PDA

צפייה בגרסה מלאה : החלפתי רדיו בג'ימני, מה עושים עם החצי העליון?

zerez
31-03-12, 15:33
הרדיו בג'ימני התחיל לזייף והחלפתי אותו באחד אחר במידה רגילה ונשאר חור בחלק העליון.
אני רוצה לסגור אותו אבל עם משהו שיהווה מקום איחסון ואם אפשר גם להוסיף שם עוד שקע מצית.

למישהו יש רעיון יצירתי?

jase
31-03-12, 16:18
תקנה חיבור של 3 שקעים למצית.. ותבנה לזה פאנל יפה מעץ או מתכת או כל חומר אחר... שיתאים בדיוק למקום וגם יחזיק את השקעים
תצבע בשחור ותהנה..
זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי חור + רצון לסתום אותו + פלוס צורך בשקעים של מצית :)

zerez
31-03-12, 17:21
תקנה חיבור של 3 שקעים למצית.. ותבנה לזה פאנל יפה מעץ או מתכת או כל חומר אחר... שיתאים בדיוק למקום וגם יחזיק את השקעים
תצבע בשחור ותהנה..
זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי חור + רצון לסתום אותו + פלוס צורך בשקעים של מצית :)

יש לי חיבור של שלושה שקעים, אני רוצה שקע מסיבי שיחובר ישירות למצבר וישמש לממיר מתח או קופרסור, שלישית שקעים לא מספיקה בשביל זה.
מעבר לזה אני רוצה לנצל את המקום לאיחסון של דברים קטנים או אולי דיסקים ולא לשים סתם מכסה.

ניבו
31-03-12, 20:54
תקנה דאבל דין :]
מה עם השעון? הורדת אותו?

oopn
31-03-12, 22:14
תקנה מפירוק תא איחסון של סובארו DL ניראה לי שזה מתאים בול.

rea_m
01-04-12, 00:33
לי הייתה את אותה הבעיה.. קיים תא איחסון עליון במכשירי תנועה ועלותו היא משהו כמו 80 שקל אבל הבעיה היא שמאחר וזו הקונסולה של הדגם ה"מפואר" אז הפינות של השקע אליו נכנס הפאנל, (אותו שקע שכרגע אצליך חצי ריק) הן עגולות. אז התא לא נכנס..
מה שאני עשיתי זה להחליף את כל הקונסולה לאחת של הדגם הפחות "מפואר" שבו הפינות הן 90 מעלות ואז להכניס את התא המדובר..
כל הסיפור יצא 280 שקל.. וסוף סוף זה נראה נורמלי.

zerez
01-04-12, 11:46
זה נשמע מעניין,
כל הבעיה היא שהפינות לא מעוגלות?
אי אפשר לעגל את שתי הפינות העליונות?

יקיר גרין
01-04-12, 16:29
מקום קלאסי למכשיר קשר!!

zerez
02-04-12, 15:41
יש לי פיתרון מספק של מכשיר קשר נייד עם אנטנה חיצונית ומע"ד ואני לא רואה את עצמי מחליף אותו למקסטרק או דומה, אני מעדיף לנצל את המקום הזה לאיחסון דיסקים או דברים קטנים אחרים.
בג'ימני כל ממ"ר של איחסון זה יתרון משמעותי.

tomig
03-04-12, 17:48
אתה יכול ללכת לאיזה פירוקיה ולחפש מין מגירה או פלסטיק שקוע לאיחסון דברים שהוא בגודל המתאים לגודל רדיו ויש המון כאלה מהמון רכבים ולחבר...
עשיתי את זה כשהורדתי דאבל דיל מרכב שמכרתי והרכבתי רדיו רגיל...

asafk
03-04-12, 20:04
לסגור עם מדבקת ג'יפולוג...???
:confused:
אסף.

-->