התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בהתקנת לוקרים ידניים לסוזוקי גימיני 2007

idaniz
17-02-12, 08:34
שלום לכולם!

אשמח לעזרה כי אני כבר התייאשתי...

אני יספר בקצרה: הלוקרים האוטומטיים הלכו לעולמם כרגיל בגימיני, אחרי בירורים הבנתי שלוקרים חדשים יעלו 3000 ש"ח
חיפשתי בחלקי חילוף ואין להשיג את החלק הזה לפחות לא באזורי הצפון.
החלטתי לעבור לידניים והרכבתי אותם כמו שהסבירו לי, קניתי גם ספייסרים ללוקרים.
הבעיה היא שכשאני משלב ל4X4 הרכב מתקשה לסוע חלק ובפנים יש רעשים מוזרים של שחיקה גם שהלוקרים לא משולבים.
עכשיו גם יש מנורה של 4X4 מהבהבת.
החלטתי ללכת למוסך סוזוקי שהם יבצעו את ההתקנה ואתם יודעים מה אמר לי מנהל המוסך??? שהוא בחיים לא ראה לוקרים ידניים על גימיני ושהמערכת היא מערכת וואקום.
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש והפנות אותי למישהו שיתקין אותם?

reuvenk
17-02-12, 08:45
מוסך מורשה כנראה באמת לא ראה לוקרים ידניים על גימיני, מה לעשות מי שיש לו לקרים ידניים על ג'מיני בדרך כלל לא מגיע למוסך מורשה
אפשר לעשות את ההתקנה נכון.
תנסה להגיע למורי אני בטוח שהוא ימצא לך פיתרון לבעיה
לגבי המנורה המהבהבת זה בגלל שהמערכת לא יודעת שסגרת אל הלוקרים
מאיפה אתה? צפון זה קצת כללי אולי יהיה אפשר להפנות אותך למישהו שכן ראה לוקרים ידניים על גימיני

GodsFather
17-02-12, 10:55
זו אכן במקור מערכת מבוססת וואקום ובסה"כ יכולה לעבוד לא רע אם מתוחזקת כראוי. אבל אם עברת לידניים, מה טוב.

בשביל לתת דיאגנוזה על דפי הפורום, אולי תצלם כמה תמונות של המערכת מפורקת ותתאר איך הרכבת, אולי נמצא שם היכן טעית או מה לא בסדר.

לגבי מתקינים, מצטרף להמלצה על מורי ומוסיף גם את ליאור זוקי-לנד מנורדיה, שהוא יותר צפוני ולכן אולי יותר רלוונטי לך. (מה גם שמורי הרחיב את המשפחה אתמול ואולי יהיה עסוק בשבוע-שבועיים הקרובים :) ).

motorica.net
17-02-12, 11:53
הי עידן
כפי שכבר אמרו לך, ג'ימיני עם לוקרים ידניים סביר להניח לא מטפל במוסכים מורשים :)
יש לא מעט ג'ימיני עם המערכת לוקרים כמו שיש אצלך עם לוקרים ידניים וספייסרים שהם חובה וזה עובד נהדר.
מה עשית עם הצינורות וואקום שהתחברו במקור ללוקרים המקוריים ?

דיוויד

idaniz
17-02-12, 14:30
אני בהחלט יעלה כמה תמונות, ואני כבר עכשיו אומר שלא ראיתי צינורות וואקום כשפירקתי את הלוקרים האוטומטיים, יכול מאוד להיות שהייתי צריך לעשות פירוק נוסף מעבר ללוקרים?

אני גר באזור חדרה אין לי בעיה להגיע עד לאזור ת"א אם יש לכם מישהו שיודע להרכיב את הלוקרים בצורה מקצועית.

Ranster
17-02-12, 16:00
אתה צריך לחסום את הצנרת וואקום המקורית על מנת לגרום למערכת להאמין שהלוקרים המקוריים מחוברים ואין בריחת וואקום.
בלי זה, הטרנספר לא ישלב לך ל-4X4.

אגב, יש לי 2 לוקרים מקוריים תקינים למכירה במידה ואתה מתעקש לחזור למקור.

בהצלחה,
רן

-->