל פנסים, כאשר הרדיאטור הישן יצא סופ סוף התברר שהחדש גדול ב 3 ס"מ בגובה,
לאחר מדידות הגעתי למסקנה שהוא יכול להכנס למקום וכבונוס להרוויח רדיאטור מוגדל, המיסגרת של המאוורר ההידראולי לא התלבשה בדיוק במקום, היה צריך להתאימה, כמובן שהיה צריך לפרק את כל המאוורר ההידראולי, ניתוק צנרת הנוזלים, כמו כן היה צריך להעביר את כל התופסנים, הניפלים של הגיר... בקיצור עבודה קשה שאני מקווה מאוד שלא אצטרך לחזור עליה שוב.

אני לא מבין נמרוד בעקבות שיחתנו..איך פירקת את הרדיאטור מבלי לפרק את המאוורר ואת הגריל מקדימה, פיספסתי משהו?

Bernard
15-02-12, 14:27
אז ככה..
הרדיאטור הותקן, בינתיים הכל נראה בסדר, תודה לנמרוד על חוות הדעת ולעמית על השירות והמחיר הטוב.

אבל... לא הכל עבר חלק.

ההתקנה של הרדיאטור ב WJ הסתברה כסיפור לא פשוט כלל, אם ב ZJ פירוק והרכבה לקחו שעה גג, כאן מדובר על סרט של 6 שעות עבודה בקירוב.
בכדי לפרק את הרדיאטור ולהגיע לכל הברגים היה צורך לפרק את הפגוש הקידמי, הגריל כולל פנסים, כאשר הרדיאטור הישן יצא סופ סוף התברר שהחדש גדול ב 3 ס"מ בגובה,
לאחר מדידות הגעתי למסקנה שהוא יכול להכנס למקום וכבונוס להרוויח רדיאטור מוגדל, המיסגרת של המאוורר ההידראולי לא התלבשה בדיוק במקום, היה צריך להתאימה, כמובן שהיה צריך לפרק את כל המאוורר ההידראולי, ניתוק צנרת הנוזלים, כמו כן היה צריך להעביר את כל התופסנים, הניפלים של הגיר... בקיצור עבודה קשה שאני מקווה מאוד שלא אצטרך לחזור עליה שוב.

אני לא מבין נמרוד בעקבות שיחתנו..איך פירקת את הרדיאטור מבלי לפרק את המאוורר ואת הגריל מקדימה, פיספסתי משהו?

מפחיד.
חבר שלי בדיוק קנה גראנד 2001. אני מקווה שלא יהיה צורך להחליף רדיאטור...
אתמול החלפתי בריינג' - בורג אחד של המאוורר (לא חייב, אבל ליתר ביטחון וגישה) ועוד שניים למטה בצד והרדיאטור נשלף החוצה.

tzagi
15-02-12, 17:49
לידיעה כללית,
לרכבים האלה, היתה אופציה heavy duty service package
כשהוזמן כך הגיע עם מצבר ורדיאטור גדולים מהרגיל.
זה יסביר את ההבדלים בגודל הרדיאטור,

sos4u
15-02-12, 20:54
מפחיד.
חבר שלי בדיוק קנה גראנד 2001. אני מקווה שלא יהיה צורך להחליף רדיאטור...
אתמול החלפתי בריינג' - בורג אחד של המאוורר (לא חייב, אבל ליתר ביטחון וגישה) ועוד שניים למטה בצד והרדיאטור נשלף החוצה.

עכשו אתה מתחיל ?!

Bernard
15-02-12, 21:16
צודק.
סליחה, יוסי.

נמרוד - מערד
15-02-12, 21:27
רמי
בשיחת הטלפון אמרתי לך שצריך להפריד את המאוורר, אני לא פירקתי את כל המערכת רק הצמדתי אותה למנוע, היה לי יותר קשה בגלל זה, בנוסף ציינתי שצריך לפרק את הגריל, אולי לא שמת לב, את הפגוש הקדמי לא אמרתי, אתה צודק, כי אין לי כזה, הזהרתי אותך גם מגודל הרדיאטור והבנתי ממך שנלחמת להתאים אותו, זה גם פונקציה של זמן.
נמרוד

berdi
15-02-12, 22:40
היי רמי!
בדיוק כך התחיל אצלי מהפלסטיק העליון של הרדיאטור, איך ניגמר.... 2 ראשי מנוע.
אז קח תבאסה בסבבה ותגיד תודה שפטרנו מרדיאטור זה, ונואמר "אמן".
נתן

grand
16-02-12, 07:33
חחחחחח
עכשיו אני מבין, שכחתי שיש לך פגוש ברזל.
הגריל המקורי מחובר לפגוש, הוא יורד ביחד.
לגבי הגודל, נכון, רק שהיה קשה למדוד במדויק לפני פירוק, וכאשר הוא היה כבר מפורק היה די מבאס לא להתקין את החדש.

נמרוד - מערד
16-02-12, 11:00
רמי
העיקר שהצלחת להתאים את הרדיאטור, ולמדת עוד פרק מבעס בתורת הגרנד.
נמרוד

amit.a
16-02-12, 22:50
אהלן רמי ונמרוד.....אני שמח שהיצלחתה להיסתדר עם הראדיטור החליפי וקיבלת בונוס נוסף ( 3 ס"מ).
גם אצל נמרוד בפעם הראשונה פיספסנו בגודל אבל זה היא בגלל שנתון הרכב שנימצא בתפר מבחינת גודל הראדיטור.
בפעם הבאה ( בתיקווה שלא תיצתרך) ולידיעת כל שאר החברים....הכי טוב לעבוד עם מיספר רכב....זה מאפשר לעבוד בצורה הכי מדוייקת בקטלוג הממוחשב.

אייל67
26-02-12, 15:24
עמית,

רק להשכלת החברים (הלקוחות הפוטנציאליים ...):
באיזה רדיאטור בדיוק מדובר?
מי מיבא אותו?
מוצר מדף?
הניסיון הקיים איתו בגרנדים בארץ?
אם אפשר - קצת פרטים בבקשה.

תודה,
אייל

amit.a
02-03-12, 15:38
היי אייל....למרות שרשמתה בסוגריים לקוחות פוטנציליים אני לא רואה בחבריי הפרום לקוחות שלי כי אני לא מרוויח שקל (אך ורק רצון טוב לעזרה כי אני חלק מהפורום......ולא פירסמתי בשום פורום אחר את עזרתי)....אתה מוזמן לישאול אותם כמה עלה להם הראדיאטור ואז לבדוק כמה הוא עולה בחוץ.

המוצר הינו סיני נטו.
מיבאת אותו חברה בשם כוכבים שהיא חברת בת של החברה שאני עובד בא.
כמובן שהמוצר נחשב מוצר מדף....הוא נימכר לפי מודלים ומידות לשנתונים של הגרנדים.
לי באופן אישי יצא לעזור מספר פעמים עם המוצר הזה ותישאל את נמרוד אם הוא מוכיח את עצמו או לא.

דבר נוסף שאני מסביר לכולם הוא שהחברה המיבאת נותנת רק 3 חודשי אחריות על ראדיטורים לג'יפים בגלל הבלאי הגבוהה יחסית לעומת ראדיטורים לפרייבט שזה עיקר ההיתמחות של החברה.

אייל67
04-03-12, 19:56
או קי, תודה.
שלא נזקק ... אבל אם יבוא היום (ויש האומרים - בוא יבוא, השאלה היא רק מתי ...), טוב לדעת שניתן להעזר בך :)

אייל

amit.a
05-03-12, 11:12
בכייף....ובשימחה

-->