התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אנשים יקרים!דרוש מישו\מוסך באיזור מודיעין שמבין בסמוראי,ואמין לשם שינוי..

אלי קמחי
13-03-12, 15:03
אנשים יקרים אני מאיזור מודיעין עם סמוראי 98,בזמן האחרון הסמוראי עושה יותר ויותר בעיות,מחפש מישהו שיזרוק מבט ויגיד לי מה לעשות,או שיעשה לי בזול.. אז אם למישהו סתם מתחשק לעשות טובה ולעזור למישהו בזמנו הפנוי אשמח שיגיד ואקבע איתו וניפגש.. שיהיה אחלה יום ותודה מראש!!

ItayWitzer
13-03-12, 15:33
אנשים יקרים אני מאיזור מודיעין עם סמוראי 98,בזמן האחרון הסמוראי עושה יותר ויותר בעיות,מחפש מישהו שיזרוק מבט ויגיד לי מה לעשות,או שיעשה לי בזול.. אז אם למישהו סתם מתחשק לעשות טובה ולעזור למישהו בזמנו הפנוי אשמח שיגיד ואקבע איתו וניפגש.. שיהיה אחלה יום ותודה מראש!!

מה בדיוק הבעיות?

הכוכב הכחול
13-03-12, 15:33
ברוך הבא לפורום אלי :)

לא במודיעין, אבל בראשון לציון (שווה את הדלק)
תעשה חיפוש על השם "מורי"
אמין, זול, והכי חשוב - ישר!!!!
מומלץ בחום (:

בהצלחה

אייל שמואל
13-03-12, 21:00
דבר עם מורי 0575335353 ולפי מה שאתה אומר שיש לך הרבה בעיות אולי הגיע הזמן לישור קו כי סמוראי מטופל לא עושה בעיות

omri_t
13-03-12, 21:34
באזור מודיעין אין מישהו שמכיר לעומק סמוראים ויוכל לסייע במה שאתה מבקש.
תתרחק קצת- יש את מורי ויש את רמי RAMURAI

בהצלחה.

oopn
17-03-12, 19:19
מוסך שושני בכפר שמואל 7 דקות ממודעין(אם אתה מכיר את הקיצור מההישפרו)

רון נחמן
19-03-12, 20:37
דבר עם מורי 0575335353 ולפי מה שאתה אומר שיש לך הרבה בעיות אולי הגיע הזמן לישור קו כי סמוראי מטופל לא עושה בעיות

מסכים מילה במילה.

עידןשטיין
27-03-12, 09:32
צור קשר עם מורי אני מטפל אצלו ומרוצה ביותר בחור מקצועי ואמין יגיד לך בפנים הכל בלי לסבן.
אני לא מכיר מוסכים אחרים ולמען האמת לא מחפש יתכן שייש טובים צמוד למודיעין אבל לא תתאכזב סע לראשון לציון ותיווכך בעצמך.

-->