צפייה בגרסה מלאה : הלך המצבר לעולמו...
חברים , צריך את עזרתכם במיקום לקניית מצבר 95A באזור באר שבע . ( מקום טוב אמין זול וכו ' )
תודה לעוזרים
בברכה
בכל מקרה, יש עכשיו את המצברים של ACDelco עם 40 חודשי אחריות שעולים רק מעט יותר מהמקבילים עם 18 חודשי אחריות.
אפשר להזמין דרך "איש-שטח" באינטרנט או בטלפון.
עם מחירי הדלק היום, אולי יצא יותר זול מאשר להניע ולנסוע לחנות.
מצטרף להמלצה שמעלי לגבי אישטח,
ויש לך גם את שנפ מצברים שמפרסם באתר.
סביון
הי, אני קונה במצברי שנפ, סניף באר שבע- נמצא ברחוב הבדיל בעמק שרה (הרחוב הצפוני ביותר המקביל לכביש לדימונה).
יחס טוב. מחירים סבירים (אל תתייחס למחירון הרשמי הוא הרבה יותר גבוהה מהמחירים בפועל)
"דוד לוי חלקי חילוף" ליד טחנת הקמח . ממליץ
יורם-דרומי
11-03-12, 21:36
הי, אני קונה במצברי שנפ, סניף באר שבע- נמצא ברחוב הבדיל בעמק שרה (הרחוב הצפוני ביותר המקביל לכביש לדימונה).
יחס טוב. מחירים סבירים (אל תתייחס למחירון הרשמי הוא הרבה יותר גבוהה מהמחירים בפועל)
מצטרף להמלצה זו - גם אני רכשתי שם בפעם האחרונה- שירות אחלה - אגב המנהל במקום - ג'יפאי לשעבר ומבין עניין
אני רכשתי לאחרונה מצבר של ac delco,
So far so good
מצבר השנפ הקודם, הלך לעולמו קצת מוקדם מהצפוי בגיפ שמניע פעם בשבוע (במהלך השבוע מנותק במפסק)
שנפ זה זבל, צר לי לבאס את מי שרכשו.
מת מוקדם מהשאר, מזיע חומצה.
אם הוא עולה משמעותית פחות מהמתחרים, אולי יש לכך סיבה, אם הוא לא יותר זול אין שום סיבה לקנות.
ממליץ לעשות חיפוש על מצברים כאן ובפורומים אחרים ולהתרשם מה אומרים משתמשים.
אישית אני הולך בד"כ על הוורטה.
אבל ה AC DELCO נישמע יותר אטרקטיבי.
אני לא ממליץ על שנפ מהשנים האחרונות, אלו שנמכרים עם האחריות ל-18 חודשים.
אחרי נסיון חיובי עם שנפ שהחזיק בטנדר הרבה מעבר לאחריות שהיתה בזמנו 24 חודשים, רכשנו שנפ לפרייבט.
המצבר התפגר דקה אחרי 18 חודשי האחריות-אני מניח שזה קשור לזה שפעם הם נתנו 24 חודשי אחריות ועכשיו קיצרו משמעותית את האחריות, מה גרם להם לקצר את הזמן שהם מגבים את המוצר?
ACDelco נותנים בארץ 40 חודשי אחריות ובארה״ב 5-7 שנים אחריות בכפוף לתוספת תשלום, משהו מאד חריג מול רוב יצרני המצברים שרק קיצרו את האחריות.
חברים תודה רבה על התגובות . נקנה מצבר של וולטה מדוד לוי בבאר שבע .
דורון, אחריות מצברים בארץ המולד שווה לתחת, גם אם נותנים 40 שנות אחריות
אגב, אחריות על צמיגים זהה.
עובד ככה:
אתה קונה מצבר בנגיד $50 ומחיר המחירון שלו $100
מקבל אחריות נגיד 48 חודש, אבל החלפה רק 12 חודש(סטנדרטי)
כלומר, אם המצבר הלך תוך שנה מחליפים בלי כסף
אם נכשל אחרי שנתיים יש טבלה השתתפות עצמית, אז, 24 לחלק ב48 לחלק ב$100 (מחיר המחירון) וואלה, השתתפות עצמית של $50, וזה גם עלות המצבר בלי טובות
הבנת למה יש אחריות למליון שנה?, זה כלי מחירות.
ועם כול זה, טווח חיים של מצבר ממוצע צריך להיות בין 3-5 שנים, אם הוא מסיים קדנציה לפני, או שהתעללו בו או שהיצור תת סטנדרטי.
בארץ הם מדברים על החלפה בתקופת האחריות, לא רק שנה.
ימים יגידו.
תבדוק בצציות, לא הגיוני שיתנו אחריות החלפה ל40 חודש ובארץ לומדים מהגויים טוב מאד.
אני מעריך את הדאגה שלך, אבל אין לי באמת מה לעשות בהתייחס לנבואות הזעם שלך למעט לקוות שלא אזדקק למימוש האחריות.
מה גם שיש תקדים למצברים עם 36 חודשי אחריות להחלפה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.