התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נורות, נורות ושאלות לגבי נורות

ishc
04-03-12, 00:08
אני רוצה להזמין את האוסרם נייט ברייקר. העלות באי ביי כולל משלוח לארץ עומדת על 90 ש"ח (חצי מבארץ). מישהו יודע אם ניתן להזמין נורות כי אני לא מתכוון להתעסק עם שיחרור במכס בשביל זה.
דבר נוסף, יש לי זוג פנסי ערפל שבעצם מכילים נורות הלוגן רגילות, חשבתי להזמין זוג נורות H4 או עם לדים או של 100W. אני מעדיף את הנורות לד בגלל שהן מורידות את הצריכה אך האם העוצמה שלהן טובה וחזקה או עלובה? נורות 100 W ראיתי ב-DX אני מפחד אם הצריכה שלהן לא תהיה יותר מדי.
נעזוב רגע את עניין החוקיות של הנורה זה לא מעניין.
אז אם למישהו יש ניסיון אם הנורות של DX או בכלל ניסיון בלהזמין נורות לארץ?

gmike
04-03-12, 08:31
אני הזמנתי את הנייט ברייקר באיביי לפני כמה חודשים. הגיע בלי בעיה.אולי בגלל שזה לא עובר 50$ לא עוצרים את זה...
רפלקטורים חדשים והנורות האלה- ההבדל בתאורה מורגש מאוד..

זרקו
04-03-12, 09:27
הזמנתי עכשיו נורות מDX
הגיע בסדר גמור רק לקח המון זמן.
מיום ההזמנה עד החבילה בבית- 47 יום. נראה לי הרבה אבל זה הנסיון הראשון שלי להזמין מהם.
צחי, תוכל לשים לינק לנורה שהתכוונת אליה?

benza
04-03-12, 10:46
צחי אני אשמח להזמין איתך אם זה יוזיל לנו עלות משלוח

ishc
04-03-12, 11:15
צחי, תוכל לשים לינק לנורה שהתכוונת אליה?

למשל: http://www.dealextreme.com/p/h4-100w-1000-lumen-6000k-white-car-light-bulbs-2-pack-dc-12v-37118
או ההעדפה שלי: http://www.ebay.com/itm/2X-Car-120-LED-3528-SMD-H4-White-Fog-Driving-Parking-Light-Headlight-Lamp-Bulb-/150748628129?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item23195184a1&vxp=mtr#ht_4645wt_1396

tomer wrx
04-03-12, 14:11
יצחק

האם הבנתי נכון שמנורות הם לפנסים הראשיים לסמוראי ?

אם כן אשמח להזמין איתך ביחד

תודה

י_שלום
04-03-12, 14:32
המנורות עם הלד לא מיועדות להחליף את המנורות בפנסים הראשיים

קניתי כאלה, סתם חלש, מיוחד לקישוט כניראה .

מצד שני יש מנורות XENON של 100w שזה כבר עולם אחר של תאורה

רק מחייב להתעסק בחיווט .

סופת המדבר
04-03-12, 16:13
אני שמתי בסופה ליפני כמה חודשים את הנייט ברקר הורגש טיפה שינוי בתאורה לטובה למרות שהרפלקטור היה ממש גמור
הזמתי פנסים חדשים מהאיביי שכללו גם מנורות יחד איתם נראה לי בגוון 5000 או 6000 עם אור ממש יפה
אז ככה שעדיין לא ניסיתי את הנייט ברקר על רפלקטור חדש
אבל אם אתה מהאזור אתה יכול לבוא לבדוק איך זה יהיה על האוטו

lishay7
04-03-12, 21:50
נקודה למחשבה.
בסמוראי יש ריליים על החיווט של המנורות ראשיות? אם לא האם חשבת להוסיף ריליים לחיווט כמו שעושים בסיקס למשל כי בסיקס יש גם בעיה של עוצמת תאורה חלשה שלרוב נגרמת מחיווט ישן שלא מספק את צרכי המנורה והוספת ריליים וריענון החיווט משפר באופן משמעותי את עוצמת התאורה.זה נראה לי דבר נכון לעשות במיוחד אם אתה עובר למנורות יותר חזקות.
לי אישית מותקן על cj7 רפלקטורים דיימונד עם נורות 80/100w וריליים ויש הבדל עצום לעומת מה שהיה עם החיווט והרפלקטורים המקוריים.

ishc
04-03-12, 22:07
בפנסים הראשיים הרפלקטורים חדשים וגם החיווט די חדש וכולל ממסר. רוצה לשפר עוד קצת ולכן הנייטברייקר.
לגבי הנורות 100w, הן מיועדות לפנסי הערפל

סופת המדבר
06-03-12, 16:30
אצלי בסופה גם הוספתי ״ מגבר אורות״ שזה בעצם כמו ריליי כפול וזה הגביר משמעותית את עוצמת האור למרות שהסופה משנתון יותר מתקדם
היא גם היתה צריכה רענון של החשמל
לדעתי בכל רכב ישן כדאי לבדוק את העוצמה אם היא משתנה ע׳י הוספת פלוס קבוע ואז לחווט ריליי בהתאם

ishc
02-04-12, 22:33
טוב אחרי הטיול בסופ"ש יש רשמים במיוחד כי יצאנו מהשטח בחושך והייתה לי נסיעה לילית חזרה למרכז.
האוסרם שוות כל שקל!!! גם אם הן היו עולות כפול (כמו המחיר בארץ) הן עדיין שוות את זה!!! האור בסמוראי מעולם לא היה טוב יותר, ואני אשכרה רואה משהו והאור הגבוה... איזה תענוג!!! אדי, מומלץ בחום!!!
לגבי הנורות 100 וואט של DX, אור טוב ודי חזק, פחות בהיר מהאוסרם, גוון קצת כחלחל. כנורות לפנס אקסטרה שאמור לשמש לטיולי לילה בעיקר זה בסד, לפנס ראשי הייתי מוותר למרות המחיר המפתה (בערך 30 ש"ח לזוג) והולך על האוסרם נייט ברייקר פלוס.

-->