PDA

צפייה בגרסה מלאה : למה לא עונים לטלפון באתר איש שטח?

Tom Bril
02-03-12, 01:07
ברצוני לשאול האם אתר איש שטח עדין פעיל מבחינת מכירות, בימים האחרונים חפשתי סט בולמי לרכבי ונתקלתי במחיר אטרקטיבי באתר איש שטח אך לא הייתה תשובה טלפונית לפי המספר המפורסם באתר, לבסוף רכשתי אצל גפני צמיגי החוף סט של בילשטיין שיש לציין שהיה הזול ביותר מכל העסקים המייצגים את בילשטיין.

אמיר ב.א
02-03-12, 01:27
ניסית לשלוח להם מייל ?
[email protected]
(מתוך האתר שלהם)

ניסית לשלוח לו הודעה פרטית בגיפולוג ?
http://www.jeepolog.com/forums/member.php?u=3776

אני לא בטוח שהוא קורא כאן כל הודעה ...

(גילוי נאות - אין לי שום קשר אליו, סתם הזמנתי אצלו משהו פעם לדיפנדר , והייתי מרוצה מהשרות)

zviki
02-03-12, 02:12
התקשרתי אליהם אתמול בצהריים וענו לי מייד

raanan
02-03-12, 04:14
תום (chase ),

אני חושש שאתה "מהיר מידיי על ההדק" ... (לטוב ולרע)
רק לא מזמן יצאת מגדרך בתשבוחות על מוסך שסה"כ נתן לך שירות רגיל ולא מעבר :
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=63815
עכשיו אתה ישר "יורה" על איש שטח שסה"כ התקשת להשיג טלפונית.

לעצם העניין,
בד"כ אני קמצן בתשבוחות ולא חושב שצריך לתת פרסום למי שנותן שירות שזה מבחינתי מובן מאליו
(תשבוחות אני נותן על מקצועיות מעבר למקובל בארצנו),
אבל, במקרה של עידן מאיש שטח אני אחרוג בגלל ובזכות שפתחת שרשור זה.
לאחרונה הזמנתי מאיש שטח קיט בושינגים למשולשים בטרופר.
האספקה התארכה (מחסור אצל הספק לאיש שטח) במספר ימים מהמוגדר בהזמנה.
עידן התערב אישית לזירוז (לדעתי בזכותו הקיט הוטס בחב' שילוח מהירה) ועידכן אותי בסטטוס.
בנוסף, עם הגעת הקיט לחנות, הוא הוציא שליח מהיר (על חשבונו לא שלמתי על זאת בהזמנה) שמסר לי ההזמנה בביתי (יישוב שלא במרכז).

שירות מעולה זה מצטרף גם לפעם אחרת (לפני מספר שנים שהחנות הייתה בבאר שבע) שנתקעתי בלי מצבר.
עידן שלח אותי ישירות למחסני היבואן (ליד צריפין) ואח"כ התחשבן מול היבואן.
בקיצור, לאיש שטח ועידן בפרט, יש לי רק מחמאות ! (גם אם זמנית הייתי מתקשה "לתפוס" אותם בטלפון)

רענן

kobiarava
02-03-12, 05:52
תוסיף לכל אלה, את העובדה שאם אתה מזמין דרך האתר או מבקש שייצרו קשר, הם מרימים לך טלפון בטווח של פחות משעה בד"כ (בקניה האחרונה שלי אצלם הייתי מופתע, לא עברו יותר מ-10 דקות!).
ללכלך על מישהו זה קל, לנקות אח"כ זה כבר הרבה יותר קשה...

קובי (עוד לקוח מרוצה)

idanw
02-03-12, 06:13
תום שלום,

אני לא יודע מתי ניסית ליצור קשר אבל האתר והחנות פעילים בהחלט.
לאחרונה נכנסה מרכזיית טלפונים חדשה, ואולי בגללה נאלצת להמתין יותר זמן מהרגיל - בכל אופן, נשמח לעזור מתי שתרצה.
תתחדש על הבולמים :)

עידן

Tom Bril
02-03-12, 17:41
רענן ולמי שמתעניין, אם היית מכיר אותי אישית היית יודע שאני מאוד קמצן תשבוחות, אם היית משתמש בעצה שלך כלפי עצמך היית היית נוכח לדעת שטעות בידך.
היית ממליץ לך לא להתיחס לכל כותב בפורום כאל כסיל, ברשותי 16 שנות ניסיון בעולם הרכב כולל עבודה של מספר שנים במוסכים שונים( סוברו,מיצובישי) תאמין לי שאם אני ממליץ על מוסך אני לוקח בחשבון כל מה שדרוש כדי להחשיב את השרות שקבלתי במוסך כטוב, לא מתאים לך?, תכתוב שאתה לא מבין מה כל כך מיוחד במוסך על פי ההמלצה שלי ואענה לך בשמחה.
אבל להפנות טענה כלפי על קלות דעת?, קבלתי החלטה מהירה להחליף בולמים, הרכב עומד במוסך ומחכה לבולמים, החלטתי לבצעה רכישה מהירה, צילצלתי לאיש שטח וולא הייתה תשובה בתאריך ה29 בשעה 5 , לא הייתה תשובה מכיוון שהמחיר היה אטרקטיבי החלטתי לחכות יום נוסף כאשר גם בפעם השניה , טלפון בשעה 12 בצעריים לא הייתה תשובה, כנראה שהתרחש פה צרוף מקרים ,
ככה זה בעולם העסקים ...

asafk
02-03-12, 17:43
חברים, לא קרה כלום. בכל עסק יש תקלות.
תום, תתחדש על הבולמים...

אסף.

-->