צפייה בגרסה מלאה : בעיית חשמל
למה לא מגיע חשמל לכוהל (אין פלוס)
קודנית...פיוז....
אין לי קודנית ואין לי אימולייזר יש לי אזעקה
אין לי קודנית ואין לי אימולייזר יש לי אזעקה
יש לי סופה שנת 92
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=62445&highlight=%EB%F4%F8+%E9%E4%E5%F9%F2
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=62445&highlight=%EB%F4%F8+%E9%E4%E5%F9%F2
תודה רבה שניסית לעזור אבל זה לא כל כך ענה לי על השאלה
אין פלוס ומינוס לכוהל ייתכן שרק פלוס אין איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה
אלעד יקר
ברוך הבא לפורום.
שמוליק נתן לך תשובה מצויינת.
אם תקרא את השרשור הוא, אולי תתחיל להבין במה מדובר.
רמז - הפלוס לכויל לא עובר דרך פיוז, הוא מגיע מתוך המחשב.
בהצלחה.
אחרי שתקרא את השרשור ההוא, תבדוק אצלך, ותוסיף נתונים.
תודה רבה על העצה חבל שלו הקשבתי לך בקשר לפיוזים שיחקתי בפיוזים ועכשיו יש לי סוויש אבל אין לי אור במנורת ביקורת שאני מדליק את הסוייש
השאלה שלי יכול להיות שלא הנחתי את הפיוז במקום הנכון משהו יכול להגיד לי את הסדר
אז מה זה "יש לך סוויץ'"? הרדיו נדלק לך? אני מציע שתתחיל מהתחלה, מה היתה התקלה מלכתחילה, מה עשית בדרך, מה ניתקת\חיברת\החלפת\פירקת, ואז נתחיל לאבחן את התקלה שאתה (והג'יפ שלך) סובל ממנה. ועוד עצה קטנה- הקישור שקיבלת הוא קישור מעולה לבעיה דומה, אבל הוא רק חלקיק קטן מפורום הסופות, שבו תוכל ללמוד המון על הרכב שלך, אחזקה, תיקונים ותקלות נפוצות, וגם שיפורים ורקע נוסף. המלצה חמה-עם ובלי קשר לתקלה, תתחיל לקרוא את כולו, עמוד אחרי עמוד, רק טוב ייצא לך מזה.
קובי
קראתי את העמודים פעמיים ולא עליתי על הבעיה אז ככה אני יתחי להסביר מה הייתה הבעיה מהתחלה קמתי בבוקר להניע , יש סיווץ ויש סטרטר אבל לא מניע אז ככה בדקתי קורא תקלות מהמחשה אז ככה הוא נתן לי את הרצף הזה 12-33-11-24-15-55 חבר אמר לי אולי חיישן קראנק מלוכלך אז ירדתי לנקות אותו בדקתי חשמל מהקוייל אין לו פלוס ואין מינוס פרקתי את הקוייל הכול תקין איתו אחריזה הוצאתי את הפלוס מהמצבר ל12 דקות חיברתי אותו נתן לי קוד 12-33-55 ניסיתי להניע כלום אותו דבר אמרתי אולי פיוז או ריליי הוצאתי הכנסתי אין מנורת ביקורת יש סוייץ וזהו מפםה לא המשכתי :)
קראתי את העמודים פעמיים ולא עליתי על הבעיה אז ככה אני יתחי להסביר מה הייתה הבעיה מהתחלה קמתי בבוקר להניע , יש סיווץ ויש סטרטר אבל לא מניע אז ככה בדקתי קורא תקלות מהמחשה אז ככה הוא נתן לי את הרצף הזה 12-33-11-24-15-55 חבר אמר לי אולי חיישן קראנק מלוכלך אז ירדתי לנקות אותו בדקתי חשמל מהקוייל אין לו פלוס ואין מינוס פרקתי את הקוייל הכול תקין איתו אחריזה הוצאתי את הפלוס מהמצבר ל12 דקות חיברתי אותו נתן לי קוד 12-33-55 ניסיתי להניע כלום אותו דבר אמרתי אולי פיוז או ריליי הוצאתי הכנסתי אין מנורת ביקורת יש סוייץ וזהו מפםה לא המשכתי :)
אז ככה ב18.2.12 נתקלתי בבעיית חשמל אחרי טיול בוץ למחרת בבוקר אני מניע ולא מניע חשבתי מה לעשות עם לקחת אותו למוסך או לנסות לתקן לבד ,אני קניתי את הגיפ לפני חודשיים אני לא מבין כלום אין לי ידע או משהו בסגנון , אבל אני ממש עקשן , אזז החלטתי לתקן אותו לבד ועם הפורום ענו לי על כמה שאלות שלא ממש הבנתי אותם כיא אין לי ידע בקיצור החלתתי שאני מפרק את הכויל פירקתי ולא יודע גם למה ? אז התבוננתי בו והרכבתי פעם ראשונה אני רואה מזה בכלל ,אמר לי חבר דיסטרביוטר פירקתי אותו ראיתי גם אותו והרכבתי גם אותו ,גם פעם ראשונה רואה אותו בקיצור לא מבין כלום אבל הכרתי את רוב החלקים אני מספר לכם בקצרה אחרי שבועיים החלטתי לעלות אותו למוסך שלי מתקשר המוסכניק והוא חולה אמרתי לו שיהיה בריא ... ושידבר איתי שיתחיל לעבוד,,,, אבל אני עקשן ירדתי לאוטו להתבוננן קצת כי ממש התגעגתי אליו ... הסתכלתי ליד המנוע צעדים וראיתי שקע תקע מנותק {שזה היה חיישן קראנק} חיברתי אותו במהירות והתלהבות נתתי הנע והואאאאאאאאאא הניע איזה אושר היה לי אתם לא מאמינים חחחחח מסקנה אין דבר העומד בפני הדודה לגיפפ ותודה לכול העוני השאלות....:)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.