התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בין שני רכבים

נועם
20-04-12, 10:29
שלום לכולם

יש לי התלבטות בין קניית סאניונג קורנדו ליונדאי גאלופר
השאלה מה עדיף

האם את שניהם ניתן לנעול מאחור ?
מה עדיך מבחינת ביצועי שטח וכביש?
עלויות?
נקודות תורפה של כל אחד מהם?

וכד'

תודה מראש לכל המגיבים

נועם

שגיא S
20-04-12, 11:56
את שניהם ניתן לנעול רק שאת הקוראנדו יהיה יותר קל
מבחינת ביצועי כביש שניהם עגלות
מבחינת ביצועי שטח - הפוטנציאל של הסאניונג יותר גדול

נקודות תורפה? לא מכיר יותר מדיי

תעשה חיפוש על הודעות שהעליתי מזמן עם הרבה מאוד מידע שמצאתי על הסאנגיונג, פעם שקלתי ברצינות לרכוש אותו.
היום הוא אחת הקניות המשתלמות ביותר בעולם הSUV אם יודעים למה נכנסים כמובן.

תחפש גם מידע של בוזי..הוא היה מלך הקורנדו הבלתי מעורער

e-sheta
20-04-12, 16:19
יכול לתת לך מידע לגבי קוראנדו מודל 2000 לאחרונה רכשנו כזה רכב בעיקר ועבור טיולים(ישנם מודלים ששובקו ללא טורבו ורצוי לוותר אליהם ) , הרכב היה סטנדרטי וללא שיפורים כלל הרכב מורכב מפלטפורמה של סיקס שהועתקה על ידי הקוריאנים הרכב נוח ומרוווח בעל הגה כוח ויושב טוב גם בכביש וגם בשטח קצת איטי בתחילת נסיעה אך ברגע שהטורבו ניכנס לפעולה (מעל 2500 סל"ד)הוא יכול לשייט במהירות תלת ספרטית בניחותה מזגן מעולה חלונות חשמל ונעילה חשמלית ,לאחר מספר נסיעות בשטח ברכב התגלו מספר מחלות שידועות למוסכי השרות של הרכבים הללו וגם רכב בן 12 שנה לא שונה מהרבה רכבים בגילו כך שהרבה בעיות אופיניות לרמת התחזוקה של הבעלים הקודמים בעייה ראשונה מערכת הלוקרים האטומטיים פעם נועלת את הצירייה ופעם לא , מערכת הקרור רדיאטור חימום היתפוצץ לאחר כשבועיים מקניית הרכב
וזה אומר שרצוי וצריך ליישר קו במערכת המים (ביטלנו את החימום באופן קבוע )
התחלנו השבוע בהחלפת צנרת מים ומחברי מים ישניים ומשאבת מים חדשה הוחלפה (נאמר לי שהפן קלאץ גם מתעייף וצריך לשים לב לעבודתו התקינה )
בעייה שנייה היובש של צנרת עודפים של מזרקי הסולר רצוי להחליפה בגלל יובש
מבחינת צריכת סולר הרכב עושה בבן עירוני 1:12 שזה נחשב למעולה וגם בשטח חסכוני
מבחינת שיפורים הכנסנו נעילה אחורית על לחץ אויר בסרן האחורי של בלוסטר ,ובנוסף החלפנו לוקרים של AVM לגלגלים הקידמיים ואני יכול להגיד שהרכב הפך להיות עביר ברמה של סופה ( ויש גם כזאת לצורך השואה אוטומטית )
בשורה התחתונה כל רכב שתקנה מצריך ישור קו תלוי מה אתה רוצה שהרכב יעשה בשטח כסטנדרט הוא בסדר לשבילים ולא הרבה יותר זאת דעתי משופר זה כבר עולם אחר והשקעה די גבוה יחסית אבל שווה לדעתי .
בהצלחה במה שתבחר

נועם
04-05-12, 18:08
אם כך אחרי שהסמו ימכר אני ילך על קוראנדו
מאיזה שנתון הוא מגיע עם טורבו ?

תודה מראש

שגיא S
04-05-12, 18:37
99 ומעלה.

-->