צפייה בגרסה מלאה : גרנד חופשי מידי
שלום .קניתי בשעה טובה אחרי הרבה חיפושים גרנד נחמד ושמור שנת 98 .
בגלל שהרכב הקודם היה טנדר מיצובישי קשה הרכב החדש ישן שניקנה עם הגבהה מסויימת מקבל מין תחושת הקורדיון שכזו .(פיתול)
האם ניתקלתם בתחושה זו או כך מרגיש רכב מוגבהה .או שיש בעיה של חופשים .
תודה
צחי
היי צחי
ברוך הבא. מה ההגבהה שיש לך? האמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק התחושות שאתה מקבל...
אורי
ראשית ברוך הבא.
שנית, מציע לך להכנס לאחד המוסכים המתמחים בגרנד צ'ירוקי, ולבדוק את מצבו ההתחלתי, וזאת כדי להמנע מחרושת שמועות וניחושים.
לפחות עד שתלמד קצת לבדוק את הדברים הבסיסיים בעצמך.
הגרנד, גמיש, במיוחד למי שעובר מרכב יפני, אך גמישות יתר, יכולה להיות פתח למשהו משוחרר, לא תקין ובהחלט יכולה לסכן אותך ואת הנוסעים מולך.
מציע לבדוק ביסודיות. לא בהתכתבות ...
בהצלחה
היי אורי
לרכב יש הגבהה 3.5" של רוביקון.יתכן והרכב מוכר .היה של בחור בשם יגאל מהמרכז.בצבע לבן עם מערכת גז.
התחושות הם בעיקר כאשר יש שיפועים או גבשושיות בכביש ואז התחושה של חוסר יציבות וקושי בהחזקת הרכב בנתיב.
צחי
היי צחי.
אני מהשבט הצפוני ודיי חדש ( הגרנד שלי אצלי כ 8 חודשים.) כך שלא מכיר את כולם עדין. אני הגבהתי 2.5 אינץ. אני רגיל לרכבים אמריקאים כך שאני לא מרגיש את מה שאתה מרגיש שם..
הייתי לוקח את הצעתו של יוסי ולוקח את הרכב בדיקה כדי להיות שקט כמו שאומרים.
מהיכרותי עם חברי השבט אני יכול להגיד לך שהגעת למקום הנכון בגיפולוג.
התחושות הם בעיקר כאשר יש שיפועים או גבשושיות בכביש ואז התחושה של חוסר יציבות וקושי בהחזקת הרכב בנתיב.
צחי
בקש שספציפית יבדקו את הפנהרד, נשמע כבעיה קלאסית. הסרן הקידמי זז לו כאהבת נפשו, גורם לתחושה של חוסר יציבות ושליטה בדיוק כמו שאתה מתאר.
שלום צחי וברוך הבא..
התופעה היא תופעה נורמלית של הרכב. ראה בסך השמש של הנהג תגית אזהרה כתומה של היצרן המפרט את התופעה ואיך למנוע אותה.. או לפחות איך "לא" לנהוג ברכב.
הרכב בנוי משני פנרדים ק+א לכן כאשר אתה תעלה על גבשושית או כל דבר אחר על הכביש, הרכב יבצע שיוט אונייה אך הוא יחזור למצב ההתחלתי, אין צורך לבצע תיקון הגה מיותר.
מעבר לכך, בשביל השקט הנפשי שלך ושל שאר החברים פה, תעשה יישור קו ותוודא ששאר הדברים מחוברים כנאות.
אני מכיר את יגאל ואת הרכב שלו, אבל זה היה מזמן ואני לא יודע מה מצבו היום. אז כמו שכבר המליצו לך פה תעשה יישור קו.
ברוך הבא ותהנה.
אהלן דני.
תגיד מתארגנים לאיזה טיול מועדון בזמן הקרוב?
יורם-דרומי
23-02-12, 20:31
צחי, ראשית ברוך הבא למועדון,
שנית, הרכב שלי החל לשייט לפני כחודש, לאחר יישור קו הכולל החלפת בושינגים ואוקולונים למוטות רדיוס קדמיים, המשיך לשייט במידת מה, לחר כיוון פרונט היום במכון - הסתבר שתושבת מוט פנהרד אחורי הייתה שבורה מה שגרם לשיוט לא נעים
בעזרתם האדיבה והמקצועית של ארנון ורפי מרוקסוליד תוקנה התקלה ועכשיו,,, לתת גז ולצאת לשטח
הצלחה לך
יורם
היי חברה ותודה על היתיחסות מהירה.אני מתכנן לבצע את ההמלצות שלכם ולבצע יישור קו כמומלץ .
ובלי קשר אני מהצפון הרחוק (דן) במידה ויש תוכנית לטיול באזור אשמח להיות הצ'ירוקי החדש בחבורה .
תודה .צחי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.