צפייה בגרסה מלאה : Article: טיול ג'יפים: פסח 2012 - ארבעה ימים בנגב
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2504-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A1%D7%97-2012-%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%94-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%92%D7%91
תענוג. נשמע כמו מסע מדברי אמיתי, מהסוג שאני אוהב. הפגישה המזדמנת עם מטיילים שהוצגה במידה מסוימת במאמר כמטרידה, נחמדה בעיני מפעם לפעם. בהתחשב בזה שטיילתם בחול המועד, נראה שיצאתם בזול.
מעניין באמת, בהתאמה לשרשור האחרון על פתרונות הקירור בטיולים, איך הצלחתם להחזיק גבינות עד ליום הרביעי של הטיול? מקרר? או שמא הצידניות עשו את העבודה היטב?
קצת בענין הטכני של הכתבה, התמונות נראות נהדר, אבל אין אפשרות להגדיל אותן באיכות סבירה. אולי יש אפשרות להעלות את התמונות פה לשרשור? או לקשר אותנו לאלבום התמונות?
קומפוזיציית תמונות מצויינת....הטיול נראה מהנה כיאה למקום והזמן....
אחחחח...איזה יופי, אחחחח...איזה כיף :)
אלרואי וצילומי הכוכבים הקסומים.......
יריב קלר ברוך
27-04-12, 19:01
אחלה טיול
תודה לכם.
תענוג. נשמע כמו מסע מדברי אמיתי, מהסוג שאני אוהב. הפגישה המזדמנת עם מטיילים שהוצגה במידה מסוימת במאמר כמטרידה, נחמדה בעיני מפעם לפעם. בהתחשב בזה שטיילתם בחול המועד, נראה שיצאתם בזול.
להיפגש עם מטיילים מידי פעם זה נחמד מאוד, להיות במצב של "עליהום" של מטיילים זה נחמד פחות... :)
בכל מקרה, המצב דוקא היה די טוב בהתייחס לכמות המטיילים הגדולה שהיתה, רק בהר ארדון היה עמוס משהו.
מעניין באמת, בהתאמה לשרשור האחרון על פתרונות הקירור בטיולים, איך הצלחתם להחזיק גבינות עד ליום הרביעי של הטיול? מקרר? או שמא הצידניות עשו את העבודה היטב?
לא היו צידניות מקרר.
הצידנית שלי הכילה את הגבינות כולל 4 בקבוקי קרח, נשארו אפילו גבינות שהגיעו הביתה.
השתדלתי לא לפתוח את הצידנית שלא לצורך, בנוסף לא היה חם מאוד, זה גם עזר בהתחשב בעובדה שבטיול אני לא מפעיל מזגן.
הצטיידנו בעוד שתיה בעין יהב עם קרח.
אחרי תקופה ארוכה מאוד של טיולים ללא מקרר, החלטתי להשתדרג (WAECO מאיש שטח 39 ליטר), עכשיו נראה איך זה יסתדר...
קצת בענין הטכני של הכתבה, התמונות נראות נהדר, אבל אין אפשרות להגדיל אותן באיכות סבירה. אולי יש אפשרות להעלות את התמונות פה לשרשור? או לקשר אותנו לאלבום התמונות?
התמונות הקטנות נפתחות בקליק.
בכל מקרה יש פה לינקים לשני אלבומים שהעליתי פה באתר:
טיול פסח 2012 חלק ראשון (http://www.jeepolog.com/forums/album.php?albumid=559)
טיול פסח 2012 חלק שני (http://www.jeepolog.com/forums/album.php?albumid=560)
אלבום בפייסבוק שמסודר בסדר כרונולוגי:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3725108691945.2176147.1402737293&type=1
איזה VIGO חתיך.
כל העיקר .......................
אחלה כתבה!
פסח היה בהחלט זמן קסם בדרום.
בתחילה עשינו שלישייה (האישה הסופה ואנוכי) לבדנו במדבר.
טיול של שקט לברוח מאחת התקופות האינטנסיביות שהיו בחיי.
המדבר סיפק את הסחורה במראות שובי לב בשקט ניצחי שכל כך חסר לי.
מזג האויר היה קריר ומדהים. האוכל והבישולים משתפרים יחד עם המוזה שנוחתת עלינו לארוחות גורמה.
אחת המקסנות מהטיול הביאה אותי גם כן לרכוש מקרר, ורכשתי גם WAECO 39 כדי לאפשר הארכת שהות בשטח ללא ויתורים כלשהם.
לאחר כמה ימים הצטרפו כמה חבר'ה ליומיים נחמדים, וגם ללינה קצת יותר סטנדרטית.
הרבה מטיילים לא ראינו, איני יודע אם זה בגלל בחירת המסלולים שלנו או בגלל מחירי הדלק.
דווקא באזור המכתש היו כמה קבוצות שחלפו על פנינו בכיוון ההפוך כשאנחנו בכיוון מלה נוח והשאר לבקעת אבוטריפה. שם היו גם כאלו שלא ממש כיבדו את הכללים והפירגון המקובל בשטח (זכות קדימה לעולה, לא להידחף ולא לנהוג כמו נער מתלהב בדיונה) אבל כניראה שהמדבר לא שייך רק לאוהביו ומכבדיו.
דווקא בחניוני הלילה ניראכההיה ייחסית רגוע (בהשוואה לשנים קודמות)
שוב חשבתי שאף אחד לא משקיע בהסברה כיצד לנהוג בטיול בטבע- והרבה מטיילים פשוט לא מודעים לכך שהתנהגותם גורמת לנזק.
באזור הגבול המערבי הופתענו לטובה מהתארגנות הצבא בחניוני הלילה.
לא היו הרבה מטיילים באזור, כניראה שהמצב הביטחוני עושה את שלו.
באופן כללי ההתארגנות של הרט"ג היתה טובה, ראינו לא מעט פקחים, עצרנו לומר שלום ולהתייעץ- כולם התייחסו יפה.
שילוט וסימון היו במסלולים המוכרים. ושומרים הוצבו בחניות המוכרות בשטח- לטובה! ח.ח!!
פסח קסום, הדרום נתן לנו חופש במלוא מובן המילה.
מי יתן ויהיו לנו עוד הרבה שנים של טיולים ומדבר יפה ומלבב!
שנמשיך לטייל ונלמד לכבד טוב יותר את שאר המטיילים ואת הטבע.
אחלה כתבה!
פסח היה בהחלט זמן קסם בדרום.
בתחילה עשינו שלישייה (האישה הסופה ואנוכי) לבדנו במדבר.
טיול של שקט לברוח מאחת התקופות האינטנסיביות שהיו בחיי.
המדבר סיפק את הסחורה במראות שובי לב בשקט ניצחי שכל כך חסר לי.
מזג האויר היה קריר ומדהים. האוכל והבישולים משתפרים יחד עם המוזה שנוחתת עלינו לארוחות גורמה.
אחת המקסנות מהטיול הביאה אותי גם כן לרכוש מקרר, ורכשתי גם WAECO 39 כדי לאפשר הארכת שהות בשטח ללא ויתורים כלשהם.
לאחר כמה ימים הצטרפו כמה חבר'ה ליומיים נחמדים, וגם ללינה קצת יותר סטנדרטית.
הרבה מטיילים לא ראינו, איני יודע אם זה בגלל בחירת המסלולים שלנו או בגלל מחירי הדלק.
דווקא באזור המכתש היו כמה קבוצות שחלפו על פנינו בכיוון ההפוך כשאנחנו בכיוון מלה נוח והשאר לבקעת אבוטריפה. שם היו גם כאלו שלא ממש כיבדו את הכללים והפירגון המקובל בשטח (זכות קדימה לעולה, לא להידחף ולא לנהוג כמו נער מתלהב בדיונה) אבל כניראה שהמדבר לא שייך רק לאוהביו ומכבדיו.
דווקא בחניוני הלילה ניראכההיה ייחסית רגוע (בהשוואה לשנים קודמות)
שוב חשבתי שאף אחד לא משקיע בהסברה כיצד לנהוג בטיול בטבע- והרבה מטיילים פשוט לא מודעים לכך שהתנהגותם גורמת לנזק.
באזור הגבול המערבי הופתענו לטובה מהתארגנות הצבא בחניוני הלילה.
לא היו הרבה מטיילים באזור, כניראה שהמצב הביטחוני עושה את שלו.
באופן כללי ההתארגנות של הרט"ג היתה טובה, ראינו לא מעט פקחים, עצרנו לומר שלום ולהתייעץ- כולם התייחסו יפה.
שילוט וסימון היו במסלולים המוכרים. ושומרים הוצבו בחניות המוכרות בשטח- לטובה! ח.ח!!
פסח קסום, הדרום נתן לנו חופש במלוא מובן המילה.
מי יתן ויהיו לנו עוד הרבה שנים של טיולים ומדבר יפה ומלבב!
שנמשיך לטייל ונלמד לכבד טוב יותר את שאר המטיילים ואת הטבע.
בשבילי המדבר כמעט תמיד מספק את הסחורה, השלווה והרוגע שאני מוצא במדבר שווים לי הרבה יותר מדברים אחרים.
אז אתה זה שהקדמת אותי עם המקרר מיד שניה? :)
אלרואי,אתה ייחודי ודרך הצילומים רואים את האהבה שלך למדבר.
עונג.
שלום רב,
התרשמתי לרמה הגבוהה של התארגנות,
האם אפשר לקבל את הקובץ, גם אני מעוניין לקחת את הילדים לאותו מסלול.
בתודה מראש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.