PDA

צפייה בגרסה מלאה : ברקסים לדיפנדר 110 ליבא או לקנות

BlackStar
07-04-12, 22:19
ערב טוב

היום התחלתי לעבור על מה צריך לסדר באוטו לפני שיורדים דרומה ( אישה ילדים כלב וכול שאר חמוצים )
ראיתי שהברקסים שלי מאחורה החזירו נשמתם לק"ב ולקחו איתם גם תצלחות

האופציות הן כאלו
1: מחר גקי צלחות + רפידות + מחזירי שמן והכול פיקס הלכו 1300 שח +\-

2: מחר להתארגן על רפידות בלבד ( יש מאיפה ) לשפשף תצלחת טיפה ולצאת לדרך
ו החשוב מכול להזמין דרך אייביי קיט שלם של צלחות חרוצות ומחוררות + רפידות גם לקדימה וגם לאחורה
קיט כזה יכול להגיע ל600 דולר קדימה אחורה לפני משלוח
שזה בערך 2200 שח ולקבל הכול חדש ומשודרג

עכשיו שאלה מה הסיכוי שהרכיבים הנל יעברו מכס ?
ברקסים עם אני לא מדמיין שייכים ל "חלקי בטיחות" כמו שאמר הברדה ההוא שיושב שם בסוף המסדרון ימינה

זה מוצר המיועד במידה ואפשרי

http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SERIES-PERFORMANCE-DRILLED-SLOTTED-Brake-Rotors-Ceramic-Pads-FRONT-/390406931372?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Make%3ALand+Rover|Model%3ADefender+ 110&hash=item5ae61103ac&vxp=mtr (http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SERIES-PERFORMANCE-DRILLED-SLOTTED-Brake-Rotors-Ceramic-Pads-FRONT-/390406931372?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Make%3ALand+Rover%7CModel%3ADefende r+110&hash=item5ae61103ac&vxp=mtr)

Gilad
07-04-12, 22:26
ברקסים מחורצים ומחוררים הם מאד סקסיים :)

יש לך בעיה של ברקסים מתחממים כשאתה תוקף את ערד סדום עם ה110?
אני לא רואה באמת סיבה לברקסים כאלה בדיפנדר אלא אם אתה נוהג לסוע בעומס גבוהה וצריך יכולות בלימה hd

אתה נוסע עם כל המשפחה - תחליף לברקסים חדשים קומפלט וסע בראש שקט.

בלי קשר, אני לא אמין שיתנו לך להכניס החלפים בקלות לארץ

landY
07-04-12, 23:06
משעמם לך עם הדיפנדר שאתה מחפש הרפתקאות מיותרות במכס ומשרד התחבורה?
אם יש משהו שצריך לשפר בדיפנדר, זה בטח לא את המכלולים שאחראים על הבלימה.

torchak
08-04-12, 13:22
אני לא הייתי אפילו לוקח את הסיכון לקוות שדבר כזה יעבור במכס. זה מחיר גדול מדי בשביל להמר עליו, לטעמי.
לפני לא המון זמן עשיתי טיפול כולל לברקסים ב110. את הרפידות קניתי בארץ מג'קי אני חושב. את הצלחות חרטתי אצל "המדביק" בת"א. אני לא זוכר שזה היה יקר בכלל
ומאז הברקסים עובדים נהדר.

נועם.

BlackStar
08-04-12, 16:45
טוב הבוקר נסעתי לג'קי קניתי צלחות רפידות מכסה מיכל דלק וצינור נשם למנוע TDI300
750 שח שווה

עכשיו אני תקוע לא מוצא בוקסא להפריד בין הנאבה לצלחת מישהוא יודע מידה אשמח מאוד

י_שלום
08-04-12, 17:28
אם זו האום הענקית..

זה מידה 52 מ"מ

BlackStar
08-04-12, 21:06
טוב לקח לי בערך שעתיים כול הכלבת הזו הטרקטור עוצר כמו נמר ולא מרשרש

עצה ממני אל ואל ואל בשום פנים ואופן תתעצלו ותרימו תאוטו עם הבאגר שלכם במקום עם ג'ק
לא טוב יוצא מזה במיוחד שאבא שלך אומר לך 30 פעם ישבר לך החלון ישבר לך החלון סתיו הולך להשבר לך החלון נוווווו החלון הבאגר עוד מעט נוגע בחלון
ובום טראח מחשבה מייצרת מציאות ההיליפט עף והרכב רץ לכף של הבאגר שהרימה את כול החלק האחורי וטראחחחחחחחחחחח הנה תמונה :)

5759557596

טוב למי יש דלת ,? מאיפה מוצאים דלת ?
מה דלת למה כמה איפה איך קיבינימט עצלנות של טיפש

למרות שהרעיון היה לא רע חצי רכב היה באוויר היה נוח לעבוד הייתי צריך לעגן אותו קדימה עם הכננת לעץ או משהוא דומה
לא נורא שכר לימוד כמו שנאמר

gp1
09-04-12, 01:28
אתה צריך דלת או חלון ? ולא מרימים את הרכב עם באגר אלא עם שרשראות מהפגוש ו לכף של הבאגר ( אני עובד עם פלאשינג צוק) ואז לא צריך לעגן לשום מקום . רק לשים משהו מתחת לסרנים שאם יפול הרכב , שלא ימעך אותך.
חלון יש לי למכירה אם אתה צריך וזה ממש לא רחוק מימך , פנה בפרטי , או שאל את הבן הקטן של הררי לטלפון שלי.

-->