צפייה בגרסה מלאה : רדיאטור אלומיניום לריינג'
היום התקנתי, סופסוף, את הרדיאטור שהגיע מחו"ל.
הרדיאטור מתוצרת חב' GRIFFIN (http://www.griffinrad.com/), בנויי כולו מאלומיניום, ריתוכים יפהפיים - משהו.
הרדיאטור הישן היה קומבינה, של הבעלים הקודם, שנועדה לפתור את בעיית אמבטיות הפלסטיק הדולפות.
קומבינה שלא הפסיקה לדלוף מחורים בריתוכים...
5585955860558615586255863
אין ספק רדיאטור מקצועי מאד, תחליף את כל צינורות הגומי של המים הישנים תמיד יש לכלוך חבל שיסתם הרדיאטור החדש.
האם היה בעיה לייבא , שחרור מהמכס?
אין בעייה לייבא.
אין צורך באישור יבוא.
משלוח לארץ עולה הון וכך גם המיסים - אם לא מביא חבר...
את שלי הביא חבר (קופסא ענקית) ובנתב"ג ניגש ישר למכס (למרות שיכל להסתתר מאחורי הקופסא ולצאת..).
הוא הציג קבלה לגיטימית ושוחרר לדרכו.
אם אתה צריך לריינג', תגיד.
צריך להזמין מאתר אחר, שיש לו בלעדיות מגריפין.
זה לא שאין בעיה לייבא, לי עכשיו יש תקוע במכס (אינטרקולר, אבל לצורך העניין זה אותו דבר), זה נתקע כי הרכב שלי רשום ברשיון רכב ע"ש החברה שלי אז משרד התחבורה לא מאשר לי להכניס את זה לארץ. צריך לשים לב לדברים הקטנים ביבוא אחרת נדפקים. כמו כן, המשלוח ממש לא עלה לי הרבה.
זה לא שאין בעיה לייבא, לי עכשיו יש תקוע במכס (אינטרקולר, אבל לצורך העניין זה אותו דבר), זה נתקע כי הרכב שלי רשום ברשיון רכב ע"ש החברה שלי אז משרד התחבורה לא מאשר לי להכניס את זה לארץ. צריך לשים לב לדברים הקטנים ביבוא אחרת נדפקים. כמו כן, המשלוח ממש לא עלה לי הרבה.
מצטער איתי אבל זה ממש לא אותו הדבר.
רדיטור/מצנן מים לרכב, נמצא ברשימה של החלקים/חלפים שלא מצריכים רשיון יבוא ומשום כך, אין כל צורך לקשור בין הרכב לחלק וכו'.
צריך רק למלא טופס ולקחת.
אינטרקולר, לא זו בלבד שלא נמצא ברשימה, הוא גם קטן יותר - פחות משקל ודמי משלוח.
לא רוצה לדרוך על יבלות ואו להיות חכם לאחר מעשה אבל צריך/רצוי היה לרשום מצנן מים בפרטי המשלוח...
אולי תוכל לשכנע אותם שדינו של אינטרקולר, כדין מצנן רגיל. פעם אפשר היה להתווכח אבל היום הם הולכים לפי הרשימה (ככה אומרים המבינים ובעלי הנסיון...).
הנה הלינק לתקנה ולרשימה (הסגורה): http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf
אין להם בעיה במשרד התחבורה עם הפריטים בכלל, מבחינתם זה מצנן מים... מבחינת הגודל, זה אינטרקולר מוגדל והוא בגודל של רדיאטור, המשלוח עלה לי 94 פאונד עם עוד כמה חלקים. כמו שרשמתי, הם לא מאשרים כי הרכב רשום על שם החברה, ציינתי את זה כי רצוי לשים לב לפרטים קטנים כשמייבאים לבד כי שם בד"כ נופלים, כמו שקרה לי... למעשה, זו הפעם הראשונה שעוצרים לי משלוח על דבר כזה - בעבר היו הרבה פעמים שלא היתה שום בעיה.
אז זה בטח בכלל לא קשור לאינטרקולר. פשוט עצרו את כל המשלוח.
כשחבר שלי הביא, כמו שאמרתי, הוא ניגש ישר למכס בנתב"ג. שם מילא טופס בקשה ליבוא אישי (בירוקרטיה) בלי שום צורך למלא לאיזה רכב זה מיועד ומי הבעלים. כלום.
אם הם אכן מתייחסים לזה כאל רדיאטור, הרי שהבעייה נעוצה בחלקים האחרים, שבטח לא נמצאים ב"רשימה"...
תנסה להוציא מהם את החלקים שב"רשימה" ולגבי היתר... אבל קודם שתהיה הפרדה וחלק יהיה כבר אצלך.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.