התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מילה טובה והמלצה על מוסך אוטו רן ברעננה

Tom Bril
28-02-12, 15:28
בשבוע האחרון יצא לי להכניס לטיפול את הרכב שלי למוסך אוטו רן רעננה, נתחיל בזה שהרומן שלי עם מוסכים ארוך ומייגע.

אני לא אוהב מוסכים ואת הטיפולים שאני מסוגל לבצעה באמצעים ביתיים אני מעדיף לעשות לבד אך לרוב עודף זמן הוא לא משאב נזיל בחיי וכך אני מוצא את עצמי מידי פעם מטפל ברכב במוסך כזה או אחר.

כאשר ניגשתי למוסך אוטו רן התיישבתי במשרד אולם התצוגה עם בחור בשם אבי שנתן יחס אישי וישב איתי על כל פרט, הסביר והמליץ, כמובן גם על מה שלא צריך בשקיפות מלאה, על כל צעד שנעשה במהלך הטיפול דאגו לעדכן אותי טלפונית מה שלא מובן מאליו בכלל.

ללא ספק אחזור לטפל ברכב שם כאשר יהיה צורך.

בקיצור שאפו על השירות

פלג_
28-02-12, 15:55
+1
יוצא לי לטפל שם מספר פעמים. בגאלאנט.

מוסך נהדר, חברה טובים.
מנהל המוסך, זהר בחור מקצועי ונעים.

פלג

galwietzman
28-02-12, 19:03
מטפל במוסך כבר מספר שנים (פאג'רו), היחס, השירות, איכות הטיפול, הסבלנות והגישה אינם משתווים לכל מקום אחר המספק שירות!!!
מנהלי המוסך זוהר ומיכאל וכן מנהל העבודה - עבד, כמו גם כל צוות העובדים, ראויים לכל שבח, בעיקר בזכות רמת האמינות הגבוהה שמפגינים, איכות השירות והכי חשוב - הם בני אדם והם לא שוכחים את זה!!!

התייש
28-02-12, 19:21
נו, והמחיר????

פלג_
28-02-12, 21:01
אני בדיוק יושב לראות עכשיו חדשות, מהדורה מרכזית ערוץ 2.

אחד העובדים של המוסך, זה שעשה לי את הטיימינג לפני חודשיים, מרואיין באיייטם של מי שיש לו יום הולדת ב 29.2 שזה כל 4 שנים.

Tom Bril
28-02-12, 23:44
המחירים גבוהים ללא ספק, למרות זאת יש להם כרגע הנחה לרכבים בני למעלה מ5 שנים על הכביש, הנחה של 30 אחוז על חלקים.

צריך לזכור שהמחירים הם של מוסך מורשה כך שהמחיר תמיד יהיה גבוה, הכל תלוי במה כולל הטיפול ועם דרושה בשבילו מקצויות ספציפית שלא כל מוסך יודע לעשות.

מבחינתי אם יש אפשרות כלכלית תמיד עדיף מוסך שעובדיו מסובבים יום יום ברגים של מיצובישי כך הסבירות שהעבודה תיהיה מקוצועית עדינה ונכונה יותר, אולם זה אינו תנאי לכך אבל תמיד עדיף להיות אופטימיים : )

-->