צפייה בגרסה מלאה : מע גז בטראנו
שלום לכולם
יש לי טראנו בנזין 98 האם כדאי לשים מ"ע גז ברכב והאם כן האם אפשר לשים מ"ע יד שניה והאם זה בריא לרכב לעשות שילוב כזה כי אמרו לי שזה לא כל כך בריא
תודה מראש פורים שמח
אני קניתי לא מזמן טראנו 96 עם מערכת של טרטריני בשטח אני לא רואה הבדל משמעותי בכוח נוסעים לאט בכל מקרה ובעליות שמים הילוך כוח.
בכביש מרגישים יותר את הירידה בכוח האצה ועליות.
ממה שאני הבנתי בבירורים המנוע של הטראנו חזק ומתאים למערכת גז. אבל תכלס יש הרבה מפחידנים אז אני לא יודע מה לומר.
אני הכי נהנה לשלם 4 שקלים לליטר.ולא 8. אבל עדיין הצריכה יותר גבוהה מבנזין ככה שזה חוסך פחות מחצי אני הייתי מהמר על 30 40 אחוז של חסכון.
תודה רבה יש לך מושג כמה עולה מערכת כזאת ובאיזה חלק ברכב היא ממוקמת
מחיר אני לא כלכל יודע זה נע בין 7 ל10 אם אני לא טועה.קניתי עם המערכת
המערכת ממוקמת במנוע. המיכל שזה הדבר הגדול באמת נמצא אצלי צמוד למושבים מאחורי הנהג והורידו אצלי את המושבים מאחורה יש לי באגז יותר גדול אבל פחות מושבים. הבלון די מפחיד אצלי בנו לו תיבת עץ יפה שמשתלבת יפה באוטו ככה שלא רואים אותו.
בגדול המע' מורכבת ממס' חלקים
מיכל (כמו בלון גז ביתי ברעיון - כמובן עם שס' בטחון ) - יש גם כזה שנראה כמו גלגל ספייר אבל הוא 40L ברוטו
צנרת נחושת שעוברת מהמיכל עד לתא מנוע
מערכת הזרקת גז אל הסעפת במקביל לכל מרסס דלק (תלוי בדגם )
כפתור פיקוד בתא הנהג
חיווט כולל
בסה"כ המערכות מצדיקות את עצמן ובתנאי שאתה עובר מספיק ק"מ בשנה או מתכנן להחזיק את הרכב לטווח ארוך
חסכון נע בי- 30 ל- 40 % ביחס לעלות בנזין
אובדן כח כ- 10 %
עלות מערכת - תלוי בדגם ובספק בין 7 - 10 כפי שציין Gitamarr
בהצלחה
ליאור אוקנין
16-04-13, 12:36
אני קיבלתי הצעת מחיר עם אחריות ל-3 שננים על המערכת + משמנת 7000 ש"ח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.