צפייה בגרסה מלאה : צמיגים לדיפנדר 110.. עצות
הי
הגיע הזמן להחליף צמיגים לדיפנדר 110 שלי .
הבחירה הברורה מבחינתי היא BF שטח מלא .
כרגע אין אצל היבואן, וכניראה אין בארץ (?) .
לא ברור מתי יגיע משלוח בכלל,
מה האלטרנטיבות?
מקסיס? דנלופ?
ושוב מדובר בצמיגי שטח מלא לרכב שמשמש לטיולים בלבד
תודה
יורם
אין לי ניסיון עם צמיגים אחרים (כבר סט שני של BF). כמה דחופה ההחלפה (מבין שמדובר על רכב טיולים)?
במידה ולא דחוף, הייתי שוקל להזמין ולהמתין קצת.
רעיון נוסף ״שמשוגעים לדבר״ הלכו עליו, זה לחזור ל- G90 וללוק המקורי של הדיפנדר. כמו שכתבתי, משוגעים לדבר....
אגב, בדקת בצמיג ישיר?
גפני (צמיגי החוף)?
רציתי BF - אין אצל היבואן שזה סימן לא טוב
התקנתי סט שני של מקסיס ביג הורן
הצמיג הפתיע אותי לטובה בפעם הראשונה באחיזת כביש
וגם בעמידות לאורך זמן
רעיון נוסף ״שמשוגעים לדבר״ הלכו עליו, זה לחזור ל- G90 וללוק המקורי של הדיפנדר. כמו שכתבתי, משוגעים לדבר....
אני קניתי את הדיפנדר עם G90, גם אצלי הגיע הזמן להחליף, יש לך מושג איפה משיגים ומהם המחירים ?
המישלינים XZL לא באים בחשבון?
BF או מישלין ...אם אתה רוצה משהו טוב
לגבי דנלופ - יש לי ניסיון לא טוב איתם , מחליקים בגשם בכביש , ומתפרקים מהר מידי.
החלפה לא ממש דחופה, מצד שני לא ברור מתי יגיעו צמיגים כאלה לארץ
הבנתי שגם מקסיס שטח מלא אין להשיג..
היחידים שזמינים הם דנלופ, ולא ממש שמעתי תגובות טובות עליהם
ה גוד ייר החדשים mtr עם קוולאר שונים מאוד מהדגם הקודם
http://www.goodyear.com/en-US/tires/wrangler-mtr-kevlar
דבר עם אלון מצמיג ישיר.
אני התקנתי סט לפני עשרה ימים.
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
ורק תזכור שמה שמבטיחים בטלפון בצמיג ישיר כתוב על הקרח :)
אמיר,
גם אני היססתי בגלל כל מה שקראתי על גיא מצמיג ישיר.
אבל מכיוון שלא מצאתי צמיגים במידה ולא כאלו שהם פשרה עבורי, כמוצא אחרון הרמתי טלפון לצמיג ישיר.
לא היו במידה שלי ואת הסיבה תלו בשביתה, השארתי טלפון ואפילו לא שאלו לשמי הייתי בטוח שביזבזתי שיחה.
למחרת אחה"צ קיבלתי טלפון ששומרים לי סט אבל יש עוד קופצים אז שאגיע מחר, התקשרתי למחרת - אלון קבע איתי שעה.
הגעתי בזמן - רעש מהומה ובלאגן וצמיגים איין.
אלון קיבל את פני כאילו אנחנו מכירים וביקש שאמתין, חצי שעה אחרי פורקו 4 צמיגים וחמש דקות אחרי הגיעה המשאית והצמיגים הגיעו ישר לגאנטים.
על הדרך הותקן אחד המשומשים על גאנט רזרווי שהבאתי - כולל איזון.
החיוב היה הוגן וכפי שסוכם על קנייה והתקנה של ארבעה בלבד!
את דעתי שיניתי
039247764
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
למי שעוד לא יודע, צמיג ישיר שייך היום לקוגול (יבואן BF ומישלין), הכל עבר שיפור ומתיחה, הם קראו את השרשור שהיה על צמיג ישיר והבטיחו שהכל השתנה.
לגבי צמיגי BF, לפי מה שאמרו לי בקוגול יש בעיות אספקה חמורות מחו"ל, מטפטפים להם צמיגים אבל זה רחוק מהצריכה.
למען הסר ספק, אין לי קשר לקוגול, הוא אמנם לקוח שלי ואנחנו ביחסי ידידות כבר הרבה שנים, אבל מעבר לזה אני לא קשור אליו עסקית.
אני התקנתי דנלופ MT, ואני מאוד מרוצה אפילו הופתעתי לטובה מהאחיזה שלהם בכביש רטוב. עלו 650 שח ליחידה כולל מעמ
החיסרון היחידי זה הרעש
אני נסעתי עם 110 במשך שנה וחצי עם דנלופ MT. צמיג רך, אוחז היטב...ולמיטב זכרוני גם דיי עמיד.
נכון, הוא מרעיש..., אבל היי , אנחנו מדברים על דיפנדר....- עוד רעש , פחות רעש....- שטויות...
ממליץ.
גם אני לקראת החלפה למישהו יש ניסיון עם הצמיג הזה:
http://us.coopertire.com/Tires/Light-Truck/DISCOVERER-S-T-MAXX.aspx
אפשר בכלל להשיג אותו בארץ?
ניב
אכן יש בעיה בארץ להשיג צמיגי שטח מלא לדיפנדר [מדובר על 235-85-R16]. בדצמבר חיפשתי בטרוף את המידה הזאת שטח מלא, מקסיס ביגהורן שנוסו פה בהצלחה: מחזיקים כ 60K קמ". יש זמין את הדנלופ, זולים, אבל לא רציתי כי בניסיון שנעשתה איתם הם מחזיקים כ 30K קמ" שזה חצי מהמקסיס, הם גם לא ממש חדשים. יש גם Runway Enduro הסיניים, לא זולים, אבל לא מצאתי עליהם ביקורות באינטרנט [בחו"ל], אז לא לקחתי חתול בשק. גם על יוקוהומה היפניים יש דיווחים על אורך חיים קצר והם עולים הרבה יותר מהדאנלופ. בסוף לא היתה לי ברירה, לא יכולתי להמתין יותר למקסיס ביגהורן, אז קניתי Hercules Trail Digger MT, צמיג אמריקאי, פרופיל שטח אגרסיבי נהדר, הוא משום מה צר מרוחב של 235 ! יותר מזכיר את ה G90 [אפילו שכתוב עליו 235-85-16], לא זול, 750 שח לפני מעמ ליחידה. כמה זמן יחזיק? ימים יגידו. דרך אגב, בפורומים בחול מדווחים על צמיג טאיוואני בשם Nankang MT Mudstar , זול, בעל אורך חיים ארוך ביותר- משהו כמו המקסיס המוזכר לעיל, הפרופיל שלו דומה ל Maxis Buckshot Mudder
על איזה מידות מדברים?
אני מחפש 255/85/16 ולא מוצא...
היום התקנתי בצמיג ישיר 2 BF MUD 235X70X16 שאני מחפש כבר למעלה מחודשיים
שירות מצויין ומחיר סביר מאוד
אני מרוצה
יואב דוידי
26-02-12, 07:41
יש לי 4 צמיגים לדיפנדר שטח מלא מקורי מישלין מעוניין למכור 050-6824872 יואב
השמשוני יחיעם
26-02-12, 13:02
יש לי 4 צמיגים לדיפנדר שטח מלא מקורי מישלין מעוניין למכור 050-6824872 יואב
מצב + $$ ????
מצב + $$ ????+1שלח בה"פ אם יותר נוח לך
בסיכומו של עיניין, מצאתי 4 צמיגי MAXIS בצמיג ישיר .
תודה לכולם
יורם
באיזה מחיר
Sent from my iPhone using Tapatalk
750 לפני מע"מ לצמיג
+פירוק הרכבה ואיזון
אתה יכול לציין מה המידות?
תודה.
100% שטח מלא מעונין בהגדלת מידה ל235/85/16
נסעתי 40 אלף ק"מ ב BF KM.
גמרתי אותם.
רוצה עכשיו לקנות חצי שטח Goodyear AT/R או AT/S.
אבל דגמים שידעתי לפני כבר איננו, מה תגידו לגבי חדשים?
או אולי תמליצו משהוא אחר.
מענין להגדיל מידה ל255x85x16, מה תגידו?
ועוד שאלה.
האם ג'נט ברוחב "6.5 מתאים לצמיג 265?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.