צפייה בגרסה מלאה : ספידומטר בדיפנדר הפסיק לעבוד
שלום רב. הספידומטר אצלי בדיפנדר [TDI300] שבק חיים. בתקופה האחרונה נשמעו רעשים של: "טק טק טק ..." מתוך הלוח שעונים, וגם במשך חודשים רבים מחוג הספידומטר היה קצת מרצד. לפני שאני הולך לפרק את הלוח שעונים [אף פעם לא עשיתי את זה] פירקתי את הקצה השני של הכבל, הקצה שמתחבר לטרנספר, היה חופש קטן בחיבור לטרנספר שסידרתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אם מישהו פה נתקל בעבר בבעיה דומה ויכול לתת המלצות אז בבקשה. תודות.
אם שני הקצוות מחובירם - צריך להחליף כבל.
אסף.
לא כזה סיפור
כמה ברגים, מסביב ללוח שעונים
לא חייב להוציא את הלוח יותר מכמה ס"מ,
ואז מצד ימין עם פלייר " אף ארוך " להחזיר את הכבל למקום שלו במד מהירות .
זה הכל, עובד? אחלה. לא עובד. כניראה כבל קרוע .
אם אתה שומע רעשים מהלוח שעונים, יכול להיות שיש שבר במערכת גלגלי שינים של הספידומטר. אתה יכול לדעת אם הכבל תקין ע"י הרמת גלגל באוויר בהילוך וסיבובו בזמן שאדם נוסף מסתכל אם הכבל מסתובב. (ניתן גם לנסוע "באוויר" אבל אני לא אמליץ לך על זה כי צריך לנקוט הרבה אמצעי בטיחות בשביל זה).
או קיי. פירקתי את החיבור של הכבל לטרנספר מצד אחד, מצד שני [של הכבל] פתחתי קצת את הלוח שעונים, בקצה למטה [של הטרנספר] סובבתי את הכבל עם פלאייר, למעלה מישהו הסתכל בפנים עם פנס, לראות האם תנועה מגיעה לספידומטר: כן, יש תנועה, כלומר הכבל לא קרוע. בבדיקה של הכבל ראיתי שהחלק שעוטף אותו מנותק\שבור בקצה שמתחבר לפלסטיק- מתאם שמתחבר לספידומטר וזה גרם לקצה הכבל למטה לברוח מהתושבת שלו בטרנספר גם עיי ניצול חופש במזלג שמחזיק אותו למקום בטרנספר. בקיצור חיברתי את החלק שעוטף אותו שהוא מנותק\שבור בקצה שמתחבר לפלסטיק, לפלסטיק עם סרט סיליקון קשיח [יותר נכון לעשות את זה עם חוט ברזל], את החופש למטה ביטלתי עיי אילתור של מזלג עבה שעשיתי מסופית של חיבור למצבר, בעזרת השחזות לתצורה המתאימה, זה תיקון זמני, הספידו עובד. אני הולך לקנות כבל חדש ובהזדמנות לשים אותו. בארץ תחליפי עולה כ 200 שח, אורגינאלי מהמזרח 1000 שח: מחירי שחיטה. אני כמובן קונה באינטרנט מאנגליה, כ 36 שח! הנה: http://www.brit-car.co.uk/product.php?xProd=89796
תודות לעונים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.