צפייה בגרסה מלאה : התקנת מקסטרק בדיפנדר
אני מודה שזו לא השאלה הכי טכנית שנשאלה פה בפורום אבל אני אשמח לקבל עצה טובה...
איך אני מעביר את כבל הקואקס של האנטנה מגג הרכב לפנים הרכב ?
קדיחת חור לא באה בחשבון, הרחקת גומיות ממסגרת הדלתות לא בעדיפות הראשונה שלי....
יש למישהו רעיון?
תודה,
אבנר
בדלתות הקידמיות בין החיבור של הקורה לגג מתחת לגומי יש מקום לכבל לעבור בלי בעיה
אני נוסע כל שנים
יש חור אחרי מנוע הכולל
כבל המתנע
תודה! נבדוק באור יום ראשון.....
בדיפנדר שלי האנטנה היתה על הכנף הקדמית ולא על הגג. יותר קל לחווט...
אסף.
תודה אסף....איך העברת את הכבל? דרך הדלת או קיר האש?
דרך הקיר אש.
אני לא יודע אם התמונה מספיק גדולה, אבל ככה זה נראה מבחוץ..
58166
אסף.
גם אצלי הייתה האנטנה מורכבת על הכנף. החלפתי את המכסה השמאלי מהפלסטיק ללוח אלומיניום שחתכתי באותה צורה ובו עשיתי חור מתאים. את החייוט העברתי
דרך קיר האש. אני העברתי משם את האנטנה כי מסתבר שהאלטרנטור עושה השראה וזה יוצר בעיות בקליטה. חוץ מזה, באופן עקרוני, ככל שהאנטנה מורכבת
גבוה יותר, ככה הקליטה טובה יותר. היום האנטנה מורכבת על גגון והכבל נכנס מהדלת האחורית ללא שום בעיה.
נועם.
נעם - איפה יש כניסה מהדלת האחורית (ללא קדיחה) ?
אני אנסח את התשובה בסיפור קצר.
עשו בדיקת אטימות לפולסוואגן, הכניסו חתול וסגרו את הדלת. אחרי מספר שעות באו והחתול נמצא מת.
עשו בדיקה דומה לדיפנדר, אחרי מספר שעות באו ולא מצאו את החתול.
סגור את הדלת על הכבל.....
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
כשאני עשיתי את הבדיקה הדיפנדר שלי החתול מת
אבל זה לא היה מחנק אלה מכלבת הזאב שלי ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
הדיפנדר שלך , היה משטרתי ?? או ......... מג"ב נייק ?? אם כן,.... בעמוד שבין דלת נהג לדלת הנוסעים בצד החיצוני 5 ס"מ מלמעלה . יש חור שממנו היה יוצא כבל לגשר של המהבהבים . תשתמש בו. שיהיה לך רק ברור שלקליטה טובה ולמניעת השראה של אלטרנטור ועוד... האנטנה צריכה להיות מותקנת על שטח מתכתי שיש לו ממגע מלא לגוף הרכב . ואז יכולה להיות לך קליטה למרחקים גבוהים.
אצלי החיווט עובר דרך תא המצבר יש חורים בצד הפנימי שלו , דרך השילדה והאנטנב יושבת על הטמבון הקידמי.
שוב תודה על כל התגובות....בדיקת "החתול" נראית לי אמינה, אני אנסה עם הכלב של השכנה.
בקיר האש יש שני חורים מובנים .
כדי להגיע אליהם פרק את כיסוי הפיוזים שבקיר האש ( במרכז "מעל" ידית ההילוכים )
מצד ימין ומצד שמאל יש פתחים מובנים אובאליים, בימני מעבירים לרוב את צינור ניקוז המים של המזגן .
השמאלי אמור להיות עם פקק גומי מקורי .
נעם - איפה יש כניסה מהדלת האחורית (ללא קדיחה) ?
תפסתי את הכבל צד אחד על הגגון (עם אזיקון) ובתוך הרכב השחלתי אותו דרך הכיסויי פלסטיק של החלונות הקטנים האחוריים. השארתי מספיק אורך שכשאני סוגר את הדלת הכבל לא יהיה מתוח מדי. זהו. הוא פשוט עובר על הגומי שאוטם את הדלת. זה לא מאוד אסטתי אבל אני מעדיף את זה מאשר לעשות קדח ברכב. אגב, מעולם לא נכנס לי משם מים מאחר ומעל לדלת האחורית יש "מרזב" ששומר שלא יטפטפו מים.
אני אנסח את התשובה בסיפור קצר.
עשו בדיקת אטימות לפולסוואגן, הכניסו חתול וסגרו את הדלת. אחרי מספר שעות באו והחתול נמצא מת.
עשו בדיקה דומה לדיפנדר, אחרי מספר שעות באו ולא מצאו את החתול.
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
הרגת אותי מצחוק !! מזמן שלא צחקתי ככה !!
shuly@Bolster
02-05-12, 14:48
במקור זו בדיחה על המהנדסים של טויוטה והמהנדסים לנד רובר , אבל התרגום הפשוט ממחיש לחלוטין את בעיות "האיורור" במרכבת האלים שלנו...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.