צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי ב-XJ , מספר שאלות
לאחר חיפוש ארוך ומייגע קניתי צ'ירוקי שנת 99 במצב חדש ובתול שמעולם לא היה בשטח וכעת מתחיל להכינו לכניסה לשטח ויש לי מספר שאלות:
1. הגבהה 3.5" איזה קיט מומלץ ? והאם יש מישהו שמייבא לארץ רוביקון אקספרס?
הייתי שם 4.5" אבל הבנתי שכזאת הגבהה כבר לא תעבור טסט.
הוצעה לי הגבהה 3.5" של פרוקומפ, קיט מלא כולל זרועות ארוכות יותר ב- 8000 ש"ח. האם הקיט הזה והמחיר מומלצים?
2. בהמשך להגבהה שינוי מידת הצמיג, כרגע המידה היא 225/75/15 וברצוני להחליף ל- 31/10.5/15 . בביקור במשרד הרישוי ביקשו הוכחה לכך שיש רכבים כאלו שאושר להם, אז אנא ממכם אם למישהו מופיעה המידה הנ"ל ברישיון ויוכל לשלוח לי צילום שלו תיפתר הבעייה.
היי אמיר
ברוך הבא לשבט כמו שאומרים פה...
בנושא ההגבהות יש במדור הטכני אני מאמין את ההרכבה של הקיט ש רוביקון על הצירוקי של נמרוק. שלו זה 4.5 ויוצא לי לראות אותו מדי פעם...מדהים!
דבר אחד הוא שככ שההגבהה גבוהה יותר הגיפ פחות נוח. אני בגרנד שי מוגבה 2.5 ולא רואה סיבה להגביה יותר ( למרות שכבר נאמר לי שזה מצב זמני...)
יש יבואן לרוביקון אקספרס בארץ ולפי דעתי תדבר גם עם נתי או עמית מ PRO4X4 הם מייבאים את FULL TRACTION לארץ.
תעבור פה בפורום ותראה יש כאן המון חומר ע ל הגבהות.
בהצלחה
תתחדש.
לפני שאתה רוכש קיש, נסה לעשות נסיעת מבחן על רכב עם הקיט אותו אתה רוצה.
לאחר הגבהה של 3.5" האוטו יהיה לא נוח. קח את זה בחשבון.
סער
אהלן סער.
דרך אגב עשיתי מה שהמלצת לי בזמנו. לבסוף שמתי הגבהה של 2.5 אינץ. קפיצים לא ספייסרים. בנוסף אני נעול קדימה + אחורה ( מוטות מייצבים מתנתקים יגיעו בהמשך...)
לא נראה לי שאני אגביה אותו יותר מזה. נוחות הנסיעה נפגעה קלות הוא טיפה יותר קשוח..
הדבר היחידי הוא שבגלל המשקל שיש לי מאחורה הוא טיפה יורד משהו כמו ס"מ כך שכנראה שאשים שם ספייסר כי שה מפריע לי בעין.
אמיר, תלוי כמה אתה נוסע גם. אצלי הרכב ליום יום כך שההגבהה שלי בהחלט מספיקה לי.
אורי
תתחדש.
לפני שאתה רוכש קיש
... אמממ כדאי לטעום אותו :)
אייל
אהלן אמיר, ברוך הבא!
קנית את הלבן שפורסם לא מזמן באזור חולון?
לעניינינו:
לא ציינת מה הניסיון שלך ומה אתה מתכוון לעשות עם הרכב הנ"ל.
אישית, לא צריך לרוץ להגביה את הרכב מייד עם קנייתו. יתכן ולאחר תקופה תדע להרגיש אם ומה באמת חסר לך.
אם בכל זאת אתה בשל, ממליץ לבחון לעומק את הקיט המוצע עם רכב בו קיט דומה או לקרוא חוות דעת רציניות- כדי לא להוציא סכום גבוהה ולהיות לא מרוצה.
למשל הפרוקומפ שאינו יקר במיוחד אבל מאוד לא נוח לפי ניסיונם שם רבים.
לגבי 4.5" וטסט- אין הרבה הבדל בין 3.5 ל 4.5 ביום הדין. כך שלדעתי אתה מראש יכול ללכת על ה 4.5 ולסגור סיפור- כמובן כתלות בדרישות שלך מהרכב.
רוביקון, BDS יש בארץ, קיטים טובים.
מארה"ב אם יש לך אפשרות וחשק- תוכל לקבל אין סוף קיטים משובחים שיתנו לא רק גובה אלא גם נוחות ומהלך מתלה מצויין.
לדעתי עדיף להשקיע פעם אחת בחקר מעמיק ובסכום גבוהה-
ולקבל תוצאה טובה ולשביעות רצונך, ולא למהר להוציא סכום ולהישאר לא מרוצה עם טעם רע.
יש לא מעט סדנאות שידעו לתת שירות מקצועי ואמין (אם אתה לא עושה לבד כמובן..)
אורן מערכות
יניב מהייטק מוטורס
ועוד כמה..
בכל מקרה, זה רכב מדליק. אני מאוד אוהב. תתחדש ותעדכן לכשתחליט!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.