צפייה בגרסה מלאה : האם סמוראי?
שבת שלום חברי הפורום היקרים.
הנה מכרתי את הקוואסאקי נינג'ה וכבר חושב על סוזוקי סמוראי - כמה סימטרי.
הצרכים:
99% מהנסיעות שלי או של בת זוגי מתבצעות על דו גלגלי.
פה ושם, קורים מקרים בהם אנו צריכים רכב והחלטנו לרכוש רכב בתקציב של כ 20K. ג'יפון קטן זו בהחלט אופציה מכיוון שכך נוכל להינות מטיולים פה ושם ולא ממש חשוב לנו שיהיה סופר נח, הרי שגם ככה אינו משמש אותנו ביום יום.
אז מה השאלות בעצם?
1. על הפרק עומד סמוראי שנת 93 ולו תוספת הגה כח והגבהה קטנה. נאמר לי שהשילוב של השניים עלול ליצור בעיות היגוי ולא מומלץ. היש אמת בגו?
2. האם יש איזה שהוא קשר בין המחירון למחיר?
3. רכב בן 20... האם אני הולך להיות הבעלים האחרון של הסמוראי הזה, שמור ככל שהיה?
תודה!
אהלן! וולקם!!
לשאלותיך:
1. לא ממש קשור. תלוי מה עשו ברכב ואיך עשו ברכב. הגה כוח זו תוספת למען הנוחות ואפשר לחיות גם בלעדיה.
הגבהה אם היא לא מוגזמת ובוצעה נכון לא אמורה להפריע לשום דבר.
2. אין קשר ישיר ל מחירון, ומחירי הפתיחה המפורסמים בד"כ שונים מהמחיר האמיתי שבסוף הרכב נמכר.
בכל מקרה זה אוטו לא זול.
3. לא ממש הבנתי את השאלה. אם השאלה היתה האם הוא יתפגר אצלך? סביר שלא.
זה רכב עמיד וקל לתחזוקה. כך שכל עוד תוחזק נכון תשמור על כך הוא יוכל להמשיך להתנייד בדרכים ובשטח עוד שנים רבות.
באופן כללי, כרכב גיבוי בבית עם דרישות לא גבוהות הוא באמת אחלה.
קח בחשבון שהוא פצפון ממש ולא באמת יכול להכיל יותר משני אנשים.
שמור כסף לצורך יישור קו מסודר לאחר הרכישה.
לאחריו אם הק"מ השנתי לא גבוהה אז העלויות די נמוכות.
בהצלחה!
תודה רבה רבה על התגובה!
אוסיף ואומר שמכיוון שבת זוגתי שוקלת 42.5 ק"ג, הגה כח הוא תוספת מאוד מאוד חשובה בשבילה. מהניסיון שלי מעולם האופנועים "שיפורים" = "נשבר ולא היה לי כסף למקורי" ולכן אני מאוד חשדן.
מהתרשמות שלי נראה כאילו בוצעה עבודה מקצועית בכל הקשור בשיפורים ואחזקת הרכב (זה המקום להודות לחברי הפורום על מדריכי הקנייה).
לא נותר לי אלה לקחת את הרכב לבדיקה מקצועית - המלצות יתקבלו בברכה.
שבת שלום.
שיפורים = מישהו החליט לשנות משהו ברכב במטרה לשפר משהו- ולא תמיד עשה זאת נכון.
בדיקה רק אצל בעלי מקצוע שמכירים סמוראים. באמת שזו ההשקעה הנבונה ביותר שכן תדע מה מצבו של הרכב ומה דורש טיפול וכמה יעלה לתקן.
יש את רמי (רמוראי) 0546225782 יושב שאזור בני-ברק רמת-גן.
יש את מורי בראשון.
וליאור מזוקילנד בנורדיה ליד נתניה.
בדוק מחיר של ג'ימני מהראשונים כדי לקבל אינדיקציה למחיר (זה רכב עם הגה כוח ומעט יותר מתורבת).
תודה על התגובות.
הג'ימני לא ברשימת המועמדים שלי גם בגלל המחיר וגם בגלל שקשה מאוד למצוא אחד ידני ואוטומט לא בא בחשבון.
ויטרה לעומת זאת היא כן אופציה אבל אני ממש מעדיף סמוראי. בכל אופן אם אמצא אחד במצב טוב אקנה אותו בין אם זה סמוראי או ויטרה. מילת המפתח פה היא "מצב טוב", ממש ממש ממש קשה למצוא למצוא אחד בתקציב הזה (20K) שאני בכלל רוצה בעלות עליו. מקווה שהמועמד המדובר יעמוד בגבורה בבחינות!
אגב, אם יש למשהו עוד רעיונות או דעות - תמיד שמח לשמוע!
תודה.
GodsFather
18-03-12, 14:28
ירדת מנינג'ה, ששם החלפים יקרים טילים בהשוואה לסמוראי ובכלל לפרייבט. אתה תופתע כמה. מה גם שהאדיקות של טיפולים בסמוראי לעומת כלי כמו שהיה לך הינה הרבה יותר משוחררת, אז מהבחינה הזו היה רגוע.
לגבי השאר - מצטרף למה שעומרי אמר.
מצב טוב אפשר למצוא גם בשנתונים ישנים יותר, גם ככה אתה כבר בקו 2 הטסטים בשנה, אז אתה יכול לנדוד לכיוון סוף שנות ה80 ולמצוא רכבים טובים מאד. מה שחשוב באמת הוא מצב הפח, כי זה הדבר שהכי קשה לתקן/לשמר לאורך השנים. כל השאר זה כסף לפיסטוקים.
תמצא את ITAY מהפורום..אולי הוא יסכים למכור לך את הרכב שלו - וזה רכב מצוין!!
בזמנו שחבר שלי בדק סמוראים ניסיתי לשכנע אותו לבדוק אותו..בסוף הוא לא הלך לראות בכלל והתאהב ברכב אחר
GodsFather
18-03-12, 15:13
איתי במילואים עד סוף החודש. אבל כן, שווה לדבר איתו.
אמיר איך אתה כזה מעודכן?..פשוט מדהים בעיניי
בכל מקרה, אני גם יוצא למילואים מחר, וחוזר לטיול תודה לאל
GodsFather
18-03-12, 16:09
עלה והצלח!
לגבי היכולות שלי, קוסם לא מגלה סודותיו. נתראה במפגש!
טוב, אז לאחר בדיקות התיעצויות מחשבות ודיונים, נתקבלה ההחלטה, הוסכם המחיר ונקנה הסמוראי.
אז החל מהיום אני בעליו המאושר של סמוראי חמוד ויפה.
תודה על העזרה, המינימום שאני יכול לעשות זה להעלות תמונה, אז........ קבלו!
57011
התמונה לא עלתה כמו שצריך!! אבל תתחדש..תתחיל לעבוד עליו
כי ביום חמישי אתה כבר יוצא איתו לטיול..
שם נדאג שתכיר ותלמד כל מה שתריך לדעת
קודם כל תתחדש וברוך הבא לקהילת מכונות הכביסה 4 על 4.
דבר שני התמונה לא ממש עובדת.
דבר שלישי, אם מסתדר לך, בסוף השבוע של ה-29.3 מתקיים טיול סמוראים ענק שיכלול לפי דעתי את רוב החברים פה ובכלל. אתה מוזמן להצטרף כמובן. פרטים תוכל לקרוא פה: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=63050
שים לב שאתה יכול להצטרף גם במהלך הטיול בחניונים.
תתחדש ;)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.