צפייה בגרסה מלאה : שיפוץ הרכב שאלות
idan-keiman
22-03-12, 14:45
שלום חברים.
היום החלפתי את הכבל של הספידומטר, ועל הדרך נאבקתי בפלסטיק של המתג הצתה
אלה התמונות, עכשיו המתג של האורות מצוקה מפריע להוציא את הלוח שעונים, מה השיטה להוציא אותו מבלי לשבור אותו?
עשיתי נסיעת מבחן לראות שהכבל באמת עובד שתי בעיות נוצרו
1. המחוג מתחיל מ140 קמש ומסתובב שמאלה? זה אומר שאני צריך לפרק את הכל מחדש ולהזיז ביד את המחוג או שישנה דרך אחת?
2. הבורג שמחזיק את הכבל מתחת לרכב, ניראה שהוא לא מחזיק חזק את הכבל שהוא לא לוחץ עליו מספיק?
באמשך לטיפול שעשיתי למערכת הקירור נאמר לי ע"י חבר'ה הפורום שכדי לשים גפה מסביב לצינור המחוספס מקורוזיה, עשיתי זאת...
כשהכנסתי מים לרדיאטור חיכתי שהמנוע יתחמם, עד שהמנוע הזה מתחמם למות. בשביל להכניס עוד מים, עכשיו איך אני יודע שכל האוויר יצא מהמערכת??
אחרי איזה 20 דק המים בעבעו וגלשו דרך הפייה ואז התרוקן הרדיאטור אני מאמין באיזה חצי מכמות המים
מאמין שפרוייקט הבא שלי יהיה ההגה וחשמל ברכב....
תודה ויום מצויין
לא צריך לפרק את המתג של האורות-. תחזיק את ההגה מהחלק התחתון ותן לו משיכה קטנה כלפי מטה. עכשיו הלוח שעונים ייצא בקלות.
ItayWitzer
22-03-12, 23:29
שלום חברים.
היום החלפתי את הכבל של הספידומטר, ועל הדרך נאבקתי בפלסטיק של המתג הצתה מה זה מתג הצתה
אלה התמונות, אין תמונות
אחרי איזה 20 דק המים בעבעו וגלשו דרך הפייה ואז התרוקן הרדיאטור אני מאמין באיזה חצי מכמות המים יש לך פריצה באטם ראש מנוע
תודה ויום מצויין
...
idan-keiman
23-03-12, 13:25
שבת שלום.
אם היה פריצה באטם ראש מנוע הייתי צריך לראות סימנים על המים, או על השמן?
מתג הצתה זה סוויצ' בעברית...
הכוונה היתה כשהמנוע התחמם בסופו של דבר, הטרמוסטט נפתח ואז המים גלשו דרך פיית הרדיאטור. בכל אופן בדקתי את המים ואת השמן שניהם נקיים לגמרי. ואין עשן לבן מאגזוז.
אם לא היתה כזאת בעיה לעלות קבצים מזמן הייתי מעלה
עידן
אני מניח שרוקנת את נוזל הקירור גם מהמנוע ולא רק מהרדיאטור.
אם כן, רוב הסיכוי זה שהמים בעבעו וגלשו בגלל הבועת אויר שהשתחררה בבת-אחת כשהתרמוסטט נפתח.
זה גם מתאים לירידה של המפלס ברדיאטור, הנוזל נשאב למנוע.
לקצר את התהליך וגם לעשות אותו יותר בריא, בפעם הבאה תמלא נוזל קירור לגוף המנוע דרך בית התרמוסטט, ולא רק לרדיאטור.
יש מנועים שללא נוזל קירור אין קריאת חום, והמנוע יכול לרתוח ללא קריאת חום נכונה.
ItayWitzer
23-03-12, 15:11
שבת שלום.
אם היה פריצה באטם ראש מנוע הייתי צריך לראות סימנים על המים, או על השמן?קיים מקרה נוסף בו הסימנים הללו לא מופיעים
מתג הצתה זה סוויצ' בעברית...
הכוונה היתה כשהמנוע התחמם בסופו של דבר, הטרמוסטט נפתח ואז המים גלשו דרך פיית הרדיאטור. בכל אופן בדקתי את המים ואת השמן שניהם נקיים לגמרי. ואין עשן לבן מאגזוז. אמרת שחצי מהמים גלשו החוצה, זה יכול להיות בגלל הקומפרסיה של המנוע באם יש פריצה.
אם לא היתה כזאת בעיה לעלות קבצים מזמן הייתי מעלה
עידן
אני מקווה שבאמת אין לך בעיה בראש מנוע, השאלה היא האם המים גלשו החוצה, או נשאבו פנימה כמו שדורון הסביר.
idan-keiman
23-03-12, 16:26
המים תחילה נשפכו ואז נשאבו לתוך המערכת בחזרה.
בוא נגיד שאתה כן צודק ויכול להיות שבאמת יש פריצה, איך אני יכול לבדוק את זה?
השמן נקי?
יש עישון לבן כמו אדי מים מהאגזוז?
יש טחינה בצד הפנימי של פקק מילוי השמן?
אחרי מילוי כמו שצריך ונסיעה, יש איבודי נוזל קירור?
idan-keiman
24-03-12, 03:02
דורון שבת שלום
כל הסימנים שתיארת כאן לא נראו, אין איבודי נוזלים. צריכת להיות תופעה של התחממות יתר? זה אני יודע מהפונטו שלי בזמנו.
גם זה לא ניראה. חשבתי שאחרי שאני ירכיב תרמוסטט חדש המנוע יתחמם מהר יותר ויגיע לטמפ עבודה, אבל גם זה לוקח זמן...
עידן
ItayWitzer
25-03-12, 11:12
דורון שבת שלום
כל הסימנים שתיארת כאן לא נראו, אין איבודי נוזלים. צריכת להיות תופעה של התחממות יתר? זה אני יודע מהפונטו שלי בזמנו.
גם זה לא ניראה. חשבתי שאחרי שאני ירכיב תרמוסטט חדש המנוע יתחמם מהר יותר ויגיע לטמפ עבודה, אבל גם זה לוקח זמן...
עידן
לסמוראי לוקח זמן להתחמם, ככה הוא :)
אני לא רוצה להסביר לך דרך הפורום איך לבדוק בריחת קומפרסיה מהמנוע, יש בזה סיכון מסויים לפגיעה אם לא יודעים איך לבצע.
אם אין לך איבוד נוזלים, ככל הנראה אין לך מה לדאוג. אם אתה בכל זאת מעוניין לבדוק, כדאי שתיקח את הרכב לאחד המומחים בפורום, הם יתנו לך תשובה בשניה אחת.
שלום חברים.
היום החלפתי את הכבל של הספידומטר, ועל הדרך נאבקתי בפלסטיק של המתג הצתה
אלה התמונות, עכשיו המתג של האורות מצוקה מפריע להוציא את הלוח שעונים, מה השיטה להוציא אותו מבלי לשבור אותו?
עשיתי נסיעת מבחן לראות שהכבל באמת עובד שתי בעיות נוצרו
1. המחוג מתחיל מ140 קמש ומסתובב שמאלה? זה אומר שאני צריך לפרק את הכל מחדש ולהזיז ביד את המחוג או שישנה דרך אחת?
2. הבורג שמחזיק את הכבל מתחת לרכב, ניראה שהוא לא מחזיק חזק את הכבל שהוא לא לוחץ עליו מספיק?
באמשך לטיפול שעשיתי למערכת הקירור נאמר לי ע"י חבר'ה הפורום שכדי לשים גפה מסביב לצינור המחוספס מקורוזיה, עשיתי זאת...
כשהכנסתי מים לרדיאטור חיכתי שהמנוע יתחמם, עד שהמנוע הזה מתחמם למות. בשביל להכניס עוד מים, עכשיו איך אני יודע שכל האוויר יצא מהמערכת??
אחרי איזה 20 דק המים בעבעו וגלשו דרך הפייה ואז התרוקן הרדיאטור אני מאמין באיזה חצי מכמות המים
מאמין שפרוייקט הבא שלי יהיה ההגה וחשמל ברכב....
תודה ויום מצויין
פעם הבאה שתרצה להוריד את הלוח שעונים מבלי לפגוע במתג של אורות המצוקה, תפתח את שני הברגים שמחזיקים את המוט של ההגה ואז כל ההגה יורד מעט למטה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.